26 Kasım 2014, Çarşamba 12:35:30

TAV BİLİŞİME BİR ÖDÜL DAHA

CIO Dergisi tarafından beşinci kez düzenlenen gecede TAV Bilişim, slot koordinasyon projesiyle ödüllendirildi.
  • SENİ!!!!!! ;)
  • Slotun kraliçesi Billur hanım başkasını tanımam

Havalimanı bilişim altyapısı konusunda sunduğu yenilikçi çözümlerle dünyanın farklı yerlerinde tercih edilen TAV Bilişim’in Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran, slot koordinasyon projesiyle CIO 2014 Ödülü’nü aldı. Bilişim sektörünün önde gelen yayını CIO Dergisi tarafından beşincisi düzenlenen “CIO 2014 Ödülleri” Esma Sultan Yalısı’ndaki gecede sahiplerine verildi.

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran “TAV Bilişim olarak, havalimanı operasyonlarında verimlik artışı sağlayan ve yolcu konforunu artıran inovatif ürünler ve hizmetler geliştiriyoruz. Uçakların iniş ve kalkış izinlerini düzenleyen slot koordinasyon projemizle ödüllendirilmekten dolayı mutluluk duyduk. Bu proje, havalimanı kaynaklarının verimli şekilde kullanılarak tüm paydaşlar için en yüksek faydanın ortaya çıkmasını sağlıyor. Projede emeği geçen tüm arkadaşlarım adına CIO dergisi ve jüriye teşekkür ediyorum” dedi.

Ödüller, 40'dan fazla ülkede yayınlanan CIO Dergisi tarafından bağımsız bir jürinin değerlendirmeleri sonucunda veriliyor. Bu yıl beşinci kez düzenlenen organizasyona farklı sektörlerden yaklaşık 230 başvuru yapıldı. Onaran, 2011 yılında da aynı ödülü kazanmıştı.

TAV BİLİŞİME BİR ÖDÜL DAHA

Yorumlar

YALAKA ~ 9 yıl önce
SENİ!!!!!! ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Slotun kraliçesi Billur hanım başkasını tanımam

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000