08 Ağustos 2011, Pazartesi 16:42:55

İŞTE TAV'IN 11.HAVALİMANI

Medine Havalimanı ihalesinde TAV Havalimanları en iyi teklifi verdi. Medine Havalimanı TAV’ın işleteceği 11. havalimanı oldu.
  • helal olsun TAV kıskananlar çatlasın
  • Tav'ın başarısını kutlarım. Bu tür ihaleleri böyle güçlü rakiplere karşı kazanmak kolay olmuyor gerçekten. Tebrikler...
  • Kıbrıs da sizi bekler sayın TAV yetkilileri. Buraları da adam edin lütfen.
  • BAŞARILARININ DEVAM TAV HAYIRLI OLSUN
  • TAV'ı bu gururlandıran başarısı sebebiyle kutlar, Türk firmalarımızın bu gibi başarılarının daim olmasını dilerim. Çok güzel gelişmeler bunlar.
  • Suudi polislerin hizmet mantalitesini değiştrimediğiniz sürece krlaı gelse birşey olmaz. Sadece biraz lüks içinde rezil olursunuz o kadar. (Hacca gitmiş biri olarak söylüyorum.)
  • TAV dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor ve bizleri de gurulandırıyor. Yeni havalimanı hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah yakın gelecekte Avrupa ve Amerika'da da ihaleler kazanır .
  • yıllardır medine de görev yapan bir teknisyen olarak TAV ı tebrik ediyorum
  • Tebrikler TAV.
  • Ankara Havalimanında rüzgar şiddetini ve o andaki felakti görmeyen veya görmek istemeyen zihniyetler olduğu sürece biz türkiye olarak türk olarak böyle büyük bir şirket olan TAV ile gurur duymak yerine hala dana altında buza aramaya devam eden bazı zihniyetsizlerin yazısını okuyoruz ......nereye kadar ....
Suudi Arabistan’ın Medine Havalimanı ihalesinde TAV Havalimanları ortakları Al Rajhi ve Saudi Oger ile kazandı. Sözleşmelerin imzalanmasından sonra TAV Havalimanları’nın liderlik ettiği Konsorsiyum, Medine Havalimanı’nın kapasite artırım projesini Yap – Devret - İşlet modeliyle hayata geçirecek ve Konsorsiyum 25 yıl boyunca işletim hakkına sahip olacak. Medine Havalimanı’nda, halihazırda yılda 4 milyon yolcuyu ağırlayabilen havalimanının kapasitesi yapılacak yeni terminal binası ile yılda 8 milyon yolcuya çıkartılacak.

Suudi Arabistan’ın Medine Havalimanı ihalesinde TAV Havalimanları’nın liderlik ettiği Konsorsiyum en iyi teklifi verdi. TAV Havalimanları’nın konsorsiyum ortakları Saudi Oger Ltd. ve Al Rajhi Holding Group ile birlikte verdiği teklif, yerel otorite Suudi Arabistan Krallığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, en iyi teklif olarak ilan edildi. Medine Havalimanı’nı Yap– Devret-işlet modeliyle hayata geçirecek ve Konsorsiyum 25 yıl boyunca işletim hakkına sahip olacak. Medine Havalimanı’nda, halihazırda yılda 4 milyon yolcuyu ağırlayabilen havalimanının kapasitesi yapılacak yeni terminal binası ile yılda 8 milyon yolcuya çıkartılacak.

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, “TAV Havalimanları olarak Arap Yarım Adası ve Ortadoğu’nun en önemli ekonomilerinden Suudi Arabistan’da 11. havalimanımızı işletme hakkını kazanmaktan gurur duyuyoruz. Mekke’nin Medine ile birlikte İslam Dünyası’nın en önemli şehri olduğu malumunuzdur. Böyle önemli bir şehrin giriş ve çıkış kapısını yapacak ve işletecek olmanın mutluluğu içindeyiz. Projeye bölgenin en güçlü aktörlerinden Al Rajhi ve Saudi Oger gruplarıyla birlikte katıldık. Kutsal Topraklarda gerçekleştireceğimiz proje bizim için ayrı bir önem taşıyacak” dedi.

Arap Yarım Adası ve Orta Doğu’daki en önemli iki güçlü grup olarak gösterilen Al Rajhi ve Saudi Oger’in yer aldığı ve TAV Havalimanları’nın liderlik ettiği konsorsiyum, ihalede verdiği teklifle en yüksek teknik puanı aldı ve en iyi finansal teklifi sundu.

İhaleye teklif veren diğer gruplar;

Quba’a Konsorsiyumu - Saudi Binladin Group, Aéroports de Paris Management, Bouygues Bâtiment International

SaudiAirplex Konsorsiyumu - El Seif Engineering Contracting Co., MMM Group Limited, ADC & HAS Airports Inc. and Emirates NBD Capital / Emirates Financial Services

Saudi – Malaysian Konsorsiyumu - Bakri International Energy Company, Malaysia Airports Holdings Berhad, Almabani General Contractors – Impregilo SpA, and Riyad Bank
İŞTE TAV'IN 11.HAVALİMANI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 13 yıl önce
helal olsun TAV kıskananlar çatlasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tav'ın başarısını kutlarım. Bu tür ihaleleri böyle güçlü rakiplere karşı kazanmak kolay olmuyor gerçekten. Tebrikler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kıbrıs da sizi bekler sayın TAV yetkilileri. Buraları da adam edin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BAŞARILARININ DEVAM TAV HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV'ı bu gururlandıran başarısı sebebiyle kutlar, Türk firmalarımızın bu gibi başarılarının daim olmasını dilerim. Çok güzel gelişmeler bunlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Suudi polislerin hizmet mantalitesini değiştrimediğiniz sürece krlaı gelse birşey olmaz. Sadece biraz lüks içinde rezil olursunuz o kadar. (Hacca gitmiş biri olarak söylüyorum.)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV dünya markası olma yolunda hızla ilerliyor ve bizleri de gurulandırıyor. Yeni havalimanı hayırlı ve uğurlu olsun. İnşallah yakın gelecekte Avrupa ve Amerika'da da ihaleler kazanır .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
yıllardır medine de görev yapan bir teknisyen olarak TAV ı tebrik ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tebrikler TAV.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ankara Havalimanında rüzgar şiddetini ve o andaki felakti görmeyen veya görmek istemeyen zihniyetler olduğu sürece biz türkiye olarak türk olarak böyle büyük bir şirket olan TAV ile gurur duymak yerine hala dana altında buza aramaya devam eden bazı zihniyetsizlerin yazısını okuyoruz ......nereye kadar ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000