27 Ocak 2016, Çarşamba 12:38:37

Sani Şener; 'Özellikle Güneydoğu Asya'yı takip ediyoruz'

TAV Grubu Üst Yöneticisi Şener, "Yurt dışında bütün dünya pazarımız. Özellikle Güneydoğu Asya'da projeleri takip ediyoruz.' dedi.
  • beni işe alacaksanız helal almayacaksınız kötü yatırım.
  • Allah için bir de şu Havaş İK ya el atsanız fena olmayacak.
  • ozellikle thy'nin bir suru yere ucmasi dolayisiyla oradan gelecek olan kontuar kirasi,alan park ucreti,koruk kirasi vs gibi paranin buyuklugu oyle istahinizi kabartti ki hizmet kalitesini umursamaz oldunuz ! acaba cikip da dediniz mi bu kadar sefer olursa hizmet kalitemiz duser, verimli olamayiz,yolcular sikayetci olur diye! olur musunuz hic? para gelsin de isterse yolcular tiklim tikis kuyruklarda beklesin,tuvaletlerde sira olsun,birbirlerine carpa carpa ucaklarina yetismek icin alanda kostursun! umurunuzda mi? ayrica her yagmurda metro katindan sipir sipir sular damliyor! avrupanin gelire gore en pahali cayi,kahvesi ahl'de! ayrica onceden pisirilip satilmayinca soguyan kofte vs gibi yiyecekler talep olunca tekrar isitilip satiliyor ki bu da insan sagligi acisindan sakincali ve bundan tanidigim bircok calisan ve yolcu rahatsiz oldu sikayetci oldular ama piskince baska yerde yediklerinizden olmustur dediniz! is ahlakiniz,etiginiz,profesyonelliginiz,insana sayginiz bu mudur? budur!
  • Senerbey gul bakalim. Basarilisniz allah isinizi rast getirsin Fakat. Birisi muracaat ettimi siz is vermiyorsunuz . Neden ?
  • Sadi bey Tav otoparkında crew lerin çektiği işkenceye bir el atsa rent a car şirketleri kadar kıymetimiz yok herşey para değil birazda itibar lütfen
  • Atatürk havalimanının her santimetresinden para kazanamaya calısan , yolculara internet bile saglamayan, temizlik görevlilerinin ayrı bir dünyada yasaması, yagmur yagdıgında catılardan su akmasını gibi bircok ciddi sorunla karsı karsıya olan sacma TAV zihiyeti olan bireyler. Biraz para odaklı değilde insan ve düzgün hizmetli olmanız gerekiyor.

TAV Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Sani Şener, "Yurt dışında bütün dünya pazarımız. Özellikle Güneydoğu Asya'da projeleri takip ediyoruz. Servis şirketlerimizle de dikey büyüme yapacağımızdan, Kuzey Amerika ve Afrika'da da proje takip ediyoruz. İran'ın iyi bir pazar olacağını düşünüyorum" dedi.

Sani Şener, "Yurt dışında, özellikle Orta Doğu'da büyük bir sıkıntımız yok. Geciken ödemeler olabiliyor ama bu bölgede paranız kalmaz. Çünkü bütçe disiplinine çok hakimler ancak bundan sonrası için yatırımlarda kısıtlamalara başladılar tabii ki" dedi.

Son dönemde yurt dışında kazandıkları ihalelerle uluslararası platformlarda adından söz ettiren TAV Grubu, milyar dolarlık ihaleleri başarıyla bitirerek Orta Doğu başta olmak üzere dünyanın çeşitli bölgelerinde başarılı işlere imza atıyor.

AA muhabirine, devam eden projeler ve gelecek döneme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Şener, Bahreyn'de kazandıkları 1,1 milyar dolarlık terminal ihalesi ve son dönemde büyük montanlı ihaleleri almalarındaki motivasyon hakkında şunları kaydetti:

"TAV Havalimanları ve TAV İnşaat olarak havalimanı işletmeciliği ve yapımında dünyanın önde gelen firmalarındanız. Ancak coğrafi ve kültürel yakınlık bizi Orta Doğu'da daha fazla büyüttü. Bahreyn'le birlikte şu ana kadar Körfez İşbirliği Ülkeleri'nin (GCC) beş tanesinin havalimanlarını yapıyor olacağız. Bu bölgede tanınırlığımız, bilinirliğimiz ve seçilebilirliğimiz çok arttı."

Güneydoğu Asya, Kuzey Amerika, Afrika ve İran pazarı

Şener, TAV olarak milyar dolarlık projeler üstlenmelerinin hem şirkete hem de Türkiye'ye bakışı nasıl etkilediğine ilişkin soru üzerine, Türkiye'yi küresel pazarlarda çok iyi temsil ettiklerine inandıklarını belirtti.

