16 Haziran 2015, Salı 10:30:09

Sani Şener en etkili 10 iş insanından biri oldu

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, endüstrinin prestjli yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 10. sırada yer aldı.
  • Ah sani bey bir de şu Atatürk Havalimanında ki taksici anarşisini yok etsen tam süper olacak. Turistlere yapılanladan oradaki bağırış çağırış rezaletten utanç duyuyorum
  • Kendisine başarıların devamını diliyoruz ancak ben gördüğüme inanırım. Yurtdışından gelince ve Yurtdışına giderken insanlardan 1 tl isteyip öyle trolleyleri veren rezil bir havaalanının yöneticisine verildiyse bu mükafat, biz yanmışız da haberimiz Yokmus. orada çalışan vazifeli arabaları toplamak yerine milletin biraktigi 1 tl yi almak için ot gibi bitiyorlar insanların BAŞINDA.
  • Bin Laden'in bulunduğu araplar grubuna dahil olmak hakikaten büyük bir şeref, AHL deki terminallerin haline bakan bunu anlar zaten!
  • Calisan kazanir ... Allah herkese calisan kazanan emegi ve takdiri bilen ceo lar nasip etsin ...
  • SAYGIDEĞER BÜYÜĞÜMÜZ SANİ ŞENERİ ÇORAPÇI CAFER AMCA VESILESIYLE TANIMIŞTIM.SAYGIDEĞER DIYORUM,ÇÜNKÜ O DÖNEM BIZLER ARACILIĞIYLA YAPILAN IMZA KAMPANYASINDAN VE CAFER AMCAMIZIN DURUMUNDAN KENDISINI BILGILENDIRMEK İÇİN MAIL ATMIŞTIK VE HEMEN ANINDA BIZE DÖNEREK KONUYLA YAKINDAN İLGİLENECEĞİNİ İLETMİŞTİ.ERTESİ GÜN AMCAMIZA KENDISININ İLGİLENMESİYLE KAVUŞTUK.İŞ HAYATINDA NE YAPTIĞI BEN M İÇİN ÖNEMLİ DEĞILDIR.İNSANLIĞINI ASLA UNUTMAYACAĞIM.BU VESILEYLE KENDISINE TEKRAR TEŞEKKÜRLER...
  • hadi bakalım, kim en güzel methiyeler düzecek :) hava da sıcak zaten dondurma varmış gibi, hadi hadi :))
  • Arkadaslar kendimizi kandırmayalım oyle 10 falan hikayeler üretip ego tatmin etmeyelim bununla bırlıkte sorumlu oldugu daha Korfez Ülkelerine gitmeden kendi Ataturk havalımanı iç hatlar dökülüyor yenılık sıfır otopark yetersiz ve pahalı kirli Havası ve temiz olmayan yer itibari ıle 10. Olsan ne olur.CPT (Layallı)
  • Sanicim seni yürekten kutlarım. Aferin
  • kesinlikle 1 numara

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, endüstrinin prestjli yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 10. sırada yer aldı. Şener, 2015 yılının listesinde ilk 10’da yer alan tek Türk iş insanı oldu.

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week tarafından inşaat sektöründe Körfez Bölgesi’nin ilk 10 ismi arasında gösterildi. Dergi, TAV’ın havalimanı inşaatında dünyanın en büyük şirketi olduğunu, Körfez Bölgesi’nde Suudi Arabistan, BAE ve Katar başta olmak üzere güçlü bir varlık gösterdiğini vurguladı. TAV’ın çok kültürlü bir insan kaynağına sahip olduğunu belirten dergi, çalışanlarının profesyonel ve kişisel gelişimine yatırım yaptığını da ekledi.

TAV Grubu CEO’su Şener, “Bu liste sembolik bir anlam taşısa da, aynı zamanda Türk mühendislik tekniğinin ve işçiliğinin ve de kurumsal yönetimin dünyanın en zor pazarlarında gösterdiği başarının bir göstergesidir. Medine’de, Cidde’de, Riyad’da, Abu Dabi’de, Umman ve Dubai’de çalışan gencecik mühendislerimizin, mimarlarımızın ve diğer tüm elemanlarımızın ödülüdür. Biz onlara sadece tecrübemizle öncülük ediyoruz. Hızlı bir büyüme gösteren Körfez Bölgesi bugün inşaat endüstrisi açısından dünyanın en rekabetçi coğrafyasıdır. TAV olarak biz havalimanı sektöründe uzmanlaştık ve tercih edilen bir marka haline geldik. TAV İnşaat şirketimiz, Engineering News Record tarafından, üstlendiği iş büyüklüğü açısından dünyanın en büyük havalimanı yapım şirketi olarak gösterildi. İnşaat şirketimiz Ortadoğu’da büyümesine devam ederken, havalimanları işletme şirketimize fırsatlar açmaya devam ediyor. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyoruz” dedi.

