19 Kasım 2008, Çarşamba 07:43:28

TAV, belediyeyi ziyaret etti

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca, TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen Esenboğa Havalimanı Genel Müdürü Nuray Demirer'i makamında kabul etti.

Ziyarette Esenboğa Havalimanı Genel Müdürü Demirer, daha önce yapılan ağaçlandırma işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çubuk Belediyesi'nin işbirliğinden son derece mutlu olduklarını kaydeden Demirer, "Önümüzdeki günlerde işbirliğimizi artırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz. Birlikte güzel projeler üreteceğimize inanıyorum. Çubuk'un bizim için önemli bir yeri vardır. Çalışanlarımızın önemli bir kısmı Çubuklu veya burada ikamet ediyor. İlçenizin yöresel ürünlerini ve düzenlemiş olduğunuz Uluslararası Çubuk Turşu ve Kültür Festivali'ni havalimanımızda arzuladığınız her zaman tanıtım stantları açarak tanıtabilirsiniz. Biz Çubuk'un yöresel ürünlerini uçuş yaptığımız dünyanın 38 ayrı noktasına duyurmayı arzuluyoruz. Özelliklede Çubuk turşularını herkesin tatmasını istiyoruz'' dedi.

''ÇUBUK, TAV İLE DÜNYAYA AÇILACAK''

Bir ilçenin gelişmesinde tanıtımın önemli olduğunu kaydeden Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca da, "Düzenlemiş olduğumuz uluslararası festivalimizle yöresel ürünlerimiz başta turşumuz olmak üzere etimiz gibi bir çok ürünümüz iç ve dış piyasada tanıtılmıştır. Sizlerin de katkısıyla dünyanın her yerinde insanların belleklerine Çubuk yerleşecektir. İlçemize ve bizlere göstermiş olduğunuz yakın ilgi ve desteklerinizden dolayı teşekkür ederiz'' diye konuştu.
Tanıtımın öncelikle yakın çevreden başlaması gerektiğini hatırlatan TAV Esenboğa Havalimanı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Kabadayı ise, birlikte bir program düzenleyerek Esenboğa Havalimanı'nı ilçe halkına tanıtmak istediklerini belirtti.

TAV, belediyeyi ziyaret etti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000