15 Eylül 2014, Pazartesi 10:20:25

TAV BORSADA UÇUŞA GEÇTİ (GÜNCELLENİYOR)

TAV hisseleri, Sabiha Gökçen Havalimanı’na ortak olunmasından sonra borsada tırmanışa geçti.
  • ohh bee. nihayet Terminalin başına işten anlayan birileri gelecek. Kişisel ilişkilere göre , sagdan soldan duyumlara göre hareket eden yöneticilere de yol görünür umarım.
  • Hakkimi helal etmiyorum arkadas .Benim emegimi calan bizi insan yerine koymayan hic bir ozluk hakkimizi vermeyen resmen gasp yapan bu sirkete hakkimi HELAL ETMIYORUM. ALLAH'a havale ettim.
  • TAV yatırım ve yönetim hamlelerinin içine acilen TGS'nin %51 hisselerinin alınmasını da almalı. Bunu yapmakla ; hizmette standardizasyon ve yüksek müşteri memnuniyetine ulaşılmış olacaktır . Bundan TAV çok iyi gelir elde edeceği gibi THY'de verdiği paranın karşılığında müşteri memnuniyetinde Avrupa havalimanlarındaki en üst seviyeye çıkarak yıldızlı başarıları yakalaması mümkündür . Büyük ve başarılı işler bazen küçük ve önemsenmeyen düşüncelerden çıkar !
  • Keske 3. Havalimanini da TAV alsaydi. AHL yi cok iyi yonetiyorlar
  • Tav bu sektörün en iyisi kesinlikle
  • Bu saatten sonra TAV'ı kimse tutamaz. Bu sektörde en büyük TAV.....

 Atatürk Havalimanı işletmecisi TAV’ın hisseleri borsada uçuşa geçti. Sabiha Gökçen Havalimanı işletmecisi Limak’a ait yüzde 40’lık hisseyi satın alarak haftaya büyük sürprizle başlayan TAV, borsada da coştu.

Haftayı 17.70 ile kapatan TAV hisseleri, sabah saatlerinden itibaren yükseliş trendine girdi. TAV hisseleri saat 10.10 itibariyle yüzde 2.54 değer artışıyla 18.30 değerine ulaştı.

(Güncel 12:35) TAV'ın borsadaki hisseleri an itibariyle 18.80 değerine ulaştı.

©Airporthaber.com
 

TAV BORSADA UÇUŞA GEÇTİ (GÜNCELLENİYOR)

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

^-- ~ 10 yıl önce
ohh bee. nihayet Terminalin başına işten anlayan birileri gelecek. Kişisel ilişkilere göre , sagdan soldan duyumlara göre hareket eden yöneticilere de yol görünür umarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ETMIYORUM ~ 10 yıl önce
Hakkimi helal etmiyorum arkadas .Benim emegimi calan bizi insan yerine koymayan hic bir ozluk hakkimizi vermeyen resmen gasp yapan bu sirkete hakkimi HELAL ETMIYORUM. ALLAH'a havale ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN ~ 10 yıl önce
TAV yatırım ve yönetim hamlelerinin içine acilen TGS'nin %51 hisselerinin alınmasını da almalı. Bunu yapmakla ; hizmette standardizasyon ve yüksek müşteri memnuniyetine ulaşılmış olacaktır . Bundan TAV çok iyi gelir elde edeceği gibi THY'de verdiği paranın karşılığında müşteri memnuniyetinde Avrupa havalimanlarındaki en üst seviyeye çıkarak yıldızlı başarıları yakalaması mümkündür . Büyük ve başarılı işler bazen küçük ve önemsenmeyen düşüncelerden çıkar !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV fan ~ 10 yıl önce
Keske 3. Havalimanini da TAV alsaydi. AHL yi cok iyi yonetiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok ıyı ~ 10 yıl önce
Tav bu sektörün en iyisi kesinlikle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat pınargil ~ 10 yıl önce
Bu saatten sonra TAV'ı kimse tutamaz. Bu sektörde en büyük TAV.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000