17 Kasım 2011, Perşembe 10:09:33

İHALE BAŞKANI SALONA GELDİ... HEYECAN BAŞLIYOR

İzmir Adnan Menderes Havalimanı iç hatlar terminali yapımı ve dış hatlar terminali işletme ihalesi için heyecan giderek artarken Ankara az sonra büyük bir kapışmaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
  • Izmir Tav ailesi olarak bugün göstermiş olduğu başarıdan dolayı TAV ' a teşekkürlerimi sunuyorum. Tav Izmir personeli olarak başarılarının devamı ve Izmir ' imiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yorumlardan okuduğum kadarı ile TAV ' ı Havalimanı İşletmeciliği konusunda amatör görüşler mevcut. Yurtdışı 4 Yurtiçi 7 Toplamda 11 Terminal İşletmeciliği mevcut. Bu durumda biraz düşünelim ve hissi davranmayalım..
  • ihalede tav ve limak adı konuşuluyor.ic grubu izmire yakışır.
  • Başka söze gerek varmı ihale TAV Havalimanlarına hayırlı ve uğurlu olsun...
  • bizler İSG çalışanı olarak bütün gönlümüz tabiki Limak ile birlikte, biz sabiha gökçende havacılıkta devrım yaptık, havacılığa kaliteyi getirdik, bunu tüm yolcularımızdan aldığımız geri dönüşümlere bakarak söylüyoruz ezbere değil, tabiki adnan mendereste Limak'a yakışır..
  • Tav'ın kaçta kaçının Türk şirketi olduğunu söylemeden önce Tav'ın hisselerininin ne kadarının yabancılarda olduğunu araştırın.Türklerin elinde pek birşey kalmadığını göreceksiniz.
  • Tecrübesiz olmasına rağmen Sabiha Gökçen Havalimanında gösterdiği başarı , gayretten ve bir Limak çalışanı olmamdan dolayı İzmir Adanan Menderes Havalimanı ihalesini Limak Grubunun almasını daha yakın bir ihtimal olarak görüyor ve umut ediyorum.
  • TÜRKİYEDE VE YURTDIŞINDA OLDUĞU GİBİ; KALİTELİ HİZMETİ VEREN LİMAK İZMİRDE DE AYNI TEMPOYLA YOLA DEVAM EDECEĞİNDEN ZERRE KADAR ŞÜPHEM YOK!!! BAŞARILAR LİMAK!!
  • TAV istanbul olarak tüm TAV ailesine hayırlı olmasını dilerim. Söz konusu izmirse gerisi teferruattır.
  • Arkadaşlar TAV; %100 bir türk şirketidir ve ülkemizde 4 dünyada 7, toplam 11 havayolu işletme hakkına sahiptir, havalimanı inşaatında marka olmuş bir firmadır(TAV İnşaat), ayrıca güvenlik(TAV Güvenlik), duty free(ATÜ), yiyecek&içecek(BTA), IT (TAV Bilişim),yer hizmetleri(HAVAŞ), primeclass servis, jet uçak(TAV Air) gibi havalimanındaki tüm operasyon şirketlerini kendi bünyesinde bulunduran Türkiye'nin bu konuda lider ve borsada işlem gören önemli bir holdingidir ... IC(inşaat) Almanyadan Fraport ile, Limak(inşaat)'ta Malezyalılarla bu işe sonradan girmiş ve birer havalimanı işleterek şu anda bu işi yapmaktadırlar. Lütfen kıyaslamayalım ;)
  • İzmir ne kadar kıymetliymiş de bizim haberimiz yokmuş. Umarım ihaleyi kim alırsa alsın, İzmir'in kıymetini ve potansiyelini bilerek hareket eder. Kâr etme peşinde, gözleri kör olmuş şekilde personeline ve yolculara saldırmaz.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin (DHMİ) İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç Hatlar Terminali'nin yıkılıp yeniden yapılması ve işletilmesi ile Dış Hatlar Terminali'nin 2015 yılından itibaren işletilmesi için açılan ihalenin başlamasına dakikalar kaldı.

DHMİ’de yapılan ihale APK Başkanı Zafer Topuz başkanlığında yapılacak. Topuz, saat 10.00 sıralarında ihalenin yapılacağı salona geldi. İhale katılımcıları ve basın mensupları şu anda salonda yerlerini aldı. Topuz, ihale katılımcılarının dosyalarının olduğu kolilerin salona geç ulaştırılması sebebiyle kısa süreli gecikme yaşandığını kaydetti.

