27 Ekim 2011, Perşembe 13:15:56

TAV 2011'DE COŞTU

TAV Havalimanları Holding, 2011 yılının ilk dokuz ayında konsolide cirosunu yüzde 28, operasyonel karlılığını ise yüzde 36 oranında artırdı.
  • Tebrikler TAV...
  • Bu kesinlikle Sani ŞENER farkıdır personelinin hakkını fazlasıyla veren emeğe sayğı gösteren bir yönetim anlayışıyla 12 senedir eve güler yüzle gitmemizi hayata güvenle bakmamızı sağlayan bir yöneticilik mantığıyla bize aile şirketinin ne demek olduğunu ve kendi şirketinde çalışma hissini yaşattığı için başta Sani ŞENER olmak üzere eski yöneticilerimizden Gürbüz AKDEMİR ve tüm TAV yöneticilerine mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür eder ve saygılarımı sunarım Köprü den sevgiler
  • TAV'ın Türkiyenin tek kurumsal ve küresel havacılık şirketi olduğunda çok iddalıyım ve bunu herkesle tartışabilirim. Ne yapıp edip bu tür kurumsal havacılık şirketlerinin sayısını artırmamız lazım. Başka türlü sektördeki bu at hırsızları ve at cambazlarının yaptığı havacılıkla bir yere gidilemeyeceği gibi havacılığımızın gelişiminede sekte vuruyoruz. TAV'ı tebrik ediyorum.
TAV Havalimanları, 2011 yılı ilk dokuz ayında finansal sonuçlarına göre ciro ve operasyonel karlılıkta başarılı bir dönemi geride bıraktı. TAV’ın 2011 yılı ilk 9 ay cirosu yüzde 28 artışla 1 milyar 516 milyon TL olurken operasyonel karlılığı yüzde 36 oranında büyüme sergileyerek 467 milyon TL olarak gerçekleşti. 
 
TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, “TAV Havalimanları olarak konsolide ciromuzu TL bazında yüzde 28 artırarak 1 milyar 516 milyon TL seviyesine taşıdık. Benzer şekilde, faiz amortisman ve vergi öncesi kâr, önceki yıla göre yüzde 36 artarak 467 milyon TL seviyesine yükseldi” dedi. Şener,  2011 yılında operasyonel performansın da başarılı bir şekilde sürdüğüne dikkat çekerken, TAV Havalimanları’nın işletmesini üstlendiği toplam 10 havalimanındaki ilk dokuz aydaki yolcu sayısının geçtiğimiz yıla göre yüzde 10 artış göstererek 40 milyon seviyesinde gerçekleştiğini söyledi. Şener “TAV, 2000 yılında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda başladığı yolculuğuna, şimdi 3 kıtada hizmet verdiği 5 ülkede, işlettiği 10 havalimanı ve yaklaşık 20 bin çalışanıyla hem operasyonel hem de finansal olarak daha da güçlenerek devam ediyor” dedi.

TAV 2011'DE COŞTU

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
Tebrikler TAV...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu kesinlikle Sani ŞENER farkıdır personelinin hakkını fazlasıyla veren emeğe sayğı gösteren bir yönetim anlayışıyla 12 senedir eve güler yüzle gitmemizi hayata güvenle bakmamızı sağlayan bir yöneticilik mantığıyla bize aile şirketinin ne demek olduğunu ve kendi şirketinde çalışma hissini yaşattığı için başta Sani ŞENER olmak üzere eski yöneticilerimizden Gürbüz AKDEMİR ve tüm TAV yöneticilerine mesai arkadaşlarıma yürekten teşekkür eder ve saygılarımı sunarım Köprü den sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TAV'ın Türkiyenin tek kurumsal ve küresel havacılık şirketi olduğunda çok iddalıyım ve bunu herkesle tartışabilirim. Ne yapıp edip bu tür kurumsal havacılık şirketlerinin sayısını artırmamız lazım. Başka türlü sektördeki bu at hırsızları ve at cambazlarının yaptığı havacılıkla bir yere gidilemeyeceği gibi havacılığımızın gelişiminede sekte vuruyoruz. TAV'ı tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000