06 Eylül 2010, Pazartesi 08:37:56

Sani Şener ABD'li öğrencilere TAV'ı anlattı

New York Üniversitesi Stern School of Business MBA öğrencileri eğitimleri kapsamında çıktıkları ‘Küresel Çalışma Turları kapsamında İstanbul’da TAV Havalimanları’nı ziyaret etti.
  • Basari hikayesi anlatacaginiza klimalari acin diyecek gunun sansli AHL personeli araniyor. Lutfen ama, boyle geleneklerimizi kaybetmememiz lazim.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener öğrencilere TAV’ın başarı hikayesini anlatırken, hikayeden çok etkilenen Prof. George David Smith, “TAV’ın inanılması güç bir büyüme hikayesi var ve bu hikaye ile TAV, Orta doğu ile Avrupa’nın önde gelen uluslararası oyuncularından biri olmuş. Bu nedenle öğrencilerimizle TAV’ı ziyaret etmek istedik. Sayın Şener de hikayeyi muhteşem bir sunumla öğrencilerimize aktardı” dedi.

Sani Şener ise “Öğrencilere öncelikle havacılığın önemini ve TAV olarak yaptıklarımızı aktarmak sektörümüz için kendilerinde oluşacak ilgiyi pekiştirecek” dedi.

TAV Havalimanları, DHMİ istatistiklerine göre yüzde 48 pazar payı ile Türkiye’nin lider işletmeci konumunda. Şirket, Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa İç ve Dış Hatlar Terminalleri, İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali ve Antalya Gazipaşa Havaalanı’nı işletiyor.

Yurtdışında ise Gürcistan’ın Tiflis ve Batum, Tunus’un Monastir Habib Bourguiba ve Enfidha Zine Abidine Ben Ali, Makedonya’nın Üsküp Alexander the Great ile Ohrid’deki St Paul the Apostle Uluslararası Havalimanları TAV Havalimanları tarafından işletiliyor. (Hürriyet)

Sani Şener ABD'li öğrencilere TAV'ı anlattı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Basari hikayesi anlatacaginiza klimalari acin diyecek gunun sansli AHL personeli araniyor. Lutfen ama, boyle geleneklerimizi kaybetmememiz lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000