23 Şubat 2017, Perşembe 10:58:29

Sani Şener ABD'de TAVFACE'i anlattı

TAV’ın kurum içi iletişimi ve işbirliğini artırmak üzere geliştirdiği online iletişim platformu TAVFACE, San Francisco’da düzenlenen teknoloji konferansında ilgiyle karşılandı.
  • Tavin 55bin calisani yok! Tavla birsekilde calisan tum firmalarin elemanlarini sizin sandin yada hata oldu. Bilisim surekli zararda, abartilmis rakamlari kendi havalimanlarina faturalatiyorsun...yazik hem kendinizi hemde baskalarini kandirmaktan yorulmadiniz.
  • Daha önce ortaya çıkartılan bir çok sosyal platformdan ne farkı var? Lim.. f.book vs gibi. Bir de buna bir dünya para yatırıyorlar.
  • Açık Teklif e şunu demek lazım OLM BAK GİT... Hangi parayla alacağım?!?!?
  • Ahahahaa anlatılacak ne varki her şey ortada...
  • Silicın vadisi çalışanları şaşırmıştır. TAV Bilişim her an satılabilir.
  • türk icadı mı ? yazılımını,teknolojisini,materyalini vs biz mi yaptık yoksa elin adamına mı yaptırdık ? ya da her zaman ki gibi onlar yaptı biz parayıp bastırıp mı aldık ?
  • TAV it kendi kuruluş amaçlarına dönmezse çok yakında maalesef yok olacak. Hedeflerinden sapan ve alanlarının dışına sapan her şirketin geleceği kaybolur, kaynaklarını büyük denizlerde yanlış rotalara kürek çekerken kaybederler. Sonuç üzücü olmaz umarım. “Yeni olan hiçbir şey yoktur, sadece tarih okumamışsınızdır.” Santayana

TAV’ın kurum içi iletişimi ve işbirliğini artırmak üzere geliştirdiği online iletişim platformu TAVFACE, San Francisco’da düzenlenen teknoloji konferansında ilgiyle karşılandı.

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, ABD’nin San Francisco şehrinde düzenlenen “IBM Connect 2017” etkinliğinde konuştu. Şener, şirketin ürün ve hizmetlerinin yer aldığı 19 ülkedeki 74 havalimanında görev yapan 55 binden fazla TAV çalışanını ortak bir dijital iletişim platformunda buluşturan TAVFACE üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Şener konuşmasında teknoloji ve inovasyonun iletişim kanalları, verimlilik ve sinerji yaratmadaki gücü üzerinde durdu. Dünyanın teknoloji merkezi kabul edilen San Francisco’da düzenlenen etkinlik 200’den fazla oturumda beş binden fazla katılımcıyı bir araya getiriyor.

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, “TAV olarak havalimanı yapımı ve işletmeciliğinde uzmanlaşarak küresel ölçekte tercih edilen bir marka haline geldik. Yolcu memnuniyetini tüm operasyonlarımızın odağına koyuyoruz ve teknolojiyi kullanarak inovatif çözümler üretiyoruz. Bu anlamda TAV’ı bir bilişim şirketi olarak konumluyoruz. Ürettiğimiz havalimanı bilişim çözümleri dünyanın dört bir yanındaki havalimanlarında tercih ediliyor. Şirket içi ortak bir dil oluşturmak, 60’dan fazla pasaporta sahip on binlerce çalışanlarımızı aynı platform üzerinde buluşturmak için yarattığımız TAVFACE, şirket içi iletişim sinerjimizi ve verimliliğimizi artırdı. Deneyimlerimizi paylaşmak üzere davet edildiğimiz IBM Connect 2017’e katılmaktan ve dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinin temsilcileriyle bilgi alışverişinde bulunmaktan memnuniyet duyduk” dedi.

TAV Bilişim Hizmetleri desteğiyle TAV Havalimanları Holding ve grup şirketlerinin dinamikleri düşünelerek özel olarak uyarlanan TAVFACE, TAV Grubu’nun ayak izinin olduğu 19 ülkede, 74 havalimanında 55 binden fazla çalışanı tarafından kullanılıyor.

