14 Haziran 2013, Cuma 12:01:44

OLİMPİYATLAR ATATÜRK HAVALİMANI'NDA...

Uluslararası Türkçe Derneği (TÜRKÇEDER) tarafından 'Uluslararası Dil ve Kültür Festivali' kapsamında düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatları'nın fotoğraf sergisi bugün Atatürk Havalimanı'nda açıldı...
  • sen yine göbek at dostum siz ancak birbirnizi -kendinizi- kandırırsınız
  • türkçenin tanıtımı gelişimi panel konferans dergi kitap tv vb. materyal ve organizasyonlar ile olur yoksa türkçe şarkı ile göbek atma ve bunu 5.sınıf ülkelere öğretmekle olmaz !
  • orada DHMİ başmüdürü var ondan neden söz edilmiyor acaba.çünkü menfaat var.yani özel sektör temsilcisi devletin temsilcisinden daha değerli.
  • Her ne kadar Fethullah hoca'yı sevmesemde şu Türkçe hareketi hoşuma gidiyor...
  • geçen hafta sinan erdem de şarkı yarışması vardı,harikaydı. her renkten çocuk türkçe konuşuyordu

Bir haftadır Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali TAV Galeri'de sergilenen 11. Türkçe Olimpiyatları fotoğraf sergisinin resmi açılışı bugün yapıldı. Galeriyi Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ali Bakoğlu ve TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener kurdela keserek açtı.

Toplamda 72 fotoğraftan oluşan sergi, turistlerin beğenisine sunulurken, açılışta olimpiyatları katılan öğrencilerden biri Yahya Kemal Beyatlı'dan şiir okudu, diğer bir öğrenci de Tarkan şarkısıyla tam not aldı.

Sergide olimpiyatlara geçen yıl katılan yarışmacı öğrencilerin ve olimpiyatlar kapsamında yapılan etkinliklerin fotoğrafları yer alıyor. Olimpiyat öğrencilerinin birbirinden renkli karelerinin yer aldığı sergi, 30 Haziran'a kadar açık olacak.

OLİMPİYATLAR ATATÜRK HAVALİMANI'NDA...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

dokundumu ~ 11 yıl önce
sen yine göbek at dostum siz ancak birbirnizi -kendinizi- kandırırsınız

Yanıtla

Kalan karakter 1000
türkçe ~ 11 yıl önce
türkçenin tanıtımı gelişimi panel konferans dergi kitap tv vb. materyal ve organizasyonlar ile olur yoksa türkçe şarkı ile göbek atma ve bunu 5.sınıf ülkelere öğretmekle olmaz !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
panel dergi ~ 11 yıl önce
ister panel ister dergi isterse 5.sınıf ülkede okul açmak emeği geçen herkes güzel birşeyler yapıyor demektir.(almanya,amerika ,brezilya gibi ülkelerde de okullar var bildiğim kadarıyla kaldı ki ingiliz mozambike gidiyorsa türkler niye gitmesin ? )
5.sınıf ? ~ 11 yıl önce
amerika,brezilya, ingiltere, almanya, flipinler, isviçre vb. bunlar mı 5.sınıf ülke ??? her öğrencinin ailesi ve yakın çevresini düşündüğümüzde milyonlarca insanın Türkiye hakkında bilgi sahibi ve en azından sempatizan olduğunu düşünmek yanlış olmaz. ya daha iyisini yapacaksın, ya da yoldan çekileceksin, klavye başında ahkam kesmek kolay
ddhhmmii ~ 11 yıl önce
orada DHMİ başmüdürü var ondan neden söz edilmiyor acaba.çünkü menfaat var.yani özel sektör temsilcisi devletin temsilcisinden daha değerli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güzel şeyler ~ 11 yıl önce
Her ne kadar Fethullah hoca'yı sevmesemde şu Türkçe hareketi hoşuma gidiyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tanımak ~ 11 yıl önce
bende soğuk bakıyordum biraz okuyup tanıyınca ve sonuçları canlı canlı görüp yaşayınca fikrim değişti medyanın yönlendirmesine değil kendi gördüğüme inanıyorum, ayinesi iştir kişinin
harika ~ 11 yıl önce
geçen hafta sinan erdem de şarkı yarışması vardı,harikaydı. her renkten çocuk türkçe konuşuyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000