01 Haziran 2016, Çarşamba 13:19:01

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü'ne en iyi ödülü

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü ve TAV Havalimanları Holding CIO’su Binnur Güleryüz Onaran, Microsoft’un Türkiye Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER desteğiyle düzenlediği ve teknolojiye öncülük eden kadın liderlere verilen ‘’Teknolojinin Kadın Liderleri” ödüllerinde “Yılın Başarılı Kadın CIO”su ödülünün sahibi oldu.
  • Icd deki kalite ne yapiyor uyuyor
  • CEO olmasın
  • tav'i sevmesemde bayani tanimasamda, kadinlari bu tur pozisyonlarda gormek hem ulkeyi gelistireceginden hemde kadinin toplumda daha esit birey olmalarina katki saglayagindan , tebrikler :-)
  • tebrik ederim

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü ve TAV Havalimanları Holding CIO’su Binnur Güleryüz Onaran, Microsoft’un Türkiye Kadın Girişimciler Derneği KAGİDER desteğiyle düzenlediği ve teknolojiye öncülük eden kadın liderlere verilen ‘’Teknolojinin Kadın Liderleri” ödüllerinde “Yılın Başarılı Kadın CIO”su  ödülünün sahibi oldu.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları Holding CIO’su ve TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü Binnur Güleryüz Onaran, Microsoft’un KAGİDER’in desteğiyle ilk kez bu yıl düzenlediği etkinlikte “Yılın Başarılı Kadın CIO’su” seçildi. “Teknolojinin Kadın Liderleri” adı altında, teknolojiye öncülük eden kadın liderlere, teknoloji alanındaki başarılarını desteklemek amacıyla sekiz farklı kategoride verilen ödüller, Microsoft İstanbul ofisinde düzenlenen törenle açıklandı.   

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü ve TAV Havalimanları Holding CIO’su Binnur Güleryüz Onaran “Kadın girişimciliğinin teşvik edilmesi, önünün açılması ve bunun özellikle erkek egemen bir sektör olan bilişim dünyasında özendirilmesi son derece önemli. Her ne kadar kadın istihdamı artsa da iş hayatında halen erkeklerin egemenliği mevcut. Ama ben bu oranın gün geçtikçe azaldığını ve daha çok kadının iş hayatında yer aldığını düşünüyorum. Kadının mücadeleci yapısı ve birden çok şeyi aynı anda düşünüp hayata geçirebilme becerisi iş ve aile hayatında lider olduğunu bize gösteriyor aslında. Bu becerileri öne çıkarmak, potansiyel yetenekleri keşfetmek için kız çocuklarının okutulması, birer birey olarak meslek sahibi olup hem ailesine hem de ekonomiye katkı sağlamalarına yardımcı olmak konusunda iş dünyasına, liderlere ve sivil toplum kuruluşlarına büyük görevler düşüyor. Özellikle erkek egemen bir sektör olan bilişim sektöründe daha çok kadın görmek bizi ayrıca mutlu edecektir. Kadın çalışan sayısının artmasına katkı sağlayacak işe alım politikalarını hayata geçiren TAV Bilişim Hizmetleri ve TAV Havalimanları Holding adına bu ödüle layık görüldüğüm için Microsoft ve KAGİDER’e çok teşekkür ediyor ve onur duyduğumu belirtmek istiyorum. Umarım aldığımız bu ödüller ile her seviye ve her sektörde çalışan kadınlarımız için örnek teşkil edebilir ve toplumsal cinsiyet eşitliğinin önemine vurgu yapabiliriz”dedi.

“Yılın Başarılı Kadın CIO’su” ödülü “stratejik yönetimden, operasyonel sürece kadar iş süreçlerinde teknolojiyi en iyi kullanan, bulut bilişimden mobile kadar farklı alanlarda firmasının iş süreçlerini değiştiren, çalıştığı şirketin teknolojiyle büyümesine öncülük eden kadın lider”lere veriliyor. 

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü'ne en iyi ödülü

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Yusuf ~ 8 yıl önce
Icd deki kalite ne yapiyor uyuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CIO?? ~ 8 yıl önce
CEO olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CIAO ~ 8 yıl önce
Chief Ixecutive Officer in CIO su o ...
tav i sevmem ~ 8 yıl önce
tav'i sevmesemde bayani tanimasamda, kadinlari bu tur pozisyonlarda gormek hem ulkeyi gelistireceginden hemde kadinin toplumda daha esit birey olmalarina katki saglayagindan , tebrikler :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sevme ~ 7 yıl önce
tanısan daha çok nefret edersin
tebrik edrim ~ 8 yıl önce
tebrik ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helmet ~ 8 yıl önce
Kesinlikle tebrik edilecek kişi Sani Şener.. Bunu hakkediyor; zira "ayna ayna" diyen ve "kırmızı elmayı" etrafına dağıtan karakteri kendisi yarattı...
HELMET ~ 8 yıl önce
KASKMI KONUSTU :D :D

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000