13 Ekim 2014, Pazartesi 14:30:08

HAVAŞ'TAN DEV HİZMET

Yer hizmetlerinde Türkiye’nin lider markası HAVAŞ, yolcuların kayıp bagaj ve havalimanı transfer hizmetleriyle ilgili her türlü sorusuna anında cevap veren çağrı merkezini hayata geçirdi.
  • Tamam Havaş call center kurmuş ama kayıp bagaj için 5 gündür arıyorum, her defasında dinliyorlar ama hiç bir şekilde çözüme kavuşmuyor, kayıp olan bagaj yine kayıp yine kayıp
  • Benden Havaşa az ve öz bir tavsiye. Bu tip değişimlerinizi basına vermeyin. Sizin yenilik zannettiğiniz konular zaten denenmiş ve hayata geçirilmeden iptal edilmiş projeler. Bari kendi aranızda duyurun yoksa ele güne kötü reklam oluyorsunuz. Bir tane olumlu yorum yok ne yazık ki... Hiç mi kafanızda soru işareti oluşmadı ? Bence nerede yanlış yapıyoruz diye kendinize bir sorun.
  • Harekatın telefonlarına bakmayan birileri nasıl olacak da yolculara hizmet verecek. Ne olur biraz yaratıcı olun. Bak aşağıda AYT da ki sorunları yazmışlar. Onlarla ilgilenin. Bırakın yolcularla havayolları kendi ilgilensin.
  • öyle böyle zaten yapılan bir işti, uçaklar ile ilgili ne yapıyorlarmış? pazarın ne kadarına bakıyorlar? İzmir'den de otobüs gittiğinde ne yapacaklar? otobüs işletmesini Kayseri falan bir yere taşıyıp seferberlik başlatsınlar diyeceğim ama onu da yapamazlar.
  • havaş ın eski kalitesinden eser yok
  • İnsanlara birebir yardımcı olamıyorsunuz çağrı merkezide neymiş yüzüme kelime kuramayan telefondan kulağımamı üfleyecek trashı kes havash
  • Giresun hattini acmasi iyi oldu
  • 25 havalimanında hizmet veriyomuş shgm sizi adam gibi denetlesinde bakalım hizmet noktanız kaça düşüyo
  • havas boş işler....
  • Havaşta çalışılmaz. Elemanlarını köle gibi çalıştıran şirkettir.

TAV Havalimanları’nın iştiraki Havaş, Türkiye’de yer hizmetleri sektöründe bir ilki gerçekleştirerek kesintisiz hizmet veren bir çağrı merkezi kurdu. Yolcular, 444 0 HVS (487) numaralı çağrı merkezinden kayıp bagaj ve havalimanı transferi konusunda haftanın yedi günü 24 saat bilgi alabilecek.

Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal “Şirket olarak ’Önceliğimiz memnuniyetiniz’ sloganıyla hareket ediyoruz. Bu çerçevede yolcularımızdan gelen geri bildirimleri değerlendirerek kesintisiz hizmet verecek bir çağrı merkezi oluşturduk. Yer hizmetleri sektöründe öncü marka olma misyonumuza uygun olarak bir ilki gerçekleştirmekten memnuniyet duyuyoruz. Yolcularımıza en iyi seyahat deneyimini sunmak üzere çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Havaş Türkiye’de 25 havalimanında havayollarına yer hizmetleri sunuyor. Ayrıca 18 şehirde havalimanı-şehir merkezi arasında transfer hizmeti sağlıyor.

Şirket, ISO 10002:2004 Memnuniyeti ve Şikâyet Yönetim Sistemi sertifikasına sahip bulunuyor.

HAVAŞ'TAN DEV HİZMET

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

Mustafa ~ 9 yıl önce
Tamam Havaş call center kurmuş ama kayıp bagaj için 5 gündür arıyorum, her defasında dinliyorlar ama hiç bir şekilde çözüme kavuşmuyor, kayıp olan bagaj yine kayıp yine kayıp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tavsiye ~ 9 yıl önce
Benden Havaşa az ve öz bir tavsiye. Bu tip değişimlerinizi basına vermeyin. Sizin yenilik zannettiğiniz konular zaten denenmiş ve hayata geçirilmeden iptal edilmiş projeler. Bari kendi aranızda duyurun yoksa ele güne kötü reklam oluyorsunuz. Bir tane olumlu yorum yok ne yazık ki... Hiç mi kafanızda soru işareti oluşmadı ? Bence nerede yanlış yapıyoruz diye kendinize bir sorun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dev hizmet ~ 9 yıl önce
Harekatın telefonlarına bakmayan birileri nasıl olacak da yolculara hizmet verecek. Ne olur biraz yaratıcı olun. Bak aşağıda AYT da ki sorunları yazmışlar. Onlarla ilgilenin. Bırakın yolcularla havayolları kendi ilgilensin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xyz ~ 9 yıl önce
öyle böyle zaten yapılan bir işti, uçaklar ile ilgili ne yapıyorlarmış? pazarın ne kadarına bakıyorlar? İzmir'den de otobüs gittiğinde ne yapacaklar? otobüs işletmesini Kayseri falan bir yere taşıyıp seferberlik başlatsınlar diyeceğim ama onu da yapamazlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hava civa ~ 9 yıl önce
havaş ın eski kalitesinden eser yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
birebir ~ 9 yıl önce
İnsanlara birebir yardımcı olamıyorsunuz çağrı merkezide neymiş yüzüme kelime kuramayan telefondan kulağımamı üfleyecek trashı kes havash

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Giresun hattini acmasi iyi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
25 havalimanında hizmet veriyomuş shgm sizi adam gibi denetlesinde bakalım hizmet noktanız kaça düşüyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
havas boş işler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski havaçcı ~ 9 yıl önce
Havaşta çalışılmaz. Elemanlarını köle gibi çalıştıran şirkettir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
peh pehh ~ 9 yıl önce
eski havaşcı! hala kopamamışsın takip edip yorum yazıyosun. eskiler bir rahat bıraksın şu şirketi..
peh peh ~ 9 yıl önce
Sen böyle devam et belki şef olursun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000