23 Kasım 2016, Çarşamba 11:07:42

Samsunlular TAV'ı örnek gösteriyor

Samsun Çarşamba Havalimanı'nın, pistte yapılacak 3 aylık tadilat boyunca kapalı kalmasına tepki gösteren Samsunlular, şimdi de TAV'ın pist tadilatını örnek gösterdi.
  • Kıyaslama yapmak için önce araştırmak lazım ki elmayla armut karışmasın. Eline sağlık TAV, elinize sağlık Erdoğan Bey ve ekibi.Başarılarınızın devamını dilerim.
  • Erdogan Bey , TAV insaat kisminda bir cok projede cesitli posizyonlarda ekip yonetici olarak cok sevilen ve basarili bir muhendis. Eski TAV ci denilen kizilderililerden. Tuttugunu koparan ve sevilen nasir proje yoneticilerinden. Bir baska proje yonetici olsa 90 gunde halen nasil yapilacak, hangi dokuman lazim, proje cikmazdi.. tebrikler Erdogan tebrikler TAV insaat Abu Dhabi
  • Havalimanı işlerken yapılan pist tadilat işini ilk yapan firma 2004-2005 yıllarında Frankfurt havalimanındaki 07/25 parallel pistlerini her gece 23-05 arası 50 mt'lik bölümler halinde önce eskisini kırıp sonra ArGe departmanlarıca geliştirilen özel bir beton ile kaplayıp sabah 06 da yine uçuş trafiğine açıyorlardı. Bu kısma dikkatinizi çekmek isterim: O sene Frankfurt havalimanı dünyanın en yoğun ilk 8 havalimanından birisi ve günlük uçuş trafiği en az 1200 iniş kalkış, 2016 yılındaki Tiflis havalimanından bahsetmiyoruz!!!
  • Samsunlular bu videoyu izlesin, sanırım iyice kahrolurlar, neyse sadrazamın sol billuru da olmak iyidir! https://www.youtube.com/watch?v=LW8hYQzxyEA
  • Günde 15-20 uçağın indiği alanın kapatılması komik. Sıkıysa Trabzon'un pistini de bu şekilde bakıma alın bakalım. TAV yapıyor, DHMİ yapamıyor. Yazınca da reklam mı oluyormuş. Daha dayanıklı çöksün diye yine beton yapacaklar sanırım.
  • dogudaki havalimanlari 7 ay boyunca kapali kalınca yansitmadiniz batıya gelince boylemi oldu adil davransin herkes.. Allah herşeyi isitendir herkese sıra gelecek
  • bu videodan bişey anlayan samsunun durumuyla karşılaştıracak bişey bulan lütfen söylesin ucuz tav reklamı
  • Videoyu izleyip insanların harcadığı emekleri gördükten sonra yorum yapınız, kolaysa ve komikse buyrun siz yapın. Zaman planlama her şey çok önemli, havacılıktan ve havalimanı inşa işlerinden anlamayan insanların yorum yapması da bir o kadar komik
  • OrGi'den gidip gelsinler 3 ay. Sanki analarından uçakla doğdular da 3 ay sabredemiyorlar.
  • Bence Samsun havalimanı temelli kapatılmalı.Buradaki yolcular Ordu-Giresun a vevTrabzon havalimanlarınacyönlendirilmeli.Yazık günah israf yaa.Ne gerek var.Amasya dan gitsinler.Tokata zaten yeni havalimanı yapilacak.Ek masrafa gerek yok.

Samsun Çarşamba Havalimanı, pistte yapılacak tadilat nedeniyle 3 ay boyunca kapalı kalacak olmasına tepkiler devam ediyor.

Havalimanının kapanması konusu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne de girmişti. Şimdi ise Samsunlular TAV'ın pist tadilatını örnek gösteriyor.

Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen havalimanı işleticilerinden TAV'ın Gürcistan'ın başkenti Tiflis'teki havalimanı pistini 90 günlük sürede havalimanı kapatılmadan yapılması, Samsunlular için bir ışık oldu.

TAV Havalimanları, Tiflis'teki pist tadilatını kısa bir belgesel şeklinde Youtube hesabından yayınlamıştı.

