01 Şubat 2013, Cuma 14:37:07

ŞİRKETLER SIRAYA GİRDİ!

İstanbul’a yapılacak yeni havalimanı için şu ana kadar kaç şirket şartname aldı?
  • TAV geliyor Biz bu işin piri yiz diyebiliriz.
  • Yazılar komik geldi herhalde. Ama ben de sizin Türkçenize çok güldüm. O nasıl bir Türkçe? Açıkçası okuduğunuz okulu çok merak ediyorum. İnsan yazarken biraz dikkat etmez mi? Veya yazdığını okumaz mı?
  • Taş yapı ercan havalimanını berbat etti. Koca IST u nasıl idare edecek ? Hayatlarında havaalanı görmemiş kişilere meydanı yönettirmeye çalışıyorlar. Hele nöbetçi müdürleri tamamen felaket.
  • Dünya lideri havaalanı işletmecisi taşyapı neden almamış acaba?
  • sayin sinan akerman bende cok guldum:)) bizim bu insanlarimizin hic anlamadigi konularda bos yere laf kalabaligi yapmasi...
  • okadar lllllllluzumsuz ve bimeden cahilce yorumlar varki, bir Insaat Müh.si olarak güleyimmi ,aciyayimmi bu cahillige sasirdim..Ey cok bilen vatandaslar,,bakkaldan mektup yazmak icin kagit almiyorunuz, 75.ooo e satarmis !! biride köse dönücü..kendince hesap yapiyor garibim.!! Bu is Dünya capinda ve Ülkemizin gelecegi icin cok önemli bir proje.Her ihale böyle yapilir,sartnagme ve teklifler sonra plan proje ve istihkak+ hakedisler vs..Bilmiyorsaniz Susun,.Burda bilgi kirliligi ve cahillik yapmayin.Cok Güzel bir site ama bu tipler arada parazit yapiyorlar .Dünya Capinda Projeler var Ülkemizde ve tek tek hayata geciriliyor,bunlarla gurur duyun cahilce dalga gececeginiz yerde...Selamlar ..
  • ehh zaten sabancı veya koç grubunu bir konuda görmeseydim şaşardım...zaten büyük ihtimal onlar alır...henüz birşeyi kaybettiklerini görmedim...
  • Ben de gidip bir şartname alayım bari, 75.000 TL den satarım :))
  • Biz zaten ancak isin muhasebesini tutalim...o kadar olsa oh o kadar olurdu falan !!! İstikbali düşünmeyelim !!!
  • Sadece şartname satsak köşeyi dönerdik be birader... 12*100000 = 1 milyon 200 bin TL . Paraya bak.

Yeniköy ile Akpınar köyleri arasına yapılması düşünülen yeni havalimanı ihalesi için 28 Ocak’tan itibaren şartnameler dağıtılmaya başlandı.


100 bin TL ödeyerek satın alınabilen şartname, kısa sürede büyük ilgili gördü. Yaklaşık 7 milyar dolarlık yatırıma ilişkin ayrıntıları içeren şartnameyi satın almak için dev şirketler adeta sıraya girdi. Üç günde 12 firma şartname satın aldı.
DHMİ’nin Ankara’daki merkezinden edinilebilen şartnameyi satın alan firmaların isimleri gizli tutulurken, ihaleye TAV, LİMAK, IÇTAŞ, Alarko ve Sabancı Holding gibi dev firmaların yanı sıra yurtdışından da çok sayıda yatırımcının katılması bekleniyor.

Şu ana kadar 12 şartnamenin satın alındığı belirtilirken bu sayının 20’ye çıkmasının beklendiği kaydedildi. Her bir şartnamenin 100 bin TL olduğu düşünüldüğünde, beklentiler gerçekleşirse devletin kasasına sadece şartname satışından 2 milyon TL girebilir.

©Airporthaber.com ÖZEL
 

ŞİRKETLER SIRAYA GİRDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

aterzioğlu ~ 11 yıl önce
TAV geliyor Biz bu işin piri yiz diyebiliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan beye ~ 11 yıl önce
Yazılar komik geldi herhalde. Ama ben de sizin Türkçenize çok güldüm. O nasıl bir Türkçe? Açıkçası okuduğunuz okulu çok merak ediyorum. İnsan yazarken biraz dikkat etmez mi? Veya yazdığını okumaz mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşyapı mı ? ~ 11 yıl önce
Taş yapı ercan havalimanını berbat etti. Koca IST u nasıl idare edecek ? Hayatlarında havaalanı görmemiş kişilere meydanı yönettirmeye çalışıyorlar. Hele nöbetçi müdürleri tamamen felaket.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Taşyapı ~ 11 yıl önce
Dünya lideri havaalanı işletmecisi taşyapı neden almamış acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 11 yıl önce
sayin sinan akerman bende cok guldum:)) bizim bu insanlarimizin hic anlamadigi konularda bos yere laf kalabaligi yapmasi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 11 yıl önce
okadar lllllllluzumsuz ve bimeden cahilce yorumlar varki, bir Insaat Müh.si olarak güleyimmi ,aciyayimmi bu cahillige sasirdim..Ey cok bilen vatandaslar,,bakkaldan mektup yazmak icin kagit almiyorunuz, 75.ooo e satarmis !! biride köse dönücü..kendince hesap yapiyor garibim.!! Bu is Dünya capinda ve Ülkemizin gelecegi icin cok önemli bir proje.Her ihale böyle yapilir,sartnagme ve teklifler sonra plan proje ve istihkak+ hakedisler vs..Bilmiyorsaniz Susun,.Burda bilgi kirliligi ve cahillik yapmayin.Cok Güzel bir site ama bu tipler arada parazit yapiyorlar .Dünya Capinda Projeler var Ülkemizde ve tek tek hayata geciriliyor,bunlarla gurur duyun cahilce dalga gececeginiz yerde...Selamlar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
==== ~ 11 yıl önce
ehh zaten sabancı veya koç grubunu bir konuda görmeseydim şaşardım...zaten büyük ihtimal onlar alır...henüz birşeyi kaybettiklerini görmedim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucuzmuş ~ 11 yıl önce
Ben de gidip bir şartname alayım bari, 75.000 TL den satarım :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 11 yıl önce
Biz zaten ancak isin muhasebesini tutalim...o kadar olsa oh o kadar olurdu falan !!! İstikbali düşünmeyelim !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kemal ~ 11 yıl önce
Sadece şartname satsak köşeyi dönerdik be birader... 12*100000 = 1 milyon 200 bin TL . Paraya bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000