İhaleye halen İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın işletmesini üstlenen TAV tam kadro katılıyor. Ali Kurtarcan, Hamdi Akın ve Sani Şener, TAV adına ihale salonunda bulunuyor.

İhale 297 milyon euroluk bir yeni yatırımı kapsıyor. İhaleyi kazanan firma iç hatlar terminaliinin yapımını üstlenecek, 2015’ten sonra ise 20 yıl boyunca İç ve Dış Hatlar Terminali’nin işletmesini üstlenecek.

İhaleyi kazanan firma mevcut iç hatlar terminalini yıkarak yenisini inşa edecek. Yeni iç hatlar terminali iki yıl içinde tamamlanacak. Bu sürede prefabrik bir terminal kurulacak ve iç hat yolcuları o binayı kullanacak.

İhaleye TAV, Limak ve İçtaş katılıyor.

İhalenin başlamasına sayılı dakikalar kala sektörün tek sesi Airporthaber bütün gelişmelerle sizlerle birlikte olacak...


















İHALE BAŞKANI SALONA GELDİ... HEYECAN BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Misafir ~ 12 yıl önce
Izmir Tav ailesi olarak bugün göstermiş olduğu başarıdan dolayı TAV ' a teşekkürlerimi sunuyorum. Tav Izmir personeli olarak başarılarının devamı ve Izmir ' imiz için hayırlı olmasını diliyorum. Yorumlardan okuduğum kadarı ile TAV ' ı Havalimanı İşletmeciliği konusunda amatör görüşler mevcut. Yurtdışı 4 Yurtiçi 7 Toplamda 11 Terminal İşletmeciliği mevcut. Bu durumda biraz düşünelim ve hissi davranmayalım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ihalede tav ve limak adı konuşuluyor.ic grubu izmire yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Başka söze gerek varmı ihale TAV Havalimanlarına hayırlı ve uğurlu olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizler İSG çalışanı olarak bütün gönlümüz tabiki Limak ile birlikte, biz sabiha gökçende havacılıkta devrım yaptık, havacılığa kaliteyi getirdik, bunu tüm yolcularımızdan aldığımız geri dönüşümlere bakarak söylüyoruz ezbere değil, tabiki adnan mendereste Limak'a yakışır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tav'ın kaçta kaçının Türk şirketi olduğunu söylemeden önce Tav'ın hisselerininin ne kadarının yabancılarda olduğunu araştırın.Türklerin elinde pek birşey kalmadığını göreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Tecrübesiz olmasına rağmen Sabiha Gökçen Havalimanında gösterdiği başarı , gayretten ve bir Limak çalışanı olmamdan dolayı İzmir Adanan Menderes Havalimanı ihalesini Limak Grubunun almasını daha yakın bir ihtimal olarak görüyor ve umut ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TÜRKİYEDE VE YURTDIŞINDA OLDUĞU GİBİ; KALİTELİ HİZMETİ VEREN LİMAK İZMİRDE DE AYNI TEMPOYLA YOLA DEVAM EDECEĞİNDEN ZERRE KADAR ŞÜPHEM YOK!!! BAŞARILAR LİMAK!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
TAV istanbul olarak tüm TAV ailesine hayırlı olmasını dilerim. Söz konusu izmirse gerisi teferruattır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar TAV; %100 bir türk şirketidir ve ülkemizde 4 dünyada 7, toplam 11 havayolu işletme hakkına sahiptir, havalimanı inşaatında marka olmuş bir firmadır(TAV İnşaat), ayrıca güvenlik(TAV Güvenlik), duty free(ATÜ), yiyecek&içecek(BTA), IT (TAV Bilişim),yer hizmetleri(HAVAŞ), primeclass servis, jet uçak(TAV Air) gibi havalimanındaki tüm operasyon şirketlerini kendi bünyesinde bulunduran Türkiye'nin bu konuda lider ve borsada işlem gören önemli bir holdingidir ... IC(inşaat) Almanyadan Fraport ile, Limak(inşaat)'ta Malezyalılarla bu işe sonradan girmiş ve birer havalimanı işleterek şu anda bu işi yapmaktadırlar. Lütfen kıyaslamayalım ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İzmir ne kadar kıymetliymiş de bizim haberimiz yokmuş. Umarım ihaleyi kim alırsa alsın, İzmir'in kıymetini ve potansiyelini bilerek hareket eder. Kâr etme peşinde, gözleri kör olmuş şekilde personeline ve yolculara saldırmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000