03 Ağustos 2011, Çarşamba 12:50:26

"SON YÜZYILIN EN ŞİDDETLİ FIRTINASIYDI"

Başkent Ankara genelinde dün akşam saatlerinde başlayan ve 2 saat etkili olan fırtına Esenboğa çevresinde hızı 150 kilometreye ulaşan hortum etkisiyle hissedildi. Ani ve şiddetli fırtına ve yağış Esenboğa Havalimanı’nda operasyon kesintisine yol açmadı.
  • millet can derdinde tav ın müdürü yağlı ballı makamının,koltuğunun peşinde...
  • sorumlular istifa etmeyi düşünürler mi acaba??? (hay allah türkiye de yaşadığımı unuttum yine saçma sapan yorum yazdım...)
  • tav adam gibi bina inşa etmesin denetleyenlerde layıkıyla işlerini yapmasın sonra vatandaş kameraya çeksin ve ayıp olsun..yok ya...tav a yalakalık yapmayın..gerçek yüzleri bir kez daha görüldü...
  • Söylenenlere göre hiçbirşey olmamış!!!Daha ne olsun? İç hatlar tarafında düşen tavanın altında hiç kimsenin olmaması büyük bir felaketi önlemiştir.Ayrıca her taraftan suların akması da terminalden çok Keçiören Belediyesinin yaptırdığı şelalelere taş çıkartır cinstendir.Bu terminal Çin malımı dır?
  • son 150 yıl değil,big bang ten beri böyle bir fırtına görülmemiş.
  • facede vıdeoların yayınlanması cok ayıp bırsey ınsanlar tamamen cocukk yanı hava şartlarına kımse engel olamaz takdırı ılahı bu yanı bunu personel yaptıysa eger kımler yapmaz kımbılır yolcu her halukarda yapar cok ayıp
  • Uykudan önce programını okudunuz, hadi size iyi uykular sevgili vatandaşlarım:-) Bu bizim yöneticiler komedyen olmalılar, insanı fena güldürüyorlar. Bir diğer alternatifte müdürün gözlerinin bozuk olması, göremediği için böyle bir açıklama yapmış olabilir. Taktığı gözlüklerde sihirli olabilir, belki herşeyi normal, problemleri yok gibi gösteriyordur. O zaman müdürden bir açıklama daha lazım, gözlüklerini nereden aldığını açıklasın:-)
  • Hatta 3 saat erken gittik evlerimize...ne gecikmesi...olurmu öyle şey...yavuz hırsız evsahibini bastırırmış
  • METEOROLOJİ ,CİDDİ BİR BİLİM DALIDIR,ÖYLE ANİDEN BASTIRAN FIRTINA FALAN OLMAZ,HANGİ BULUTUN,HANGİ YAĞMURUN,HANGİ RÜZGARIN DAKİKASI DAKİKASINA NE ZAMAN NEREDE OLACAĞI BİLİNİR,BİLMİYORSANIZ BU İŞİ DERSİNİZİ ÇALIŞIN,DEVLET METEOROLOJİ SİTESİNE KOYUYORSUNUZ BİR HARİTA GÜNLERCE ORADA DURUYOR,BEŞ GÜNLÜK TAHMİNLER FİYASKO VAH BENİM MEMLEKETİM.
  • Facebooktaki videoların linki var mı?
TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, “Esenboğa Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre son yüzyılın en şiddetli yağış ve rüzgâr değerlerine ulaşılan fırtınaya karşın başarılı bir sınav veren Esenboğa Havalimanı, tüm fonksiyonları ve tüm personeli ile kesintisiz hizmet sunmuştur. Ankara Esenboğa Havalimanı Terminalleri içinde, uçuş bilgiden, köprülere ve diğer tüm operasyonlar olağan seyrinde sürdürülmüştür. Esenboğa Havalimanı Terminal çatısının şiddetli yağış altında kalması sebebiyle cam oluklarından su sızması olmuştur. Esenboğa Havalimanı’nda meydana gelen bu su sızması hiçbir operasyonel kesintiye yol açmadan birkaç saat içinde gerçekleşen hızlı müdahale ile giderilmiştir. Bazı medya organlarında yer aldığı şekliyle çatı çökmesi gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir. Esenboğa Havalimanı terminallerinin çatısı 60 bin metrekaredir” dedi.
 
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nün geçmiş yıllara ait kayıtlı Ağustos ayı tamamına ilişkin yağış verileri 4 buçuk kilogramı geçmezken, 2 Ağustos 2011, Salı günü Esenboğa çevresine 20 dakika içinde metrekareye 26 buçuk kilogram yağış düştü. Şiddetli fırtına etkisi ile Esenboğa yolu üstündeki ağaçlar devrilirken, çeşitli yönlendirmeler betonlarıyla yerlerinden koptu ve prefabrik yapılar metrelerce sürüklendi.
"SON YÜZYILIN EN ŞİDDETLİ FIRTINASIYDI"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
millet can derdinde tav ın müdürü yağlı ballı makamının,koltuğunun peşinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sorumlular istifa etmeyi düşünürler mi acaba??? (hay allah türkiye de yaşadığımı unuttum yine saçma sapan yorum yazdım...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tav adam gibi bina inşa etmesin denetleyenlerde layıkıyla işlerini yapmasın sonra vatandaş kameraya çeksin ve ayıp olsun..yok ya...tav a yalakalık yapmayın..gerçek yüzleri bir kez daha görüldü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Söylenenlere göre hiçbirşey olmamış!!!Daha ne olsun? İç hatlar tarafında düşen tavanın altında hiç kimsenin olmaması büyük bir felaketi önlemiştir.Ayrıca her taraftan suların akması da terminalden çok Keçiören Belediyesinin yaptırdığı şelalelere taş çıkartır cinstendir.Bu terminal Çin malımı dır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
son 150 yıl değil,big bang ten beri böyle bir fırtına görülmemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
facede vıdeoların yayınlanması cok ayıp bırsey ınsanlar tamamen cocukk yanı hava şartlarına kımse engel olamaz takdırı ılahı bu yanı bunu personel yaptıysa eger kımler yapmaz kımbılır yolcu her halukarda yapar cok ayıp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Uykudan önce programını okudunuz, hadi size iyi uykular sevgili vatandaşlarım:-) Bu bizim yöneticiler komedyen olmalılar, insanı fena güldürüyorlar. Bir diğer alternatifte müdürün gözlerinin bozuk olması, göremediği için böyle bir açıklama yapmış olabilir. Taktığı gözlüklerde sihirli olabilir, belki herşeyi normal, problemleri yok gibi gösteriyordur. O zaman müdürden bir açıklama daha lazım, gözlüklerini nereden aldığını açıklasın:-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hatta 3 saat erken gittik evlerimize...ne gecikmesi...olurmu öyle şey...yavuz hırsız evsahibini bastırırmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
METEOROLOJİ ,CİDDİ BİR BİLİM DALIDIR,ÖYLE ANİDEN BASTIRAN FIRTINA FALAN OLMAZ,HANGİ BULUTUN,HANGİ YAĞMURUN,HANGİ RÜZGARIN DAKİKASI DAKİKASINA NE ZAMAN NEREDE OLACAĞI BİLİNİR,BİLMİYORSANIZ BU İŞİ DERSİNİZİ ÇALIŞIN,DEVLET METEOROLOJİ SİTESİNE KOYUYORSUNUZ BİR HARİTA GÜNLERCE ORADA DURUYOR,BEŞ GÜNLÜK TAHMİNLER FİYASKO VAH BENİM MEMLEKETİM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Facebooktaki videoların linki var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000