12 Mayıs 2010, Çarşamba 13:31:07

SEKTÖRE NEŞTER VURACAKLAR

HAVAK, 1 Haziran’da Türk sivil havacılığının sorunlarını masaya yatıracak. Forumda havacılık endüstrisinin geldiği noktadan, işsiz pilotların sorunlarının çözüme kavuşturulması gibi bir çok konu ele alınacak.
  • çocuğum a be çocuğum daha ayakların rudder a yetişmiyorken popondaki pumpersı çıkarmadan ne çok biliyormuşun sen.ne oldu Türk abilerin kokpitte dövdüler mi seni a be çocuğum iyi öğrenseydin ya , ama ben gene çekerim o Türk Pilot abilerin kulaklarını.sana davaranmazlar bir daha öyle.ama duydum ki abilerin ne diyor:dersini çalışmıyormuşsun chartlarla kağıttan uçak yapmaya kalkıyormuşsun oldu mu ya?hadi çocuğum sen sütünü iç çişini yap yat , abiler bak iş , aş derdindeler çocuğum.
  • yabancı pilot her zaman bulunuyor çünkü adamlar gerçekten iyiler...bu nedenle boşuna saga sola sataşmayın oturup ders çalışın kendinizi yetiştirin...iyi çalışırsanız yanlış meydana inmessiniz :))
  • pilotsun dediler , her yere bu ekonomik krizde borçlu çıkardılar.neymiş tayyare uçurucakmışız.peehhh.
  • Güzel kardeşim herkes neyin ne olduğunu biliyorda, meydanı boş bulduğu için kuralları çiğniyor.Şimdi artık şirketler işletme karlarının yanına tip eğitimi adı altında kazançlarda ekliyorlar.Aç gözlü birtakım güruhlar bu paraları kandırıp,sömürdüğü siz yeni yetişen borçlu pilotlardan istiyorlar.İnsanda biraz utanma sıkılma olur.Ödemeyin sıkın biraz daha dişinizi.YARIN AVRUPADA ,DÜNYADA HAVACILIK İŞLERİ AÇILIP BU KAPRİSLİ YABANCILAR EVLERİNE DÖNDÜĞÜNDE BAKALIM BU HAVAYOLU İŞLETMELERİ NEYAPACAKLAR.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • mevlana senin gibi kör cahiller için güzel şeyler söylemiş ama anlayacağındn şüphem var. senin kafanda gidelim açalım hastaneleri yabancı 2 nci sınıf doktorlarla dolduralımla başlayıp devlete ihtiyaç duymayıncaya kadar gidelim bu kafayla istersen. senin neden bahsettiğini bile bildiğinden şüphem var.
  • Öncelikle senin piot olduğuna dair ciddi şüphem var. İkincisi şu an yazdığımdan rahatsızlık duysalarda bizden önceki hiç bir pilot bizim eğitimimize ve bize dayatılan şartlara tabi tutulmadı. Büyük bölümü TSK kökenli diğerlerininde nasıl yetiştiğini başta kendileri biliyor. Onların tek şansı onların başladığı dönemde yabancı pilot olmaması. Eminim ki şu an bizim girdiğimiz 14 sınav, DLR , dil seviyesi ve benzeri hususları bu kadar yetişmişliklerine rağmen karşılayamayacaklar ve uçaklar yerlerde kalacaktır. Ayrıca piyasa bu kadar iyi değilken bugün savunduklari şirketlerin onlara neler yaptığını unutmş görünenleride kınıyorum.
  • sevgili dostum şu işin yolunu göster de biz de anlayalım, herkes tip için para istiyor bu ne iştir? Bu şirketler senin bahsettiğin mevzuatları bilmiyorlar mı yani?
  • SEVGİLİ PİLOT ARKADAŞLAR TİP EĞİTİMİ VERMEK, 6 AYDA BİR PİLOTLARI PROFICIENCY SENEDE BİR RECURRENT EĞİTİMİNE SOKMAK ŞİRKETLERİN YAPMASI GEREKEN ZORUNLULUKTUR.SAKIN HA SAKIN BUNLARA KANMAYIN.TİP EĞİTİMİ PARASI VERMEK YA DA TİP EĞİTİMİ KARŞILIĞI MECBURİ HİZMETE TABİ TUTULMAK YASAL OLMADIĞI GİBİ SENET İMZALAMAYA ZORLANMAK YASAL OLMADIĞI GİBİ İNSAN HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİNE AYKIRI BİR SUÇ VE EYLEMDİR.İNSAN HAKLARIEVRENSEL BEYANNAMESİ KÖLELİĞİKALDIRALI YILLAR OLMASINA RAĞMEN MAALESF GÜNÜMÜZDE MODERNKÖLELİK HAVACILIKTA DEVAM ETMEKTEDİR.SEVGİLERİMLE.
  • doğru nerede imiş ?esas kendi vatandaşına hazımsızsın. 70 milyon sen de şişkinlik yaratmış belli.

Türk Sivil Havacılığı’nı Geliştirme Vakfı HAVAK’ın Kurucular Kurulu ve Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. HAVAK Genel Merkezi’ndeki toplantıda Yönetim Kurulu’na Yavuz Çizmeci, Ömer Faruk Berksan, Necip Murat Öztürk, Racih Tokaç ve Oktay Erdağı katıldı.

HAVAK, ‘Sivil Havacılıkta Güç Birliği’ adlı bir de forum düzenleyecek.