İşte Samsunlular'ın örnek gösterdiği o video;

Samsunlular TAV'ı örnek gösteriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Okan Özdemir SAW ~ 7 yıl önce
Kıyaslama yapmak için önce araştırmak lazım ki elmayla armut karışmasın. Eline sağlık TAV, elinize sağlık Erdoğan Bey ve ekibi.Başarılarınızın devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAV ~ 7 yıl önce
Erdogan Bey , TAV insaat kisminda bir cok projede cesitli posizyonlarda ekip yonetici olarak cok sevilen ve basarili bir muhendis. Eski TAV ci denilen kizilderililerden. Tuttugunu koparan ve sevilen nasir proje yoneticilerinden. Bir baska proje yonetici olsa 90 gunde halen nasil yapilacak, hangi dokuman lazim, proje cikmazdi.. tebrikler Erdogan tebrikler TAV insaat Abu Dhabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu İşi İlk Defa TAV Yapmadı ~ 7 yıl önce
Havalimanı işlerken yapılan pist tadilat işini ilk yapan firma 2004-2005 yıllarında Frankfurt havalimanındaki 07/25 parallel pistlerini her gece 23-05 arası 50 mt'lik bölümler halinde önce eskisini kırıp sonra ArGe departmanlarıca geliştirilen özel bir beton ile kaplayıp sabah 06 da yine uçuş trafiğine açıyorlardı. Bu kısma dikkatinizi çekmek isterim: O sene Frankfurt havalimanı dünyanın en yoğun ilk 8 havalimanından birisi ve günlük uçuş trafiği en az 1200 iniş kalkış, 2016 yılındaki Tiflis havalimanından bahsetmiyoruz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MZH ~ 7 yıl önce
Samsunlular bu videoyu izlesin, sanırım iyice kahrolurlar, neyse sadrazamın sol billuru da olmak iyidir! https://www.youtube.com/watch?v=LW8hYQzxyEA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFH - SZF ~ 7 yıl önce
Günde 15-20 uçağın indiği alanın kapatılması komik. Sıkıysa Trabzon'un pistini de bu şekilde bakıma alın bakalım. TAV yapıyor, DHMİ yapamıyor. Yazınca da reklam mı oluyormuş. Daha dayanıklı çöksün diye yine beton yapacaklar sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 7 yıl önce
dogudaki havalimanlari 7 ay boyunca kapali kalınca yansitmadiniz batıya gelince boylemi oldu adil davransin herkes.. Allah herşeyi isitendir herkese sıra gelecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
video ~ 7 yıl önce
bu videodan bişey anlayan samsunun durumuyla karşılaştıracak bişey bulan lütfen söylesin ucuz tav reklamı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 7 yıl önce
Videoyu izleyip insanların harcadığı emekleri gördükten sonra yorum yapınız, kolaysa ve komikse buyrun siz yapın. Zaman planlama her şey çok önemli, havacılıktan ve havalimanı inşa işlerinden anlamayan insanların yorum yapması da bir o kadar komik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Ne Şımarıklık ~ 7 yıl önce
OrGi'den gidip gelsinler 3 ay. Sanki analarından uçakla doğdular da 3 ay sabredemiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
cozum varken insanlar niye magduriyet yasasin ?
Gerici ~ 7 yıl önce
Ya ihaleyi alacak müta it sin yada geri kafalı
İsraf ~ 7 yıl önce
Bence Samsun havalimanı temelli kapatılmalı.Buradaki yolcular Ordu-Giresun a vevTrabzon havalimanlarınacyönlendirilmeli.Yazık günah israf yaa.Ne gerek var.Amasya dan gitsinler.Tokata zaten yeni havalimanı yapilacak.Ek masrafa gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
2 milyon uzeri yolcuyu yoka saydiginin farkindamissin ? Beynini bence fazla zorma bu islerden anlamadigin belli
Teknik ~ 7 yıl önce
Dolmuşla uçağı karıştrıyorsun sanırım bu zihniyetle sana tokat havalimanı fazla bana kalırsa

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000