10 Mart 2014, Pazartesi 17:03:31

SABİHA GÖKÇEN'DE TEKLİF VERECEK FİRMALAR AÇIKLANDI

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist ve mütemmimleri 1. etap işleri yapım (deplaseler, yollar ve tüneller) ihalesinde, 20 firmanın önyeterlilik başvuru zarfları açıldı.
  • Tabili sevindirici yanı yerli firmaların çoğunlukta olması fakat ihale aşamasında eşitliğin ve hakkaniyetle işin sonuçlanması ve ülke ekonomisinin yararına olması
  • Kim yaparsa yapsın ama, doğru kaliteli yapsın. Türk Sivil Havacılığı kazansın. Ülkem kazansın değerli arkadaşlar.
  • İhale YDA inşaatın. Malum THY Habomun tesislerini tam zamanında teslim etti :)
  • Bu ihaleyide yda kazanır
  • sabiha gökçen havaalanı kapanmak üzereydi, hatırlarım in cin top oynardı sene 2003-2004 yıllarıydı net hatırlarım şimdi ne oldu 76 milyon ve turizm hizmetinde..hemen çok hızlı şekilde yapılması lazım, buna da ağaçlar gidiyor çevre katliamı yapılıyor diye yaygara yaparlar inanılır gibi değil, 2. pist demek daha fazla uçak inecek kalkacak, daha rahat operasyon olacak.. karşı çıkarlar ama kullanırlar aynı zamanda.

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist ve mütemmimleri 1. etap işleri yapım (deplaseler, yollar ve tüneller) ihalesinde, 20 firmanın önyeterlilik başvuru zarfları açıldı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen ihalede, Komisyon Başkanı, DHMİ Satınalma ve İkmal Daire Başkanı Cevat Yılmaz, ihale için önyeterlilik başvuru zarfı sunan firmaları açıkladı.

İhale Komisyonu Başkanı Yılmaz'ın açıkladığı söz konusu firmalar şöyle:

"Özaltın-Mön ortak girişimi, Alsim Alarko, TAV Tepe, Tekfen, İSTAÇ, ERG-Özka ortak girişimi, Seza-Açılım-Yapı STS iş ortaklığı, Nas-Kyivmetrubud Pjsc-YDA ortak girişimi, Elitbay-Öztaş-NTF-Yertaş ortak girişimi, YSE Yapı, Şenbay-Özgün-AGA ortak girişimi, Makyol-Gülermak ortak girişimi, İntekar-Demce-Özaras-Didoray- ZDL-Emi Yol-Zeydanlı ortak girişimi, Doğuş İnşaat, Nurol İnşaat, Rizzani de Ecchers-Eko ortak girişimi, Mapa-China Railway ortak girişimi, Limak-Cengiz-Kolin ortak girişimi, Yüksel-Söğüt-Doruk ortak girişimi ve Özdemir-Atay-Dalgıçlar-Eferay-Tekfem ortak girişimi."

Yılmaz, yapılacak değerlendirme sonucunda önyeterliliğe hak kazanan firmaların teklif vermeye davet edileceğini kaydetti.

SABİHA GÖKÇEN'DE TEKLİF VERECEK FİRMALAR AÇIKLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Osm İbiş ~ 10 yıl önce
Tabili sevindirici yanı yerli firmaların çoğunlukta olması fakat ihale aşamasında eşitliğin ve hakkaniyetle işin sonuçlanması ve ülke ekonomisinin yararına olması

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alone wolf ~ 10 yıl önce
Kim yaparsa yapsın ama, doğru kaliteli yapsın. Türk Sivil Havacılığı kazansın. Ülkem kazansın değerli arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 10 yıl önce
İhale YDA inşaatın. Malum THY Habomun tesislerini tam zamanında teslim etti :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu ihaleyide yda kazanır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
sabiha gökçen havaalanı kapanmak üzereydi, hatırlarım in cin top oynardı sene 2003-2004 yıllarıydı net hatırlarım şimdi ne oldu 76 milyon ve turizm hizmetinde..hemen çok hızlı şekilde yapılması lazım, buna da ağaçlar gidiyor çevre katliamı yapılıyor diye yaygara yaparlar inanılır gibi değil, 2. pist demek daha fazla uçak inecek kalkacak, daha rahat operasyon olacak.. karşı çıkarlar ama kullanırlar aynı zamanda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
misafir ~ 10 yıl önce
korkma burda ağaç yok hazır işleyen havalimanı.
hayırdır? ~ 10 yıl önce
Ortada fol yok, yumurta yok, niye bu tarz yorumlar yapma gereği hissediyorsunuz ki. Buradaki herkes de eminim Türk Havacılığının kazanmasını ister. E tabi bu arada rüzgarı daha az hissettirecek bir pist olsa iyi olur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000