1 Haziran’da Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki TAV Konferans salonunda yapılacak forumda Türk sivil havacılık endüstrisinin geldiği nokta, Türkiye’nin bakım-onarım ve eğitim merkezi olması için ne kadar kalifiye elemana ihtiyacın olduğunun belirlenmesi ve pilot okullarından mezun olan öğrencilerin havayolu şirketlerinde işe başlayamamasının önündeki en büyük engel olan tip eğitiminin havayolu şirketlerince verilmesinin sağlanması, sivil havacılık endüstrisinin havacılık sektörüne eğitimli personel yetiştiren okullarla işbirliğinin geliştirilmesi gibi birçok konu ele alınacak.

Toplantıya havayolu şirketleri, yer hizmetleri ve hava taksi şirketleri, terminal işletmecileri, üniversiteler, UTED, TALPA ve TASSA gibi sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katılacak.

©AirportHaber.com

SEKTÖRE NEŞTER VURACAKLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
çocuğum a be çocuğum daha ayakların rudder a yetişmiyorken popondaki pumpersı çıkarmadan ne çok biliyormuşun sen.ne oldu Türk abilerin kokpitte dövdüler mi seni a be çocuğum iyi öğrenseydin ya , ama ben gene çekerim o Türk Pilot abilerin kulaklarını.sana davaranmazlar bir daha öyle.ama duydum ki abilerin ne diyor:dersini çalışmıyormuşsun chartlarla kağıttan uçak yapmaya kalkıyormuşsun oldu mu ya?hadi çocuğum sen sütünü iç çişini yap yat , abiler bak iş , aş derdindeler çocuğum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yabancı pilot her zaman bulunuyor çünkü adamlar gerçekten iyiler...bu nedenle boşuna saga sola sataşmayın oturup ders çalışın kendinizi yetiştirin...iyi çalışırsanız yanlış meydana inmessiniz :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
pilotsun dediler , her yere bu ekonomik krizde borçlu çıkardılar.neymiş tayyare uçurucakmışız.peehhh.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Güzel kardeşim herkes neyin ne olduğunu biliyorda, meydanı boş bulduğu için kuralları çiğniyor.Şimdi artık şirketler işletme karlarının yanına tip eğitimi adı altında kazançlarda ekliyorlar.Aç gözlü birtakım güruhlar bu paraları kandırıp,sömürdüğü siz yeni yetişen borçlu pilotlardan istiyorlar.İnsanda biraz utanma sıkılma olur.Ödemeyin sıkın biraz daha dişinizi.YARIN AVRUPADA ,DÜNYADA HAVACILIK İŞLERİ AÇILIP BU KAPRİSLİ YABANCILAR EVLERİNE DÖNDÜĞÜNDE BAKALIM BU HAVAYOLU İŞLETMELERİ NEYAPACAKLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mevlana senin gibi kör cahiller için güzel şeyler söylemiş ama anlayacağındn şüphem var. senin kafanda gidelim açalım hastaneleri yabancı 2 nci sınıf doktorlarla dolduralımla başlayıp devlete ihtiyaç duymayıncaya kadar gidelim bu kafayla istersen. senin neden bahsettiğini bile bildiğinden şüphem var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Öncelikle senin piot olduğuna dair ciddi şüphem var. İkincisi şu an yazdığımdan rahatsızlık duysalarda bizden önceki hiç bir pilot bizim eğitimimize ve bize dayatılan şartlara tabi tutulmadı. Büyük bölümü TSK kökenli diğerlerininde nasıl yetiştiğini başta kendileri biliyor. Onların tek şansı onların başladığı dönemde yabancı pilot olmaması. Eminim ki şu an bizim girdiğimiz 14 sınav, DLR , dil seviyesi ve benzeri hususları bu kadar yetişmişliklerine rağmen karşılayamayacaklar ve uçaklar yerlerde kalacaktır. Ayrıca piyasa bu kadar iyi değilken bugün savunduklari şirketlerin onlara neler yaptığını unutmş görünenleride kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sevgili dostum şu işin yolunu göster de biz de anlayalım, herkes tip için para istiyor bu ne iştir? Bu şirketler senin bahsettiğin mevzuatları bilmiyorlar mı yani?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
SEVGİLİ PİLOT ARKADAŞLAR TİP EĞİTİMİ VERMEK, 6 AYDA BİR PİLOTLARI PROFICIENCY SENEDE BİR RECURRENT EĞİTİMİNE SOKMAK ŞİRKETLERİN YAPMASI GEREKEN ZORUNLULUKTUR.SAKIN HA SAKIN BUNLARA KANMAYIN.TİP EĞİTİMİ PARASI VERMEK YA DA TİP EĞİTİMİ KARŞILIĞI MECBURİ HİZMETE TABİ TUTULMAK YASAL OLMADIĞI GİBİ SENET İMZALAMAYA ZORLANMAK YASAL OLMADIĞI GİBİ İNSAN HAK VE ÖZGÜRLÜKLERİNE AYKIRI BİR SUÇ VE EYLEMDİR.İNSAN HAKLARIEVRENSEL BEYANNAMESİ KÖLELİĞİKALDIRALI YILLAR OLMASINA RAĞMEN MAALESF GÜNÜMÜZDE MODERNKÖLELİK HAVACILIKTA DEVAM ETMEKTEDİR.SEVGİLERİMLE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
doğru nerede imiş ?esas kendi vatandaşına hazımsızsın. 70 milyon sen de şişkinlik yaratmış belli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000