TAV Bilişim Hizmetleri Genel Müdürü ve TAV Havalimanları Holding CIO’su Binnur Güleryüz Onaran “Gücünü, havalimanı bilişim çözümlerine ait bilgi birikiminden ve profesyonel kadrosundan alan TAV Bilişim, iç iletişim kanalı yaratmadaki bilgisiyle farklılığını bir kez daha ortaya koydu. Bir sene gibi kısa bir sürede TAVFACE’i canlıya alarak kullanıma açtık. Böylece TAV Grubu’na ait şirketlerin ve çalışanlarının birbirleri ile daha verimli iletişim kurmaları ve iş yapmalarını sağlayabilmek için operasyonel süreçleri digital ortama taşıdık ve zamandan tasarruf ettik” dedi.

Sani Şener ABD'de TAVFACE'i anlattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Dursun az at biraz ~ 7 yıl önce
Tavin 55bin calisani yok! Tavla birsekilde calisan tum firmalarin elemanlarini sizin sandin yada hata oldu. Bilisim surekli zararda, abartilmis rakamlari kendi havalimanlarina faturalatiyorsun...yazik hem kendinizi hemde baskalarini kandirmaktan yorulmadiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV Bilişim ~ 7 yıl önce
TAV Bilişim karının %85'ini TAV dışından getiriyor. 14 kendi havalimanımıza 17 de TAV dışındaki havalimanlarına hizmet veriyoruz. Doğru ve detaylı bilgilendirilmek isterseniz, Atatürk Havalimanı dış hatlar katında ofislerimize uğrar iseniz, sizlerle doğru vilgiyi paylaşırız. İyi günler
Gercek Deger ~ 6 yıl önce
Satilmasina calistiginiz bir sirketin satilamamasinin bu verilmis ciro rakamlarindaki oynamalarla alakasi nelerdir acaba? Hepimiz icindeyiz biliyoruz. 2009 yilina gelesiye kadar hersey zor da olsa mukemmel gidiyordu. Simdiki durumu tek tek buraya yazayim mi? Herkes birbirini sikayet ediyor. Is yapildigi falan yok. Yeni genel muduru de calistirmiyor. Umarim kontrolsuz guc artik dizginlenir.
Yapılmışun yapılmışı ~ 7 yıl önce
Daha önce ortaya çıkartılan bir çok sosyal platformdan ne farkı var? Lim.. f.book vs gibi. Bir de buna bir dünya para yatırıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV İt Çilekeşi ~ 7 yıl önce
Açık Teklif e şunu demek lazım OLM BAK GİT... Hangi parayla alacağım?!?!?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sana ne ~ 7 yıl önce
Ahahahaa anlatılacak ne varki her şey ortada...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçerik Lazım ~ 7 yıl önce
Bilişim desteği alamıyoruz. Tüm bilişim elindeki telefonla içerik üretmenin peşinde. Biz çalışalım bilişim telefon kurcalasın. Kesinlikle herşey ortada.
Vadi çalışması ~ 7 yıl önce
Silicın vadisi çalışanları şaşırmıştır. TAV Bilişim her an satılabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Açık Teklif ~ 7 yıl önce
Amerikalıların bu şirketin değerini anlayacağını sanmıyorum. İlla satilacaksa bence çalışanları almalı. Bence bu mümkün...
Bir kere ~ 7 yıl önce
Tamam tanittiniz 50K calisani var dediniz. Peki kac kisi kullaniyor. Zorla mi kullanacagiz?
Maşallah ~ 7 yıl önce
Boş zamanlarında borsa oynayan bazı arkadaşların bu kadar zengin olduğunu bilmiyordum.
tavface ? ~ 7 yıl önce
türk icadı mı ? yazılımını,teknolojisini,materyalini vs biz mi yaptık yoksa elin adamına mı yaptırdık ? ya da her zaman ki gibi onlar yaptı biz parayıp bastırıp mı aldık ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helmet ~ 7 yıl önce
TAV it kendi kuruluş amaçlarına dönmezse çok yakında maalesef yok olacak. Hedeflerinden sapan ve alanlarının dışına sapan her şirketin geleceği kaybolur, kaynaklarını büyük denizlerde yanlış rotalara kürek çekerken kaybederler. Sonuç üzücü olmaz umarım. “Yeni olan hiçbir şey yoktur, sadece tarih okumamışsınızdır.” Santayana

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000