11 Mart 2015, Çarşamba 09:20:31

TAV BİLİŞİM'İN PROJELERİNE PARİS'TE YOĞUN İLGİ

TAV Bilişim Hizmetleri, havacılık sektörünün önde gelen temsilcilerinin Paris’te buluştuğu “Passenger Terminal Expo 2015”e katılarak hizmet ve projelerini tanıttı.

Havalimanı bilişim çözümlerinde uzmanlaşarak dünyanın önde gelen markaları arasına giren TAV Bilişim Hizmetleri, dünyanın en önemli havacılık fuarlarından olan ve bu yıl 21. kez düzenlenen “Passenger Terminal Expo”ya katıldı. Fransa’nın başkenti Paris’te havayolları ve havalimanı işletmecilerini bir araya getiren fuarda, TAV Bilişim Hizmetleri’nin standı ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.  TAV Bilişim Hizmetleri analiz, tasarım, danışmanlık, destek ve bakım gibi çok sayıda ürün ve hizmetlerini ziyaretçilere tanıttı.

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran, “Geliştirdiği sistemler ve ürünler 3 kıtada 29 havalimanında kullanılan TAV Bilişim Hizmetleri olarak havalimanı işletmeciliğinde entegre bilişim çözümleri sunuyoruz. Dünyanın pek çok köşesindeki havalimanı da TAV Bilişim’den danışmanlık hizmeti alıyor. Know-how’ımızı havacılık sektörünün çeşitli alanlarında uzmanlaşmış şirketlerinin buluştuğu ‘Passenger Terminal Expo’ya bu yıl beşinci kez taşıyoruz. Büyüme stratejimiz doğrultusunda daha çok proje alarak müşteri, hizmet ve çalışan portföyünü artırma hedefimiz doğrultusunda burada bulunuyoruz. Bu uluslararası platformda ürün ve hizmetlerimizi marka gücümüz ile sergilemek bizim için çok önemli. Şirketimiz; bilgi teknolojilerini kullanarak geliştirdiği ürünler, kurumsallaşmış destek, süreç yönetimi ve yenilikçi teknoloji yaklaşımları ile bilginin hız ve entegrasyonunu sağlayarak, temel operasyonları süreçlere dönüştürüyor. Böylece, havalimanları için bütünleşik sistemler ve projeler yaratıyoruz. Projelerimiz ile tüm paydaşlar için verimliliği artırıyoruz. Havayolları ve yer hizmetleri firmaları ile de havalimanı içerisindeki terminal havacılık sistemlerinin entegrasyonunu kolaylaştırarak yolcu memnuniyetinin en üst seviyede olmasını amaçlıyoruz” dedi.

Onaran, TAV Bilişim Hizmetleri’nin geliştirdiği çok sayıda ürün arasında  AODB (Airport Operational Database), IB (Information Broker), FIDS (Flight Information Display System), RMS (Resource Management System), CDM (Collaborative Decision Making), SCMS (Slot Coordination and Management System) ve PIS (Passenger Information System) gibi sistemlerin yer aldığını belirtti. Ayrıca şirketin, Veri Depolama, UNIX ve Veritabanı Danışmanlık Hizmetleri, Sistem ve Altyapı Servisleri, Bilgi Teknolojileri ve Havacılık Sistemleri Danışmanlık Hizmetleri ve Kurumsal Kaynak Planlama Danışmanlık Hizmetleri alanlarında da hizmet verdiğini anlattı.

TAV Bilişim Hizmetleri’nin 77 metrekarelik standıyla yerini aldığı “Passenger Teminal Expo” bu yıl 90’dan fazla ülkeden yaklaşık 4 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor. TAV Bilişim Hizmetleri, havacılık sektöründe yazılım ve donanım anlamında önemli bir marka olarak yerel ve global havalimanı hizmetlerini ve çözümlerini üretiyor, geliştiriyor ve uyguluyor. Havalimanlarında kullanılan farklı sistemleri entegre etmek, yeni nesil teknolojiler kullanarak destek vermek, sunduğu uçtan uca çözümler ve anahtar teslimi projeler ile yolcu ve havalimanı dostu ürünlerini sektöre sunan şirket, 3 kıtada, 29 havalimanına ve 21 farklı firmaya hizmet veriyor.

TAV BİLİŞİM'İN PROJELERİNE PARİS'TE YOĞUN İLGİ

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000