23 Kasım 2016, Çarşamba 11:29:18

Sani Şener Brüksel’de Türkiye’yi anlattı

Avrupa Havalimanları Konseyi’nin düzenlediği konferansta İstanbul Atatürk Havalimanı’na gerçekleşen saldırı ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasındaki kriz yönetimi örnek gösterildi. Şener, kamu kurumları, özel sektör ve Türk halkının başarılı bir sınav verdiğini aktardı.
  • Bence tek Türk markası hakkediyorda elimde olsa 3.havalimanını canı gönülden işini yapan candaş tava verirdim..
  • Kesinlikle gurur duyduğumuz Global bir şirket. Türkiyeden şirketlerin bu denli başarılı olabileceğini gösterdiği için öncelike Sn Sani Şener'e sonrasında da TAV Havalimaları'na teşekkürler.
  • Atatürk havalimanına bakın ve söyleyin dünyada başka bir örneği var mı terminalin içinde yokuş çıkıp yokuş indiğiniz mimari ? Gecekondu mimarı Globally fossun yer versiyonu
  • Cok ironik olmus Bruksel PKK nin baskenti. Köpk belcika hala özdemir sabancinin katilini besliyor.
  • sani dön bu hikayeleri şangay beşlisine anlat, EU artık yok bizim için
  • Dunya markasi, ustun standartli bir sirket. Turkiye TAV'a dar geliyor.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, havalimanı işletmecilerinin çatı örgütü Avrupa Havalimanları Konseyi ACI Europe tarafından düzenlenen “Güvenlik ve Kriz Yönetimi” başlıklı konferansın açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’de düzenlenen iki günlük konferans, tüm kıtadan güvenlik, ulaşım ve terörle mücadele konusunda üst düzey yöneticiler ve uzmanları bir araya getirdi.

Toplantının konuşmacıları arasında Sani Şener’in yanı sıra Belçika Başbakan Yardımcısı ve İçişleri ve Güvenlik Bakanı Jan Jambon, ACI Europe Genel Direktörü Olivier Jankovec, Brüksel Havalimanı İcra Kurulu Başkanı Arnaud Feist, ABD Ulaşım Güvenlik İdaresi (TSA) Başkan Yardımcısı Huban Gowadia,  AB Konseyi Güvenlik Direktörü Francis Morgan yer aldı.

Aynı zamanda ACI World Yönetim Kurulu Üyesi olan Sani Şener, 28 Haziran’da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen terör saldırısından sonra krizin nasıl yönetildiğini ve sekiz saat gibi kısa bir sürede havalimanını nasıl açtıklarını anlattı. Şener 15 Temmuz darbe girişimi sırasında havalimanında yaşanan sürecin de detaylarını aktardı.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener “Kendi konumuzda her platformda ülkemizi anlatıyoruz. Kriz yönetimi konulu bu konferansta, havalimanında yaşanan krizleri tüm devlet yönetiminin desteğiyle, birlikte havalimanında nasıl idare ettiğimizi aktardık. Özellikle 15 Temmuz’da halkın demokrasiye nasıl sahip çıktığını ve Atatürk Havalimanı’nın darbe girişimine karşı bir merkez gibi o gece 100 bin kişiye nasıl başarılı ev sahipliği yaptığını anlattık. Avrupa Birliği’nin başkentinde düzenlenen bu üst düzey toplantıda katılımcılara süreci doğru bir şekilde açıkladığımıza inanıyorum. Tüm delegelerden olumlu tepkiler aldım. Kriz yönetiminde kamu kurumları ve özel sektörün birlikte hareket etmesinin önemi göstermesi açısından önemli bir örnek sunduk” dedi.

Sani Şener Brüksel’de Türkiye’yi anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Tek Türk markası ~ 7 yıl önce
Bence tek Türk markası hakkediyorda elimde olsa 3.havalimanını canı gönülden işini yapan candaş tava verirdim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk markası mı ~ 7 yıl önce
senin tek Türk markası dediğin firmanın % 40 Fransızların
Serkan Hatay ~ 7 yıl önce
Kesinlikle gurur duyduğumuz Global bir şirket. Türkiyeden şirketlerin bu denli başarılı olabileceğini gösterdiği için öncelike Sn Sani Şener'e sonrasında da TAV Havalimaları'na teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gecekondu ~ 7 yıl önce
Atatürk havalimanına bakın ve söyleyin dünyada başka bir örneği var mı terminalin içinde yokuş çıkıp yokuş indiğiniz mimari ? Gecekondu mimarı Globally fossun yer versiyonu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurbetci ~ 7 yıl önce
Cok ironik olmus Bruksel PKK nin baskenti. Köpk belcika hala özdemir sabancinin katilini besliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dön ~ 7 yıl önce
sani dön bu hikayeleri şangay beşlisine anlat, EU artık yok bizim için

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Almaz ~ 7 yıl önce
Bizi bu kafayla orası da almaz
TAV ~ 7 yıl önce
Dunya markasi, ustun standartli bir sirket. Turkiye TAV'a dar geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000