31 Ekim 2014, Cuma 13:13:01

KAPADOKYA HAVALİMANI İHALESİ İPTAL EDİLDİ!

7 Kasım’da yapılacak Kapadokya Havalimanı ihalesi iptal edildi. İhalenin son dakika iptal gerekçesi ne?
  • Yorumcu kardesler bir devlet kurumu daha peşkeş cekiliyor bedava veriliyor ayrıca adam yok zarar ettim bırakıyorum dese tazminat bile yok sartnameyi degistirdiler
  • Havalimanı personeli iş bulamamaktan korkmasın arkadaşlar. Onlar ya dhmi'nin diğer meydanlarında ya da havuza devredilip diğer kamu kurumlarında değerlendirilir diye düşünüyorum. Bu bugüme kadar yapılan özelleştirmelerde hep böyle olmuştur. Tabii başka kuruma giderlerse bugün aldıkları maaşı almaya devam ederler ama tazminatı alamayacaklardır. Zaten tazminatı da beğenmediklerine göre kaybedecekleri bir şey yok. Yani onlar için yeni açılan yüksekova, bingöl, şırnak, orgi, kastamonu gibi havaalanları ya da diğer kamu kurumlarında çalışmak seçeneklerinden hangisini isteyeceklerine karar vermek dışında bir sıkıntı yok. Hepsi değerli arkadaşlar, Allah yollarını açık etsin. Sıradaki samsun, tokat, sinop başta olmak üzere diğer havaalanlarındaki dhmi personelleri de şimdiden bu sorununcevabını düşünmeye başlasın, benim tavsiyem havuza gitmeleri, zira emekli olup / istifa edip aynı meydanda ihaleyi alan şirkette çalışmayı düşünürlerse bugün aldıkları paranın 5 te birini vermezler onlara.
  • suanki calistigin havalimani kapadokyanin cokmu ileridesinde acaba?
  • Derdiniz sattirmak sanirim ben.satiliyorum o zaman seyruseferde satilsin mantigi yazik size
  • Türkiye'nin en geri kalmış hava alanı bence
  • Kötü olmuş
  • İlginç bir havaalanı. Neredeyse aynı saatlerde kalkacak olan hem THY, hem Pegasus'a ait 2 uçak dolusu yolcuyu tek bir güvenlik kapısı, tek x-ray cihazından içeri almaya çalışıp yolcuları buz gibi yağmurlu havada terminal binasının dışında üst üste bekleten bir yapıya sahip. 2 numaralı kapıya gitmek için ise, yolcular bavulları ile genişliği ancak 1 metre olan tuvalet koridorundan, tuvalet sırası bekleyenlerin arasından "pardon, pardon" diyerek geçiyorlar.
  • Özelleşecekken Havalimanı'ndan Seyrüseferi'de özelleştir bakalım, emniyeti de çekin tamamiyle özel güvenlik olsun, neden yapamıyor sunuz? Ben söyliyeyim; gücünüz bu kadarına yettiği için...Yoksa para için adamlar neyi satmazki, çalışanlar kimin umrunda ?
  • Ne satın ne kiralayın, özel olunca patronların merhametine kalıyor çalışanlar. İşte en son Ermenek Faciası ortada, kâr edeceğim diye herşey de kalite düşer, Güvenlik riske girer, kim ne derse desin bu kaçınılmaz bir gerçek, patronlar, çalışanı devlet kadar düşünmez.

TAV, İçtaş, YDA gibi terminal işletmecilerinin şartname aldığı Kapadokya Havalimanı ihalesinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. İhaleye günler kala Kapadokya Havalimanı ihalesinin ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

Yeni ihale tarihi olarak 28 Kasım belirlenirken ihalenin ertelenmesinin Rekabet Kurulu’ndan kaynaklandığı ifade edildi.

İKİYE KATLADI

Özellikle sıcak hava balon uçuşları ve kültür turizmiyle dikkat çeken Nevşehir’e 2013 yılında bir önceki seneye göre tüm uçak trafiği yüzde 17 artışla toplam 2403 uçak iniş yaparken yine aynı dönemde dış hat uçuş sayısı yüzde 69 oranında düşmüştü.

Söz konusu havalimanı, toplam yolcu sayısında da 2013 yılı sonunda elde edilen veriler doğrultusunda bir önceki seneye göre yüzde 20 artış kaydederek 196 bin 828 kişiyi ağırlamıştı.

KAPADOKYA HAVALİMANI İHALESİ İPTAL EDİLDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

yolcu ~ 9 yıl önce
Yorumcu kardesler bir devlet kurumu daha peşkeş cekiliyor bedava veriliyor ayrıca adam yok zarar ettim bırakıyorum dese tazminat bile yok sartnameyi degistirdiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korkma ~ 9 yıl önce
Havalimanı personeli iş bulamamaktan korkmasın arkadaşlar. Onlar ya dhmi'nin diğer meydanlarında ya da havuza devredilip diğer kamu kurumlarında değerlendirilir diye düşünüyorum. Bu bugüme kadar yapılan özelleştirmelerde hep böyle olmuştur. Tabii başka kuruma giderlerse bugün aldıkları maaşı almaya devam ederler ama tazminatı alamayacaklardır. Zaten tazminatı da beğenmediklerine göre kaybedecekleri bir şey yok. Yani onlar için yeni açılan yüksekova, bingöl, şırnak, orgi, kastamonu gibi havaalanları ya da diğer kamu kurumlarında çalışmak seçeneklerinden hangisini isteyeceklerine karar vermek dışında bir sıkıntı yok. Hepsi değerli arkadaşlar, Allah yollarını açık etsin. Sıradaki samsun, tokat, sinop başta olmak üzere diğer havaalanlarındaki dhmi personelleri de şimdiden bu sorununcevabını düşünmeye başlasın, benim tavsiyem havuza gitmeleri, zira emekli olup / istifa edip aynı meydanda ihaleyi alan şirkette çalışmayı düşünürlerse bugün aldıkları paranın 5 te birini vermezler onlara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asara cevap ~ 9 yıl önce
suanki calistigin havalimani kapadokyanin cokmu ileridesinde acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Derdiniz sattirmak sanirim ben.satiliyorum o zaman seyruseferde satilsin mantigi yazik size

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat asar ~ 9 yıl önce
Türkiye'nin en geri kalmış hava alanı bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Kötü olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teasers ~ 9 yıl önce
İlginç bir havaalanı. Neredeyse aynı saatlerde kalkacak olan hem THY, hem Pegasus'a ait 2 uçak dolusu yolcuyu tek bir güvenlik kapısı, tek x-ray cihazından içeri almaya çalışıp yolcuları buz gibi yağmurlu havada terminal binasının dışında üst üste bekleten bir yapıya sahip. 2 numaralı kapıya gitmek için ise, yolcular bavulları ile genişliği ancak 1 metre olan tuvalet koridorundan, tuvalet sırası bekleyenlerin arasından "pardon, pardon" diyerek geçiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Özelleşecekken Havalimanı'ndan Seyrüseferi'de özelleştir bakalım, emniyeti de çekin tamamiyle özel güvenlik olsun, neden yapamıyor sunuz? Ben söyliyeyim; gücünüz bu kadarına yettiği için...Yoksa para için adamlar neyi satmazki, çalışanlar kimin umrunda ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ne satın ne kiralayın, özel olunca patronların merhametine kalıyor çalışanlar. İşte en son Ermenek Faciası ortada, kâr edeceğim diye herşey de kalite düşer, Güvenlik riske girer, kim ne derse desin bu kaçınılmaz bir gerçek, patronlar, çalışanı devlet kadar düşünmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000