28 Mart 2011, Pazartesi 16:26:41

SPOTTER'LARA İYİ HABER

Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi tarafından düzenlenen 1.Özel Güvenlik Çalıştayı 24-27 Mart tarihleri arasında Antalya’da yapıldı. Toplantıda havacılık fotoğrafçılarını sevindiren bir de gelişme oldu.
  • Gözenle ne derdin var kardeşim
  • Gerekli kurumların yakın alakasına inanıyoruz teşekkürler
  • KİM DEMİŞ. =?
  • gözenin ne işi var orada yaa?????????????????????????????????? onlar güvenlikten ne anlarlar.
  • Konuşmak bile elem verici..Şimdiye dek bunları halletmek lazımdı..
  • Devletimizin güzide mensupları ve TAV şirketi de buna karşı değil ..TAV'dan ilk hareketi bekliyoruz.TAV görev başına..
  • 2023 hedeflerinin gerçekleşlertirilmesi çalışmalarında, spoterler'a da görev düşeceği kanısndayım. Devletimizin yöneticilerinin bu alana da gereken ve dikkati vermesini istiyoruz.Özellikle havacılığı şahsen seven ve tutkunu olan bakanımız sayın Binali Yıldırım Bey'in bizzat işe müdahil olmasını hasseten talep ediyoruz.Hatta sayın başbakanımızın haberi olsa anında direktif vererek bu faaliyete destek vereceğindem eminim.Tabularla ve içi boş kurallarla işimiz in olmaması gerekir.Zaman değerlidir.Biz sivil havacılığa gönül verenler bugüne kadar olan zaman kayıplarının telafi edilebileceğini düşünüyor ve istiyoruz.
  • can abi ellerine sağlık çok önemli bir adım oldu bu bizim gibi gençler için
  • Uçak var dediler geldik, iniş var dediler çektik...
  • Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur da spotter arkadaşların da güzel fotoğraflarını görürüz. Bıktık yabancıların fotoğraflarını görmekten
Antalya’da düzenlenen 1. Özel Güvenlik çalıştayında havalimanı güvenliği konusu ele alındı. Özel güvenlik temsilcileri ile resmi otoriteyi bir araya getiren çalıştaya ilgi oldukça yoğundu. Çalıştayda, güvenlik ve kolaylık dengesi, güvenlik maliyetlerinin temini(Security free), yetki karmaşasının giderilmesi, istihadam sorunu, mevzuat ve uyum koordinesinin sağlanması gibi önemli konular masaya yatırıldı.

Çalıştaya Koruma Daire Başkanlığı’ndan moderatör olarak İsmail Iğsız ve Atilla Çınar, TAV Özel Güvenilk Hizmetlerinden Genel Müdür Yardımcısı Turgay Şahan , TAV Özel Güvenlik Koordinatörü Mansur Güneş, İstanbul Sabiha Gökçen HAvalimanı Özel Güvenlik Müdürü Ahmet Beyhan, Gözen Güvenlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Çankaya ve Özel güvenlik Danışmanı Can Özkan katıldı.

Çalıştayda ele alınan bir konu da havaalanı çevresinde fotoğraf çeken ‘spotter’larla ilgiliydi. Aynı zamanda Airport Media Group bünyesindeki www.ucuyorum.com forumunun moderatörü olan Özel Güvenlik Danışmanı Can Özkan’ın gündeme getirdiği spotter’lik konusunda düzenleme yapılması için görüş birliğine varıldı.

Havacılığın geniş kitlelerce tanınması ve sevilmesi amacıyla çalışmalar yapılması gerektiğinin altı çikzilirken, havaalanı çevresinde fotoğraf çeken havacılık fotoğrafçılarına rahat çekim ortamı sağlanması konusunda fikir birliği sağlandı.



SPOTTER'LARA İYİ HABER

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 13 yıl önce
Gözenle ne derdin var kardeşim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Gerekli kurumların yakın alakasına inanıyoruz teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
KİM DEMİŞ. =?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
gözenin ne işi var orada yaa?????????????????????????????????? onlar güvenlikten ne anlarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Konuşmak bile elem verici..Şimdiye dek bunları halletmek lazımdı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Devletimizin güzide mensupları ve TAV şirketi de buna karşı değil ..TAV'dan ilk hareketi bekliyoruz.TAV görev başına..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2023 hedeflerinin gerçekleşlertirilmesi çalışmalarında, spoterler'a da görev düşeceği kanısndayım. Devletimizin yöneticilerinin bu alana da gereken ve dikkati vermesini istiyoruz.Özellikle havacılığı şahsen seven ve tutkunu olan bakanımız sayın Binali Yıldırım Bey'in bizzat işe müdahil olmasını hasseten talep ediyoruz.Hatta sayın başbakanımızın haberi olsa anında direktif vererek bu faaliyete destek vereceğindem eminim.Tabularla ve içi boş kurallarla işimiz in olmaması gerekir.Zaman değerlidir.Biz sivil havacılığa gönül verenler bugüne kadar olan zaman kayıplarının telafi edilebileceğini düşünüyor ve istiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
can abi ellerine sağlık çok önemli bir adım oldu bu bizim gibi gençler için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uçak var dediler geldik, iniş var dediler çektik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşur da spotter arkadaşların da güzel fotoğraflarını görürüz. Bıktık yabancıların fotoğraflarını görmekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000