13 Kasım 2008, Perşembe 07:52:50

İşte TAV'ın 9 aylık kârı

TAV Havalimanları Holding (TAV) 2009’un ilk dokuz aylık döneminde 19.2 milyon YTL net kâr açıkladı
  • TAV bir Turk sirketi,havalimani isletmeciliginde bir dunya markasi olaya bu yonuyle bakin he!!! Acikladiklari rakam global krize ragmen kar arkadaslar kar akilli olun ustelik yillik degil 9 aylik yil bitmeden ne 2009 karliligi dogru okuyun dogru yorumlayin:)) he bir de kiskanmayin ne olur calisin sizin de olur:))
  • hayali kar bunlar :D
  • Valla 2009 gelmeden nasıl kar açıklanır :-)))

Şirket, konsolide mali tablolarda 2005 yılından bu yana ilk defa kâra geçtiğini duyurdu. TAV ayrıca faaliyetlerinden 253.8 milyon YTL nakit yarattığını bildirdi. Şirketten yapılan açıklamada 253 milyon YTL’lik bu rakamın 2006 yılından bu yana ulaşılan en yüksek seviyeye işaret ettiği bilgisine de yer verildi. TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, finansal sonuçlarda yatırımlara rağmen kâr yakaladıklarını açıkladı.

Yolcu sayısı 27.6 milyona çıktı
Şener, konuşmasını şöyle sürdürdü: “TAV, bu yılın ilk dokuz ayında, Tunus’ta Enfidha Zine Abidine Ben Ali Havalimanı için 156 milyon euro yatırım yapmasına karşın, mevcut işlerinin yüksek nakit yaratma kapasitesi ve operasyonel kârlılığıyla konsolide bazda 19.2 milyon YTL kâr elde etti. Bu rakam, bu kriz ortamında firmamızın yaptığı işlerin, dış şoklara dayanaklılığının bir göstergesidir.”

“Türkiye ve yurtdışındaki operasyonlarımız kârlı bir şekilde büyümeye devam ederken, Tunus ve Gürcistan’daki faaliyetlerimizin konsolide finansallara ve net kâra olumlu katkı sağlaması bizi sevindiriyor” diyen Şener, “İlk dokuz ayda TAV’ın işlettiği havalimanlarını kullanan yolcu sayısı yüzde 3 artarak 27.6 milyona ulaştı. İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ni kullanan yolcu sayısı da yüzde 9 oranında arttı” diye konuştu.

 

İşte TAV'ın 9 aylık kârı

Yorumlar

Rumuz ~ 15 yıl önce
TAV bir Turk sirketi,havalimani isletmeciliginde bir dunya markasi olaya bu yonuyle bakin he!!! Acikladiklari rakam global krize ragmen kar arkadaslar kar akilli olun ustelik yillik degil 9 aylik yil bitmeden ne 2009 karliligi dogru okuyun dogru yorumlayin:)) he bir de kiskanmayin ne olur calisin sizin de olur:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
hayali kar bunlar :D

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2009 ~ 15 yıl önce
Valla 2009 gelmeden nasıl kar açıklanır :-)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000