21 Mayıs 2008, Çarşamba 18:37:28

Havaş'tan ithalata dev adım

Havaş’ın müşterilerine daha iyi, kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacı ile kurduğu İthalat Antreposu’nun açılışını gerçekleşti.

Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel yaptığı açıklamada ‘’En büyük hedefimiz parlak ve güçlü bir geçmişe sahip olan Havaş’ın, TAV Havalimanları Holding bünyesinin lokomotif şirketlerinden biri olmasının da verdiği güvenle, uluslar arası bir marka olabilme hedefine ulaşmış bir dünya şirketi haline gelmesidir’’ dedi.

Açılış nedeniyle düzenlenen kokteyle TAV Havalimanları Holding ve Hava üst düzey yöneticileri ile havacılık sektörünün ve havayollarının temsilcileri katıldı. Murat Yücel açılış sırasında bir konuşma yaptı. Yücel şunları söyledi, ‘’Uzun yıllar bu alanda faaliyetlerini sürdüren uluslar arası standartlarda, yüksek kalitede hizmet veren bir kamu kuruluşu olarak sürdürdü. 1987 yılına gelindiğinde ise özelleştirme gündeme geldi. Havaş, Türkiye’nin en başarılı özelleştirme öykülerinden biri. Havaş, özelleştirme sonrasında çok ciddi bir yapılanma ve yenilenme süreci ile sektörüne öncü olmuş, kendinden sonra gelen diğer yer hizmetleri kuruluşlarına örnek teşkil etmiştir.

Bir havayolunun uçuş yaptığı havalimanında yer himetleri anlamında tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde örgütlenmiş bir yapımız var’’ diyen Yücel ‘’ arık büyük bir ailenin parçası haline geldik. TAV Havalimanları kuruluşu olmanın verdiği güçle geleceğe umutla bakıyoruz. En büyük hedefimiz parlak ve güçlü bir geçmişe sahip olan Havaş’ın, TAV Havalimanları Holding bünyesinin lokomotif şirketlerinden biri olmasının da verdiği güvenle, uluslar arası bir marka olabilme hedefine ulaşmış bir dünya markası şirket haline geldik’’ diye konuştu.

Yurt dışı yatırımlar

TAV Havalmanları Holding bünyesine yüzde 100 hisse yapısı ile katılmış olan Havaş, bu gelişmelerin ışığı altında çok daha kolay ve hızlı bir şekilde dışa açılma olanağına kavuşuyor’’ diyen Havaş Genel Müdürü Müjdat Yücel, ‘’özellikle Tunus’tan başlamak üzere bu ülkede hizmet alanlarımızın genişletilmesi ve bundan sonra da TAV Havalimanları’nın entegre havalimanı işletmeciliği konusunda geliştirdiği ‘know-how’ın en  temel parçalarından bir olan yer hizmetleri konusunda Havaş, TAV Havalimanları’nın sağladığı katma değerlere gelişmeye ve büyümeye devam edecektir. Bunun en temel işaretlerinden biri de bugün faaliyetine başlamasını kutladığımız İthalat Antrepomuzdur’’ diye konuştu.

İthalat Antreposu

Hizmete giren Havaş İthalat Antreposunun gümrüklü alan olması nedeniyle, Havaş müşterilerine pek çok kolaylık sağladığına da değinen Yücel, ‘’Havaş Antreposu’nun hem Türkiye’nin ekonomik yaşamına hem de havacılık sektörüne hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Fotoğraflar için TIKLAYIN

Havaş'tan ithalata dev adım

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000