17 Nisan 2010, Cumartesi 12:02:31

TAV çocukları unutmadı

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan kültür ve sanat platformu TAV Galeri, bu kez de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında “Çocuk Şenliği”ne ev sahipliği yapıyor.
  • Cumhuriyet bayramında Atatürk fotoğrafı asmayı unutan havalimanlarına ders olur umarım. Tebrikler TAV.
  • Tebrikler zaten çocuklar sıkılıyordu uçaklar kalkmıyordu....
  • helal be global şirket. kuresel şirket. kurumsal şirket ne derseniz deyin made in Turkey /Tav ya diğerleri....(tasarruf)
  • Tav farkını göstermiş yine

TAV Havalimanları Holding’in bağlı iştiraklerinden TAV İstanbul tarafından işletilen Atatürk Havalimanı’nda bulunan ve bugüne kadar birçok serginin yer aldigi TAV Galeri, bu kez farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen ve Atatürk Havalimanı’nda bulunan çocuk yolcular  ve yakınlarının çocukları ile Küçükçekmece Kaya Sebati Tuncay İlköğretim okulu öğrencilerinin TAV Grubu çalışanlarının çocuklarına eşlik ettiği “Çocuk Şenliği” etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

TAV Galeri’de kurulan oyun alanında,  pedagoglar eşliğinde kendileri için özel olarak hazırlanmış küçük masalarda havacılık ve 23 Nisan konulu resimler yapan çocuklar daha sonra resimlerini  TAV Galeri’de bulunan tuallere astı. Etkinlik boyunca çalınan şarkılara palyaçolarla birlikte eşlik eden çocuklar, yüzlerini rengarenk boyatarak kendilerine dağıtılan balonlarla eğlendiler. 150 çocuğun katıldığı etkinlik sırasında palyaço ve yüz boyamacılar Atatürk Havalimanı’nı dolaşarak, tüm yolcu çocukların hoşça vakit geçirmelerini sağladı. TAV Havalimanları Holding bağlı şirketlerinden BTA Catering de kurabiye ve keklerden oluşan ikramlari çocuklara sundu.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen “Çocuk Şenliği”, 20 Nisan 2010, Salı Günü İzmir Adnan Menderes ve 21 Nisan 2010, Çarşamba Günü Ankara Esenboğa Havalimanı’nda da düzenlenecek.



TAV çocukları unutmadı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Cumhuriyet bayramında Atatürk fotoğrafı asmayı unutan havalimanlarına ders olur umarım. Tebrikler TAV.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrikler zaten çocuklar sıkılıyordu uçaklar kalkmıyordu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
helal be global şirket. kuresel şirket. kurumsal şirket ne derseniz deyin made in Turkey /Tav ya diğerleri....(tasarruf)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tav farkını göstermiş yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000