12 Haziran 2008, Perşembe 13:43:23

Sani Şener'e 'TAF' ödülü

Türk-Arap Ekonomi Forumu (TAF'08) kapsamında verilen "TAF Özel Ödülü"ne TAV Grup CEO'su M. Sani Şener layık görüldü.

Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Türk-Arap Ekonomi Forumu'nun (TAF'08) açılışı bugün yapıldı. Türk-Arap ekonomik ilişkilerine sağladığı katkıdan dolayı TAV Grup CEO'su M. Sani Şener'e "TAF Özel Ödülü" Filistin Başbakanı Salam Fayyad tarafından takdim edildi.

Giderek büyüyen iş hacmi ve yurtdışındaki başarılı projeleri ile küresel bir marka haline gelen TAV Havalimanları ve TAV İnşaat'ın, sektörde önde gelen bir güç olma yolunda olduğunu belirten TAV Grup CEO'su M. Sani Şener, "TAV Havalimanları ve TAV İnşaat bilgi birikimlerini ve deneyimlerini üç kıtada yedi ülkede uyguluyor. Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Katar, Tunus, Libya ve Gürcistan'daki havalimanı projelerinde TAV Havalimanları ve TAV İnşaat'ın imzası bulunuyor. Havalimanlarının ülkelerin kartviziti niteliğinde olduğu bilinciyle birçok önemli projeye imzamızı atıyoruz. İşlettiği sekiz havalimanı ile TAV Havalimanları ve elindeki altı milyar dolarlık iş hacmi ile TAV İnşaat'ın Körfez Ülkeleri ve Kuzey Afrika'da toplam 20 bin çalışanı bulunuyor. Kuzey Afrika ve Körfez Ülkeleri'ne TAV Havalimanları önemli yatırımlar yapıyor, TAV İnşaat bölgedeki sıra dışı ve ileri teknoloji gerektiren önemli projelere imza atıyor" dedi.

 
Türk ve Arap İş adamlarına verilen "TAF Özel Ödülü" 2005 yılında Türkiye adına Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, 2006 yılında ise ENKA Onursal Başkanı Şarık Tara'ya takdim edilmişti. Türk-Arap Ekonomi Forumu kapsamında iki gün sürecek etkinlikler İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli'nde TAF'08; Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) işbirliği, Arap Ligi Genel Sekreterliği resmi desteği ve Al-Iktissad Wal-Aamal Group (AIWA)'in ev sahipliğinde gerçekleşiyor.

Sani Şener'e 'TAF' ödülü

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000