15 Ocak 2014, Çarşamba 15:40:44

SANİ ŞENER: "ZARARA UĞRAMAYACAĞIZ"

Şener, üçüncü havalimanında gecikme yaşanacağına dair haberlerle TAV hisselerinde yaşanan hareketliliği değerlendirdi.
  • bende yaparim cok'ta kolay olur .Calisanlarin emeklerinin hice sayan,calisanlarin her kurusunda gozu olan gozleri ac kurtlar gibi pararadan bir sey gormeyen insani duygulardan bir nebze bile nasiplenmemis alin teri dusmani insanlar ALLAH hidayet eylesin INSALLAH !!!! Kul Hakki cok agir gelir,Bu dunyada cikmasada obur dunyada mutlaka cikar .Ne alaka demeyin benim cok hakkimi yediler itiraz edince yallah dediler ,hakkimi helal etmiyorum diktikleri her tasta benim hakim var...............
  • ..........tabiii rahatsınız çünkü hak hukuk nedir bilmessiniz..........
  • Sen her şeyden önce sözünü getir de İzmir (Adnan Menderes) havalimanını zamanında bitir. Aralık 2013 de bitmiş olacaktı. Şimdi Mayıs 2014 e kadar uzatılmış. TAV personelinle konuştum ve bana: '' Ne Mayıs'ı yaaa bu iş zor biter.'' diyorlar. İzmir halkı dış kaplamasında şu iğrenç yeşil boyadan tiksiniyor. Bu renkte havalimanımı olur? Gülünç yaa.
  • bodrum havalimanının ihale tarihi belli oldu bu site uyuyormu yaw????
  • üzüldüm yandınız
  • atm dalaman airport duydunmu,duymadıysan görmediysen burayı okuyuver bir zahmet....

TAV CEO'su Sani Şener, İstanbul'da düzenlenen 'Uluslararası Kurumsal Yönetim' zirvesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Şener, üçüncü havalimanında gecikme yaşanacağına dair haberlerle TAV hisselerinde yaşanan hareketliliği değerlendirdi. 

Şener, "Bir takım spekülatif hareketler olduğunu düşünüyorum. TAV 2021'e kadar Atatürk Havalimanı'nı işletecek. Üçüncü Havalimanı 2021'den evvel biterse biz Devlet Hava Meydanları'ndan bize eksik kalan yıllar için ödenecek tazminatla ilgili tahahüttümüzü aldık. Çünkü biz 15,5 yıllığına burayı alırken yüzde 25'i peşin ödedik. Yani EBİTDA'mızı onlar karşılayacak. Zarara uğramayacağız. Yatırımcılarımız her şeyi biliyor. Ondan dolayı orası erken bitmiş, geç bitmiş bizim hesaplarımızı değiştirmez " dedi.

Şener, Dalaman ve Bordum Havalimanı ihalelerine gireceklerini, ABD'de de La Guardia'nın ardından başka projelerle ilgileneceklerini kaydetti.

SANİ ŞENER: "ZARARA UĞRAMAYACAĞIZ"

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Bende Olsam ~ 10 yıl önce
bende yaparim cok'ta kolay olur .Calisanlarin emeklerinin hice sayan,calisanlarin her kurusunda gozu olan gozleri ac kurtlar gibi pararadan bir sey gormeyen insani duygulardan bir nebze bile nasiplenmemis alin teri dusmani insanlar ALLAH hidayet eylesin INSALLAH !!!! Kul Hakki cok agir gelir,Bu dunyada cikmasada obur dunyada mutlaka cikar .Ne alaka demeyin benim cok hakkimi yediler itiraz edince yallah dediler ,hakkimi helal etmiyorum diktikleri her tasta benim hakim var...............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sfgnsfn ~ 10 yıl önce
..........tabiii rahatsınız çünkü hak hukuk nedir bilmessiniz..........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 10 yıl önce
Bilmeseydi devlet gerekeni yapardı,senin işine gelmemiştir kardeş:)))
adb ~ 10 yıl önce
Sen her şeyden önce sözünü getir de İzmir (Adnan Menderes) havalimanını zamanında bitir. Aralık 2013 de bitmiş olacaktı. Şimdi Mayıs 2014 e kadar uzatılmış. TAV personelinle konuştum ve bana: '' Ne Mayıs'ı yaaa bu iş zor biter.'' diyorlar. İzmir halkı dış kaplamasında şu iğrenç yeşil boyadan tiksiniyor. Bu renkte havalimanımı olur? Gülünç yaa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aloo ~ 10 yıl önce
bodrum havalimanının ihale tarihi belli oldu bu site uyuyormu yaw????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hakan ~ 10 yıl önce
üzüldüm yandınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ego ~ 10 yıl önce
atm dalaman airport duydunmu,duymadıysan görmediysen burayı okuyuver bir zahmet....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
okuduk biz rahatız sende rahat ol kardeş:))

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000