08 Temmuz 2015, Çarşamba 11:10:58

TAV Avrupa'daki ilk temelini attı

TAV İnşaat Avrupa’da ilk temelini attı. Türk şirket, Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda ADP'nin yeni genel müdürlük binasını inşa edecek.
  • Rrnt carlarda + turizm ofislerde çalışan kırolar gelmiş burda koca bir şirketi karalıyorlar önce havalimanında siz turizm şirketleri rent carcılar 3 şahıs firmları yolculara kazık atmayı yolculara nasıl davranacağınıza insanların karı kızına sataşmayı bırakın sonra gelin Tav suclayın.
  • çok talihsşiz yorumlar yapıyorsunuz.tav türkiyede ve dünyada toplam 10 havalimanı işletiyor.35.000 çalışanı var.karşısına koyabileceğiniz bir şirket gösterebilirmisiniz.tav sadece ahl değil. bu yorumları yaparken neyle kıyaslıyorsunuz.siz bu şikayetlerinizi tav'a iletseniz (tabiki isminizi yazarak).inanın hiç üşenmeden sizi adam yerine koyup cevap verirler.
  • ahl neyse TAV da odur,ahl bitik,bakımsız.
  • Bugune kadar Avrupaya sokmamislar, ne mal oldugunu anlamislar
  • Tav in yaptigi hicbiryerde kalite istenilen yerde degil, reklamini iyi yapar, algi olusturur, Ahl ye bakin anlarsiniz, gercekte vermeden almaya calisan bir sirket baska birsey degil
  • Kazancın % 95 ini devlet alır arkana bakarak dönersin. Köpeksiz köyde deyneksiz dolaşmaya benzemez
  • O rezil havaalanina sonunda biri bir kazma vurup adam edecek yani. Gordugum en berbat havaalani. Ne konusulanlar ingilizce ne park yerleri adam gibi
  • Bu ülkede doğru dürüst iş yapan üç beş şirketden biridir Tav. Bunda en büyük pay Sani Şener beyin. Keşke 3. Havalimanınıda Tav yapsaydı.
  • Çatısı çökmese bari
  • TAV,Türkiyenin gururu.

TAV İnşaat Avrupa’da ilk temelini attı. Türk şirket, Paris Charles de Gaulle Havalimanı'nda ADP'nin yeni genel müdürlük binasını inşa edecek.

Tav İnşaat ilk Avrupa projesinde temeli attı. Paris'te ADP'nin yeni genel merkezinin temel atma törenine TAV Havalimanları Holding CEO'su Sani Şener ve Aeroport de Paris CEO'su Augustin de Romanet de katıldı.

İki etap halinde yapılacak genel müdürlük binasında, 12 bin metrekare kapalı alana sahip olacak ve içerisinde 150 kişilik salon, galeri, havacılık kulübü ile bir de  kütüphane yer alacak. Airport Village olarak tasarlanacak projenin ikinci etabı 2017’de tamamlanacak.



TAV Avrupa'daki ilk temelini attı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Yorum yazanlara ~ 8 yıl önce
Rrnt carlarda + turizm ofislerde çalışan kırolar gelmiş burda koca bir şirketi karalıyorlar önce havalimanında siz turizm şirketleri rent carcılar 3 şahıs firmları yolculara kazık atmayı yolculara nasıl davranacağınıza insanların karı kızına sataşmayı bırakın sonra gelin Tav suclayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
furkan koray ~ 9 yıl önce
çok talihsşiz yorumlar yapıyorsunuz.tav türkiyede ve dünyada toplam 10 havalimanı işletiyor.35.000 çalışanı var.karşısına koyabileceğiniz bir şirket gösterebilirmisiniz.tav sadece ahl değil. bu yorumları yaparken neyle kıyaslıyorsunuz.siz bu şikayetlerinizi tav'a iletseniz (tabiki isminizi yazarak).inanın hiç üşenmeden sizi adam yerine koyup cevap verirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
furkan koraya.. ~ 9 yıl önce
sen adam mıssınki?? AHL ile ilgili yapılan yorumlar doğrudur
ahl ~ 9 yıl önce
ahl neyse TAV da odur,ahl bitik,bakımsız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamlar akilli ~ 9 yıl önce
Bugune kadar Avrupaya sokmamislar, ne mal oldugunu anlamislar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlarda ogrenecek ~ 9 yıl önce
Tav in yaptigi hicbiryerde kalite istenilen yerde degil, reklamini iyi yapar, algi olusturur, Ahl ye bakin anlarsiniz, gercekte vermeden almaya calisan bir sirket baska birsey degil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lfrs ~ 9 yıl önce
Kazancın % 95 ini devlet alır arkana bakarak dönersin. Köpeksiz köyde deyneksiz dolaşmaya benzemez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezil ~ 9 yıl önce
O rezil havaalanina sonunda biri bir kazma vurup adam edecek yani. Gordugum en berbat havaalani. Ne konusulanlar ingilizce ne park yerleri adam gibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 9 yıl önce
Bu ülkede doğru dürüst iş yapan üç beş şirketden biridir Tav. Bunda en büyük pay Sani Şener beyin. Keşke 3. Havalimanınıda Tav yapsaydı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevecen ~ 9 yıl önce
Çatısı çökmese bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DİKKAT ~ 9 yıl önce
O çatıda ki profillere dikkat et bir yerlerine batmasa bari.
Realist ~ 9 yıl önce
TAV,Türkiyenin gururu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000