22 Kasım 2010, Pazartesi 14:18:56

Singapur Havayolları'nın 777'si İstanbul uçuşlarına başladı

Singapur Havayolları daha önce Dubai aktarmalı olarak yaptıkları İstanbul-Singapur seferlerin yerine bugünden itibaren direkt ve karşılıklı olarak yapmaya başladı.
  • Singapore havayolları dünyacan bilinen son derece itibarlı, son derece kaliteli cabin içi servisleri, hosteslerinin şıklığı, güleryüzlü oluşu,nazik oluşları ve son derece temiz uçuş sicili olan havayolu şirketidir..
  • Siz hiç hayatınızda pasta yaptınız mı? O figürleri oluşturmak ne kadar zordur bilmezseniz tabi böyle konuşursunuz. Adam 777 kalıbı mı dökecekti? Ha öyle yapsa da eminim "motorlar uymamış, RR olmalıydı" filan dersiniz herhalde.
  • o pastanın ne oldugu belirsiz bir taşıt var... 79 model bedford:):):):)
  • pastada ahl tower var
  • Pastadaki uçağı keşke daha önce hayatında uçak görmüş bir pastacıya yaptırtsalarmış :) o uçak benı benden aldı :)))
Direkt seferlerin başlaması nedeniyle Atatürk Havalimanı dış hatlar 219 numaralı yolcu salonunda yapılan törene Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur, TAV Genel Müdürü Kemal Ünlü çok sayıda davetli ve yolcular katıldı. 
 
Singapur Havayolları Türkiye Genel Müdürü Ang Beng Siong törende yaptığı konuşmada seferlerin Boeing 777-200 tipi uçaklarla ve haftada 4 kez karşılıklı olarak yapılacağını belirterek "Yolcularımız bu seferlerin başlamasıyla 20'den fazla Asya ve Güney Batı Pasifik'te yer alan Singapur Havayolları destinasyonlarına ve alt şirketimiz olan 'Silk Air ' in gerçekleştireceği 33 ekzotik Asya noktasına bağlantı imkanı bulacaktır. Yolcularımız direkt sefer olması nedeniyle uçuş saati kısalacak ve Singapur'a erken vararak bağlantı uçaklarını yakalayacaklar ve Bangkok, Phuket veya Kuala Lumpur'da kahvaltı, Hongkok'ta öğlen yemeği yiyebilecekler" dedi.
 
TAV Genel Müdürü Kemal Ünlü de Singapur Havayolları'nın bu girişiminin çok olumlu olduğunu söyledi. 
 
Daha sonra ilk gün onuruna yaptırılan pastayı DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur ve Singapur Havayolları Türkiye Genel Müdürü Ang Beng Siong birlikte kesti. Singapur Havayolları hostesleri de isteyen davetlilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
 
Singapur Havayolları her Pazartesi,Çarşamba,Cuma ve Pazar günleri yapılacak. Uçaklar İstanbul'dan Pazartesi,Cuma ve Pazar günleri saat 12.55'de, Çarşamba günleri de 13.20'de kalkacak. 2 kişilik Business Class her şey dahil promosyon fiyat ise 1599 Euro olarak belirtildi. 
Singapur Havayolları'nın 777'si İstanbul uçuşlarına başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 13 yıl önce
Singapore havayolları dünyacan bilinen son derece itibarlı, son derece kaliteli cabin içi servisleri, hosteslerinin şıklığı, güleryüzlü oluşu,nazik oluşları ve son derece temiz uçuş sicili olan havayolu şirketidir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Siz hiç hayatınızda pasta yaptınız mı? O figürleri oluşturmak ne kadar zordur bilmezseniz tabi böyle konuşursunuz. Adam 777 kalıbı mı dökecekti? Ha öyle yapsa da eminim "motorlar uymamış, RR olmalıydı" filan dersiniz herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
o pastanın ne oldugu belirsiz bir taşıt var... 79 model bedford:):):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
pastada ahl tower var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Pastadaki uçağı keşke daha önce hayatında uçak görmüş bir pastacıya yaptırtsalarmış :) o uçak benı benden aldı :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000