25 Aralık 2008, Perşembe 08:32:27

Sani Şener'den sıcak acıklamalar

TAV Havalimanları Holding CEO'su Sani Şener, krizden Fizan'daki havalimanına, projelerinden hedeflerine kadar önemli açıklamalarda bulundu.
  • Yorumunuz...iyi durursan alırsın
  • SAYIN HAVAŞ ÇALIŞANLARI, TGS HAVAŞDAN AYRI BİR ŞİRKET OLACAK, ŞİRKETİ HAVAŞ YÖNETECEK, THY SEMBOLİK ORTAK OLACAKY, TGS NİN VERECEĞİ HİZMETİ DENETLEYECEK, THY İSTANBUL HAVALİMANI TRAFİK VE HAREKAT PERSONELİNİ 2010 YILINDA İŞSİZLİK BEKLİYOR. % 90 I TAZMİNATINI ALACAK VE KAPI DIŞARI OLACAK, TGS BÜNYESİNE ALIRSA NE ALA, YARI ÜCRETE BELKİ ALIRLAR, ANKARA, İZMİR,ANTALYA PERSONELLERİ İSE 3-4 AY SONRAYA ÇIKMAYA HAZIR OLSUNLAR. GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTERMİ, NARGİLECİ BAŞKAN SİZLER İÇİN NE YAPACAK GÖRÜN BAKAYIM
  • SEVGİLİ BOB BEN CEVAPLAMAK İSTEDİM KOLAY BİR SORU VE CEVABINIDA BİLİYORUM :) 1- HAVAŞ ATA RAMP YİNE TÜRKİYE GENELİNDE HİZMET VERİCEK ÖZEL HAVAYOLLARI VE YABANCI HAVAYOLU ŞİRKETLERİNE .2- TGS HAVAŞ,ATA RAMP,TAN BAĞIMSIZ OLUCAK HAVAŞ GENEL MÜDÜRLÜK TGS ,YE YÖNETİCİ VASFINDA ELEMAN ATIYACAKTIR. TGS SADECE TÜRK HAVA YOLLARININ UÇTUĞU BÜTÜN İÇ HATLARDA HİZMET VERİCEKTİR VE YÖNETİCİLERİDE HAVAŞTAN SEÇİLİCEKTİR THY YÖNETİCİLERİNDEN YÖNETİCİ OLMUYCAK TGS,NİN İÇİNDE KISACASI THY RAMP,TA Kİ GÖREVLİ HAVAŞ MÜDÜRLERİ VE ŞEFLERİ OPERASYONU YİNE YÜRÜTÜCEKTİR MÜDÜRLERDEN BİRİNİN YETKİSİ ARTTIRILACAKTIR.VE TGS OLARAK SORUMLU SEÇİLEN MÜDÜR TGS,DE EN YETKİLİ OLUCAKTIR VE BU MÜDÜRE BAĞLI BİRİM MÜDÜRLERİ VE ŞEFLERİ OLUCAKTIR.BİR KAÇ AY İÇİNDE İSE TK YOLCU HİZMETLERİ VE HAREKAT,COMAIL,KAYIP EŞYA,VIP,CIP,MEMURLUKLARI ,ŞEFLİKLERİ VE MÜDÜRLÜKLERİ,DE TGS,YE BAĞLANICAKTIR. SAYGILARIMI SUNARIM İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM
  • SAYIN SANİ ŞENER BEY'İ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM.YANLIZ BENİM BİR İKİ SORUM OLUCAK SANİ BEY'E:1)TGS ADI ALTINDA YENİ BİR ŞİRKET Mİ KURULACAK? 2)HAVAŞ IN DURUMU NOLUCAK? YANİ TAMAMEN AYRI İKİ ŞİRKET Mİ OLUCAK? VEYA TGS HAVAŞ IN HİZMET VERDİĞİ UÇAKLARI ALIRSA NOLCAK?TGS DEKİ PERSONEL MEAŞLARI HAVAŞ A ORANLA NASIL OLCEK?
  • SAYIN SANİ ŞENER BEY Turkish Ground Service olarak yeni şirketimizde çalışan işçi ,şoför,operator şoför,postabaşı,şef ve müdür maaşlarında iyileştirme olucakmı acaba özellikle işçi statüsündeki arkadaşlarda iyi bir zam olucakmı bilgi verirseniz seviniriz.

Türk ekonomisinde 2001’de yaşanan kriz, Irak ve Afganistan savaşları, 1999 depremi, sars ve kuş gribi olumsuzluklardan bile çok fazla etkilenmediklerini belirten TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, 2009’da bu ekonomik krize rağmen yüzde 4 büyüme oranıyla aşmayı hedeflediklerini söyledi.

“2009’da bugünkü yolcu rakamlarının olmayacağı kesin. Ama biz, havacılık sektörünü, dışarıdan gelecek şoklara dayanıklı bir sektör olarak görüyoruz. Türkiye’ye yüzde 2 büyüme öngörülüyorsa, büyümenin 1,5 ila 2 katı arasında yolcu büyümesi olur. Biz de 2009 için yüzde 4 büyüme hedefliyoruz. Tiflis’te savaşa rağmen yüzde 27 büyüme var”.

Tunus Havalimanı’nın 430 milyon Avroluk önemli projeleri arasında yer aldığını, bu projeye 2009’da 230 milyon yatırımla devam edeceklerini söyledi.

