06 Nisan 2008, Pazar 08:00:58

İsteyen her yolcuya VIP hizmet

TAV, yeni geliştirdiği 'Primeclass CIP Servis' konseptiyle havayolu ve sınıf gözetmeksizin tüm yaş ve meslek gruplarına kişiye özel olarak VIP hizmeti sunabilecek

TAV Havalimanları Holding, yolcuların havalimanı içinde hayatını kolaylaştırmak üzere Primeclass hizmetini başlattı. Uçuş öncesi ve sonrasında stresi yok edebilmeyi ve zamandan tasarruf sağlamayı hedefleyen Primeclass CIP Servis, havayolu ve sınıf gözetmeksizin tüm yaş ve meslek gruplarına kişiye özel olarak sunuluyor.

HER YERDE YOLCUYLA...

TAV'ın işletmesini yürüttüğü İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa İç ve Dış Hatlar Terminalleri ile Gürcistan'ın Tiflis ve Batum Uluslararası Havalimanları'nda başlayan hizmetin farklı konseptleriyle her yerde yolcuya eşlik ediliyor. Buna göre Primeclass CIP Servis, özel X-Ray güvenlik geçişi, Prime Pack, check-in ve pasaport kontuarı geçişi, Prime Select, şoförlü araçlar ile transferin sağlanmasından özel bir misafirin çiçekle karşılanmasına kadar çeşitli hizmetleri, Prime Transfer ise seyahate giderken veya dönerken yol stresini yaşamamak isteyenlere kolaylık sağlıyor. Prime Vale, Prime Bilet, Prime Hotel, Prime Jet, Prime Tur da "Primeclass" müşterilerinin ayaklarını yerden kesecek hizmetler arasında yer alıyor. TAV Havalimanları Holding İşletme Hizmetleri Genel Müdürü Eda Bildiricioğlu, "Havalimanına geldiğinde kişinin kendini çok farklı ve ayrıcalıklı hissedeceği butik bir hizmet sunuyoruz” dedi.

Hostesli karşılama

Primeclass CIP Servis hizmeti alan yolcular, terminal gidiş kapısında, bagaj taşıma görevlisi ve CIP hostes tarafından karşılanıyor. CIP salonlarında kalabalıktan ve uçuş takip stresinden uzak sakin bir ortamda dinlenilebiliyor. Uçuş saati geldiğinde ise CIP hostes eşliğinde mini golf aracıyla yolcu uçağının kapısına bırakılıyor. Yolcu, seyahat dönüşünde de uçak kapısında yine CIP hostes tarafından karşılandıktan sonra mini golf araçları ile pasaport kontrol bölgesine götürülüyor.

Yasin YILMAZ/İstanbul

İsteyen her yolcuya VIP hizmet

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000