Liste, bölgede inşaat sektöründe yer alan iş insanlarının yaptıkları işler, çalışan sayıları, yarattıkları gelirler, kazandıkları ve kazanmayı bekledikleri projeler, pazardaki genel durum ve faaliyet düzeyleri incelenerek belirlendi. Ek olarak, bu kişi ve şirketlerin ekonomik parametrelere karşı tutumlarına, büyümeye devam etmek için benimsedikleri stratejilere ve engel ve sorunlar karşısında ne kadar esnek olabildiklerine ve nasıl uyum sağladıklarına da bakıldı.

Bu yıl listeye giren ilk 10 isim şu şekilde oluştu:

1.       Bakr Bin Laden – Chairman, Saudi Bin Ladin Group
2.       Yu Tao – Middle East CEO, China State Construction Engineering Corporation
3.       Khaled Musaed El Seif – Chairman, El Seif
4.       Ghassan Merherbi – Managing Director, ACC
5.       Raja Hani Ghanma – CEO, Arabtec
6.       Kez Taylor – Managing Director, ALEC
7.       Mohammed Alabbar – Chairman, EMAAR Properties
8.       Samer Khoury – President, CCC
9.       Abdallah Masood – CEO, Al Arrab Contracting Company
10.     Dr. Sani Sener – President & CEO, TAV Construction

Power 100 Listesinde 2013 ve 2014’te 14. sıradan listeye giren Şener, 2012 yılında 15, 2011 yılında 18, 2010 yılında ise en etkili 88. iş insanı olarak gösterilmişti.

Sani Şener en etkili 10 iş insanından biri oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Taksiciler ~ 9 yıl önce
Ah sani bey bir de şu Atatürk Havalimanında ki taksici anarşisini yok etsen tam süper olacak. Turistlere yapılanladan oradaki bağırış çağırış rezaletten utanç duyuyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 9 yıl önce
Kendisine başarıların devamını diliyoruz ancak ben gördüğüme inanırım. Yurtdışından gelince ve Yurtdışına giderken insanlardan 1 tl isteyip öyle trolleyleri veren rezil bir havaalanının yöneticisine verildiyse bu mükafat, biz yanmışız da haberimiz Yokmus. orada çalışan vazifeli arabaları toplamak yerine milletin biraktigi 1 tl yi almak için ot gibi bitiyorlar insanların BAŞINDA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cockpit ~ 9 yıl önce
Bin Laden'in bulunduğu araplar grubuna dahil olmak hakikaten büyük bir şeref, AHL deki terminallerin haline bakan bunu anlar zaten!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HVSAYTPORT ~ 9 yıl önce
Calisan kazanir ... Allah herkese calisan kazanan emegi ve takdiri bilen ceo lar nasip etsin ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
SAYGIDEĞER BÜYÜĞÜMÜZ SANİ ŞENERİ ÇORAPÇI CAFER AMCA VESILESIYLE TANIMIŞTIM.SAYGIDEĞER DIYORUM,ÇÜNKÜ O DÖNEM BIZLER ARACILIĞIYLA YAPILAN IMZA KAMPANYASINDAN VE CAFER AMCAMIZIN DURUMUNDAN KENDISINI BILGILENDIRMEK İÇİN MAIL ATMIŞTIK VE HEMEN ANINDA BIZE DÖNEREK KONUYLA YAKINDAN İLGİLENECEĞİNİ İLETMİŞTİ.ERTESİ GÜN AMCAMIZA KENDISININ İLGİLENMESİYLE KAVUŞTUK.İŞ HAYATINDA NE YAPTIĞI BEN M İÇİN ÖNEMLİ DEĞILDIR.İNSANLIĞINI ASLA UNUTMAYACAĞIM.BU VESILEYLE KENDISINE TEKRAR TEŞEKKÜRLER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dondurmam kaymak ~ 9 yıl önce
hadi bakalım, kim en güzel methiyeler düzecek :) hava da sıcak zaten dondurma varmış gibi, hadi hadi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaslar kendimizi kandırmayalım oyle 10 falan hikayeler üretip ego tatmin etmeyelim bununla bırlıkte sorumlu oldugu daha Korfez Ülkelerine gitmeden kendi Ataturk havalımanı iç hatlar dökülüyor yenılık sıfır otopark yetersiz ve pahalı kirli Havası ve temiz olmayan yer itibari ıle 10. Olsan ne olur.CPT (Layallı)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdulrezzak ~ 9 yıl önce
Sanicim seni yürekten kutlarım. Aferin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1 numara adamsın ~ 9 yıl önce
kesinlikle 1 numara

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000