10 Kasım 2009, Salı 17:11:45

İşte ATA'nın sevdiği yemekler (FOTO)

BTA, Atatürk’ün sevdiği yemeklerden oluşan menü hazırladı…
  • Hz Muhammed'in yeri başka Ata'nın yeri başka. elma ile armudu karıştırmayalım lütfen!!!!
  • Al işte şu ilk yorumu yazana ne söylesen ne lakab taksan boş.Kıyas yaptığı kişilere bak.Birisi dinimizin öncüsü peygamberimiz diğeri cumhuriyetimizin öncüsü Atatürk.Bu ikisini ayırt edemeyen geri kafalıdan ne beklersinki.
  • senin gibiler ve benzerlerin yüzünden insanlar dinden uzaklaştı bee. son 3 yıldır insanlar ülkemizde dinden soğudu. senin gibi geri kafalılar yüzünden. bırak da insanlar dinini kendinde yaşasın.atatürke saygı apaçık gösterilmeli ama peygamber efendimize olan saygımız ve sevgimizi içimizde yaşamalıyız. dıştan yaşayacağımız günlerde var tabii ki. ramazan ayı gibi kandiller gibi. önüne gelen de burada yorum yapıo ya
  • arkadaşım böyle bir günde bu sözü söylemenin altında bimantık göremiyorum. kutlu doğum haftasını saymıyosun demekki ama bugunde bırak ki atamızı analım.
  • ilk yorumu yazan gerikafalıya: ATATÜRK olmasaydı sen şimdi peygamberi bilmiyordun okuda öğren ona göre yorum yap
  • sana kardeşim demek istemiyorum senin gibi düşünceler yüzünden laiklik kavramı kalmadı ya Türkiye de ATATÜRK ÜMÜZ ÖLMEDİN ÖLMEYECEKSİN ATATÜRKİYE
  • Mubarek Peygamber efendimiz'e s.a.v. , ataturke verdiginiz degerin 10'da birini verseniz keske...

TAV Havalimanları Holding’in yiyecek-içecek hizmeti veren kolu olan BTA, dış hatlardaki Restro restaurantında cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği yemeklerden oluşan menü hazırladı.

Ata’nın ölümünün 71. yılı dolayısıyla hazırlanan menü Türk ve sulu yemek mutfaklarında günün anlamı nedeniyle misafirlere sunuldu.

Atatürk’ün sevdiği yemeklerin ve mezelerin hepsi 10 Kasım’a özel şekilde misafirlerin beğenisine sunuldu.Yemekler arasında pilavdan fasulyeye, beyaz peynirden Boşnak böreğine kadar zengin çeşitler bulunuyor.

Atatürk'ün sevdiği yemekler 1

Atatürk'ün sevdiği yemekler 2

Atatürk'ün sevdiği yemekler 3

Atatürk'ün sevdiği yemekler 4

İşte ATA'nın sevdiği yemekler (FOTO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hz Muhammed'in yeri başka Ata'nın yeri başka. elma ile armudu karıştırmayalım lütfen!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Al işte şu ilk yorumu yazana ne söylesen ne lakab taksan boş.Kıyas yaptığı kişilere bak.Birisi dinimizin öncüsü peygamberimiz diğeri cumhuriyetimizin öncüsü Atatürk.Bu ikisini ayırt edemeyen geri kafalıdan ne beklersinki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
senin gibiler ve benzerlerin yüzünden insanlar dinden uzaklaştı bee. son 3 yıldır insanlar ülkemizde dinden soğudu. senin gibi geri kafalılar yüzünden. bırak da insanlar dinini kendinde yaşasın.atatürke saygı apaçık gösterilmeli ama peygamber efendimize olan saygımız ve sevgimizi içimizde yaşamalıyız. dıştan yaşayacağımız günlerde var tabii ki. ramazan ayı gibi kandiller gibi. önüne gelen de burada yorum yapıo ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşım böyle bir günde bu sözü söylemenin altında bimantık göremiyorum. kutlu doğum haftasını saymıyosun demekki ama bugunde bırak ki atamızı analım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ilk yorumu yazan gerikafalıya: ATATÜRK olmasaydı sen şimdi peygamberi bilmiyordun okuda öğren ona göre yorum yap

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sana kardeşim demek istemiyorum senin gibi düşünceler yüzünden laiklik kavramı kalmadı ya Türkiye de ATATÜRK ÜMÜZ ÖLMEDİN ÖLMEYECEKSİN ATATÜRKİYE

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Mubarek Peygamber efendimiz'e s.a.v. , ataturke verdiginiz degerin 10'da birini verseniz keske...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000