Fizan’da Havalimanı

Şener; “TAV’a katkısı 4.5 milyon yolcu gelmiş durumda. Kartaca’dan 500-750 bin yolcuyla bu rakam Tunus’ta 5.5 yolcuyu porföyümüze katacağız. Tunus, Avrupalı’nın tercih ettiği yakın bir turizm merkezi. Gelişmekte olan havaalanlarında 2 haneli büyüme oranlarını yakalayabileceğiz dedi.

Fizan’da, Sahra Çölü’nün tam ortasında havalimanı yaptıklarını anlatan Şener, “Küreselleşmeyi çok iyi kullanan firmalardan biriyiz. Libya’da Fizan Havalimanı projesinin, detay projelerini Filipinler’deki mimari ofisimiz çiziyor. İnşaat firmamızla birlikte dünyanın en zengin bölgelerinde Katar, Dubai’de Libya’da Tunus’ta iş yapıyoruz” diye konuştu.

Sani Şener'den sıcak acıklamalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Rumuz ~ 15 yıl önce
Yorumunuz...iyi durursan alırsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ÇALIŞAN ~ 15 yıl önce
SAYIN HAVAŞ ÇALIŞANLARI, TGS HAVAŞDAN AYRI BİR ŞİRKET OLACAK, ŞİRKETİ HAVAŞ YÖNETECEK, THY SEMBOLİK ORTAK OLACAKY, TGS NİN VERECEĞİ HİZMETİ DENETLEYECEK, THY İSTANBUL HAVALİMANI TRAFİK VE HAREKAT PERSONELİNİ 2010 YILINDA İŞSİZLİK BEKLİYOR. % 90 I TAZMİNATINI ALACAK VE KAPI DIŞARI OLACAK, TGS BÜNYESİNE ALIRSA NE ALA, YARI ÜCRETE BELKİ ALIRLAR, ANKARA, İZMİR,ANTALYA PERSONELLERİ İSE 3-4 AY SONRAYA ÇIKMAYA HAZIR OLSUNLAR. GÖRÜNEN KÖY KLAVUZ İSTERMİ, NARGİLECİ BAŞKAN SİZLER İÇİN NE YAPACAK GÖRÜN BAKAYIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİR DİLEK TUT ~ 15 yıl önce
SEVGİLİ BOB BEN CEVAPLAMAK İSTEDİM KOLAY BİR SORU VE CEVABINIDA BİLİYORUM :) 1- HAVAŞ ATA RAMP YİNE TÜRKİYE GENELİNDE HİZMET VERİCEK ÖZEL HAVAYOLLARI VE YABANCI HAVAYOLU ŞİRKETLERİNE .2- TGS HAVAŞ,ATA RAMP,TAN BAĞIMSIZ OLUCAK HAVAŞ GENEL MÜDÜRLÜK TGS ,YE YÖNETİCİ VASFINDA ELEMAN ATIYACAKTIR. TGS SADECE TÜRK HAVA YOLLARININ UÇTUĞU BÜTÜN İÇ HATLARDA HİZMET VERİCEKTİR VE YÖNETİCİLERİDE HAVAŞTAN SEÇİLİCEKTİR THY YÖNETİCİLERİNDEN YÖNETİCİ OLMUYCAK TGS,NİN İÇİNDE KISACASI THY RAMP,TA Kİ GÖREVLİ HAVAŞ MÜDÜRLERİ VE ŞEFLERİ OPERASYONU YİNE YÜRÜTÜCEKTİR MÜDÜRLERDEN BİRİNİN YETKİSİ ARTTIRILACAKTIR.VE TGS OLARAK SORUMLU SEÇİLEN MÜDÜR TGS,DE EN YETKİLİ OLUCAKTIR VE BU MÜDÜRE BAĞLI BİRİM MÜDÜRLERİ VE ŞEFLERİ OLUCAKTIR.BİR KAÇ AY İÇİNDE İSE TK YOLCU HİZMETLERİ VE HAREKAT,COMAIL,KAYIP EŞYA,VIP,CIP,MEMURLUKLARI ,ŞEFLİKLERİ VE MÜDÜRLÜKLERİ,DE TGS,YE BAĞLANICAKTIR. SAYGILARIMI SUNARIM İYİ ÇALIŞMALAR DİLERİM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BOB MARLEY ~ 15 yıl önce
SAYIN SANİ ŞENER BEY'İ AÇIKLAMALARINDAN DOLAYI KUTLUYORUM.YANLIZ BENİM BİR İKİ SORUM OLUCAK SANİ BEY'E:1)TGS ADI ALTINDA YENİ BİR ŞİRKET Mİ KURULACAK? 2)HAVAŞ IN DURUMU NOLUCAK? YANİ TAMAMEN AYRI İKİ ŞİRKET Mİ OLUCAK? VEYA TGS HAVAŞ IN HİZMET VERDİĞİ UÇAKLARI ALIRSA NOLCAK?TGS DEKİ PERSONEL MEAŞLARI HAVAŞ A ORANLA NASIL OLCEK?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
SAYIN SANİ ŞENER BEY Turkish Ground Service olarak yeni şirketimizde çalışan işçi ,şoför,operator şoför,postabaşı,şef ve müdür maaşlarında iyileştirme olucakmı acaba özellikle işçi statüsündeki arkadaşlarda iyi bir zam olucakmı bilgi verirseniz seviniriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000