06 Ocak 2010, Çarşamba 17:25:46

TAV 10'UNCU YILINI KUTLUYOR

Atatürk Havalimanı işletmecisi TAV, 10’uncu yılını görkemli bir törenle kutlamaya hazırlanıyor. İşte, Airport TV’den canlı yayınlanacak kutlamanın ayrıntıları...
  • Evet bu vale konusu sürekli şikayet konusu. Türkiyenin ve Dünyanın en büyük terminallerini inşa edip başarıyla işleten Dünya markası TAV bu konuya biraz eğilmeli. Personel alımında daha dikkatli davranmalı. Yarın olacak olan olaylarda direk olarak TAV suçlanacaktır. 10. yıl hayırlı ve uğurlu olsun. Nice 10 yıllara.
  • 10. yıl diyorlar kutlama diyorlar sen 2 tane kendini bilmez valenin yaptıklarını söylüyorsun. Artık geçelim bunları da bir şirketin nasıl sıfırdan var olup dünyada kabul gören bir şirket olduğunu görelim. ....
  • TAVın dikkatine:birinci konu otopark.burada VALE denilen birtakım tipler var ve adamlar daracık koridorlarda 70-90 kilometre hızlarla gidiyor ve sizin güvenlikçiler bunlara sadece bakıyorlar.yarın buralarda biri ölür veya yaralanırsa bu işten sıyıramazsınız...İkinci konu havalimanı taksi:bu adamlar tam bir maganda sürüsü rezilliklerini anlatmaya sayfalar yetmez ve her geçen gün artarak dahada pespaye bir hal alıyorlar .bilgilerinize
  • Tebrikler TAV ....örnek bir davranış 10 yıllıkta olsa görev alan personeline hem modifasyon amaclı,hemde teşekkür amaclı tebrik plaketi verirken ne kadar profosyönel bir firma ve işletme yönetimi oldugu belli.her firma öyle olmuyor ,yapmıyor tabi ,yani yönetim öyle düşünmüyor ,yıllarımızı verdigimiz ANTALYA havalimanı iç ve dış hatlar terminalinde ıc-fraport havalinında böyle güzel bir plaket alan bir personel varmıdır,her şey ekonomi her şey para ,her şey torpil ...nerede yönetiçi sagduyusu nerde takdir... 10 personelden 3 iş yapar, 7 si eli cebinde gezer,eleman azaltımı olacagı zamanda ,torpilli 7 iş yapmaz personel durur ama iş yapan 3 kişiden birinin bogazına sarılınır..işde sagduyu işte takdir !!!!
  • TAV slm sana .türkiyemizin yüüzünü sen güldürdün hava alanlarımıza standar bi anlayış kazandırdın .kutlarım sizi daha nice on yıllara .saygılar ..

Yap-İşlet-Devret (YİD) yöntemiyle yapılan Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nin açılışının üzerinden tam 10 yıl geçti. Atatürk Havalimanı ile havaalanı işletmeciliğine başlayan TAV, ‘10 yılda 10 havaalanı’ hedefine de 10’uncu yılında ulaşmayı başardı.

Türkiye’de Atatürk Havalimanı’nın yanı sıra İzmir Adnan Menderes, Esenboğa ve Gazipaşa havaalanlarını işleten TAV, yurtdışında da işletmecilik faaliyetlerini başarıyla sürdürüyor.

TAV,  Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nin hizmete girdiği 8 Ocak tarihinde bir kutlama yapmaya hazırlanıyor.

Dış Hatlar Terminali’ndeki Botanik Restoran’da saat 17:30’da başlayacak kutlama programı kokteyl ile başlayacak. Kutlamaya çok sayıda sektör temsilcisi katılacak. DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal ve TAV CEO’su Sani Şener birer konuşma yapacak.

10 yıldır TAV’da görev yapan personellere plaket verilecek. DJ performansıyla hareketlenecek gecede 10’uncu yıl pastası kesilecek.

TAV’ın 10’uncu yıl kutlaması 8 Ocak Cuma saat 17:30’dan itibaren canlı yayında Airport TV’de olacak…

TAV 10'UNCU YILINI KUTLUYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Evet bu vale konusu sürekli şikayet konusu. Türkiyenin ve Dünyanın en büyük terminallerini inşa edip başarıyla işleten Dünya markası TAV bu konuya biraz eğilmeli. Personel alımında daha dikkatli davranmalı. Yarın olacak olan olaylarda direk olarak TAV suçlanacaktır. 10. yıl hayırlı ve uğurlu olsun. Nice 10 yıllara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
10. yıl diyorlar kutlama diyorlar sen 2 tane kendini bilmez valenin yaptıklarını söylüyorsun. Artık geçelim bunları da bir şirketin nasıl sıfırdan var olup dünyada kabul gören bir şirket olduğunu görelim. ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAVın dikkatine:birinci konu otopark.burada VALE denilen birtakım tipler var ve adamlar daracık koridorlarda 70-90 kilometre hızlarla gidiyor ve sizin güvenlikçiler bunlara sadece bakıyorlar.yarın buralarda biri ölür veya yaralanırsa bu işten sıyıramazsınız...İkinci konu havalimanı taksi:bu adamlar tam bir maganda sürüsü rezilliklerini anlatmaya sayfalar yetmez ve her geçen gün artarak dahada pespaye bir hal alıyorlar .bilgilerinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tebrikler TAV ....örnek bir davranış 10 yıllıkta olsa görev alan personeline hem modifasyon amaclı,hemde teşekkür amaclı tebrik plaketi verirken ne kadar profosyönel bir firma ve işletme yönetimi oldugu belli.her firma öyle olmuyor ,yapmıyor tabi ,yani yönetim öyle düşünmüyor ,yıllarımızı verdigimiz ANTALYA havalimanı iç ve dış hatlar terminalinde ıc-fraport havalinında böyle güzel bir plaket alan bir personel varmıdır,her şey ekonomi her şey para ,her şey torpil ...nerede yönetiçi sagduyusu nerde takdir... 10 personelden 3 iş yapar, 7 si eli cebinde gezer,eleman azaltımı olacagı zamanda ,torpilli 7 iş yapmaz personel durur ama iş yapan 3 kişiden birinin bogazına sarılınır..işde sagduyu işte takdir !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TAV slm sana .türkiyemizin yüüzünü sen güldürdün hava alanlarımıza standar bi anlayış kazandırdın .kutlarım sizi daha nice on yıllara .saygılar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000