"Aldığımız riskler hep yönetebileceğimiz riskler oluyor. Bu konuda stratejimiz çok açık; finansal ve operasyonel kapasitemizin dışında kalan herhangi bir işe kesinlikle girmiyoruz" diyen Şener, yurt dışında devam eden projelerdeki son durum hakkında da bilgi verdi.

Şener, yurt dışında, özellikle Orta Doğu'da büyük bir sıkıntıları bulunmadığına dikkati çekti.

Burada geciken ödemelerin olabildiğini ifade eden Şener, "Ama bu bölgede paranız kalmaz. Çünkü bütçe disiplinine çok hakimler ancak bundan sonrası için yatırımlarda kısıtlamalara başladılar tabii ki" diye konuştu.

Şener, "Önümüzdeki dönemde yurt dışında yeni projeler olacak mı? Ön hazırlıkları olan ihaleler var mı?" sorusunu ise "Yurt dışında bütün dünya pazarımız. Özellikle Güneydoğu Asya'da projeleri takip ediyoruz. Ancak yeni stratejimiz gereği biz servis şirketlerimizle de dikey büyüme yapacağımızdan dolayı, Kuzey Amerika ve Afrika'da da proje takip ediyoruz. İran'ın iyi bir pazar olacağını düşünüyorum" şeklinde cevapladı. 

Sani Şener; 'Özellikle Güneydoğu Asya'yı takip ediyoruz'

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

işsiz ~ 8 yıl önce
beni işe alacaksanız helal almayacaksınız kötü yatırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 8 yıl önce
Allah için bir de şu Havaş İK ya el atsanız fena olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tav para hizmet ! ~ 8 yıl önce
ozellikle thy'nin bir suru yere ucmasi dolayisiyla oradan gelecek olan kontuar kirasi,alan park ucreti,koruk kirasi vs gibi paranin buyuklugu oyle istahinizi kabartti ki hizmet kalitesini umursamaz oldunuz ! acaba cikip da dediniz mi bu kadar sefer olursa hizmet kalitemiz duser, verimli olamayiz,yolcular sikayetci olur diye! olur musunuz hic? para gelsin de isterse yolcular tiklim tikis kuyruklarda beklesin,tuvaletlerde sira olsun,birbirlerine carpa carpa ucaklarina yetismek icin alanda kostursun! umurunuzda mi? ayrica her yagmurda metro katindan sipir sipir sular damliyor! avrupanin gelire gore en pahali cayi,kahvesi ahl'de! ayrica onceden pisirilip satilmayinca soguyan kofte vs gibi yiyecekler talep olunca tekrar isitilip satiliyor ki bu da insan sagligi acisindan sakincali ve bundan tanidigim bircok calisan ve yolcu rahatsiz oldu sikayetci oldular ama piskince baska yerde yediklerinizden olmustur dediniz! is ahlakiniz,etiginiz,profesyonelliginiz,insana sayginiz bu mudur? budur!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap ~ 8 yıl önce
Olay tamamen AHL de ki yönetim eksikliğinden kaynaklanıyor. Başka bir şey değil. Devlet yerine özelden yöneticiler alınsa durum farklı olurdu.
Siyaset ~ 8 yıl önce
Senerbey gul bakalim. Basarilisniz allah isinizi rast getirsin Fakat. Birisi muracaat ettimi siz is vermiyorsunuz . Neden ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew ~ 8 yıl önce
Sadi bey Tav otoparkında crew lerin çektiği işkenceye bir el atsa rent a car şirketleri kadar kıymetimiz yok herşey para değil birazda itibar lütfen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crew ~ 8 yıl önce
Her sey para degilse bastir parasini daha iyi yere park et arkadas?
Rent A Car ~ 8 yıl önce
O rent a car'cılar kadar kötü araba kullanan ve terorist gibi davranan bir de taksiciler var. Al birinden vur öbürüne. Hadi taksiciler kontrol dışı. Ya bu rent a car'cıları kimler koruyor ? Resmen terör estiriyorlar.
İSİMSİZ ~ 8 yıl önce
Atatürk havalimanının her santimetresinden para kazanamaya calısan , yolculara internet bile saglamayan, temizlik görevlilerinin ayrı bir dünyada yasaması, yagmur yagdıgında catılardan su akmasını gibi bircok ciddi sorunla karsı karsıya olan sacma TAV zihiyeti olan bireyler. Biraz para odaklı değilde insan ve düzgün hizmetli olmanız gerekiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000