07 Mart 2014, Cuma 15:53:33

HAMDİ GÜVENÇ: "GİTTİĞİ YERE KADAR..."

DHMİ tarafından bugün gerçekleştirilen Dalaman Havalimanı ihalesinin kazananı YDA oldu. Havalimanının işletmecisi ATM Dalaman'ın Genel Müdürü Hamdi Güvenç, ihale sonrası ilk olarak AirportHaber'e konuştu.
  • bu şirketin kıymetini bilin
  • YDA oldu da ne oldu.ATM den hiçbir farkı yok, aksine daha da kötü oldu.Bir iki kişi istediği gibi at oynatmaya devam ediyor.İş bilmez yalakalarını koruyacaklar diye de kaliteyi iyice sıfırlarlar yakında.
  • Bence de Allah yardım etsin Atm çalışanlarına.Umarım Patronları asıl emeği veren personelin haklarını da korur.Madem bu kadar inaçlılar.
  • Hayırlı olsun,tebrik ediyorum , daha da ileriye ,başarılar.
  • Cani gönülden tebrikler diliyorum allah yolunuzu açık etsin utandırmasın inşallah
  • Fo habuzla neyi kastediyorsunuz. Başka kapıya gidin. Burası çocuğumuz diyen insan çocuğuna sahip olmak için onur savaşı vermiştir. Çocuğuna sahip çıkarken ticari hesabınız olmaz İşte bu ruh bu ihaleyi kazanmıştır. 8.000 çalışanı olan bir gurup medyada olmadı hiç Hep çalıştı Alkışlamak lazım başarıyo T.A
  • Allah atm çalışanlarına yardım etsin bundan sonra :))
  • demekki iyi kazanıyorki bu kadar parayı vermeye çekinmiyorlar bu firmalar bu işe girmeden kuruşuna kadar işi muhasebeleştiriliyorlar ve kar marjlarını hesap ediyorlar -bütün ticaret işlerinde olduğu gibi- yani fiyat çok iyi demek biraz mantıksız babasının hayrına vermiyor bu parayı ha bir kriz çıkarsa ne olur 2040 uzun süre acaba dhmi yolcu garantisi vermişmi
  • Burdan havuza nekadar para gidecek.
  • Artık değişim zamanı olmalı 9 yıl sonunda..

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü Mavi Salon'da gerçekleştirilen Dalaman Havalimanı ihalesine LİMAK-GMR OGG, IC-Fraport OGG, TAV ve YDA katıldı.

Dalaman Havalimanı ihalesinde, kapalı zarflarda verilen ilk teklifler sonrası ihaleye açık artırma usulü devam edildi. TAV Havalimanları Holding'in 24. turda yaptığı 460 milyon Euro+KDV'lik teklifi sonrası ihale komisyonu artırma limitini 5 milyon Euro'ya yükseltme kararı aldı. Komisyonun bu kararı sonrası LİMAK-GMR ortak girişim grubu, ihaleden çekildi.

LİMAK-GMR OGG'nin ihaleden çekilmesiyle 3 katılımcıdan TAV'ın 660 milyon Euro+KDV'lik teklifinin ardından IC-FRAPORT OGG'de teşekkür ederek ihaleden çekildiklerini duyurdu. İhalenin 37. turunda YDA İnşaat'ın 705 milyon Euro+KDV'lik teklif vermesiyle TAV Havalimanları Holding CEO'su Sani Şener ihaleden çekilme kararı aldıklarını açıkladı ve böylece 2040 yılına kadar Dalaman Havalimanı'nın iç ve dış hat terminallerinin işletme haklarının devri için yapılan ihalede ipi göğüsleyen taraf YDA İnşaat oldu. İhale sonrası tüm katılımcılar YDA grubunu tebrik etti.

HAMDİ GÜVENÇ İLK AÇIKLAMAYI AIRPORTHABER'E YAPTI

Dalaman Havalimanı İhalesi sonrasında mevut işletmeci firma ATM Dalaman'ın Genel Müdürü Hamdi Güvenç, ilk açıklamasını AirportHaber'e yaptı.

Dalaman Havalimanı projesi için bölgeyle birlikte yüreklerini ve bileklerni ortaya koyduklarını ifade eden Hamdi Güvenç, "Havalimanıyla beraber bölgenin gelişmesi, Türkiye ekonomisine, havacılık sektörüne ve Türk turizmine katkı sağlaması için olması gereken buydu. Bu bizim için çok önemli bir olaydı. Dalaman Havalimanı bizim çocuğumuzdu. Dolayısıyla emeklerimizin karşılığını aldığımızı düşünüyorum. İnşallah daha da geliştireceğiz ve daha da ilerleteceğiz. Bütün bölge hatta bütün Türkiye kazanacak" dedi.

Çetin bir yarış olduğunu söyleyen Güvenç, AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın "Nereye kadar gitmeyi planlamıştınız?" sorusuna "Gittiği yere kadar" şeklinde cevap verdi.

Güvenç, 105 bin metrekarelik iç hatlar terminalini yapacaklarını ve mevcut dış hatlar terminalindn daha modern bir yapıya kavuşturacaklarını belirtti. Yapılacak yeni terminalin dış hatlar terminaliyle bağlantısının bir tünel ile yapılacağını da sözlerine ekledi. 

İŞTE DALAMAN HAVALİMANI İHALESİ'NE KATILAN FİRMALARIN AÇIK ARTIMA TURLARINDA VERDİĞİ TEKLİFLERİN TAMAMI













AirportHaber.com ÖZEL

HAMDİ GÜVENÇ: "GİTTİĞİ YERE KADAR..."

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

mehmet ~ 8 yıl önce
bu şirketin kıymetini bilin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekçi ~ 9 yıl önce
YDA oldu da ne oldu.ATM den hiçbir farkı yok, aksine daha da kötü oldu.Bir iki kişi istediği gibi at oynatmaya devam ediyor.İş bilmez yalakalarını koruyacaklar diye de kaliteyi iyice sıfırlarlar yakında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 9 yıl önce
arkadaşım nede güzel yazmışsın o bir iki kişiyi herkes çok iyi biliyor YDA olunca herşey farklı olacaktı olduda zaten ATM yi çok ararız biz yakalar ve iş bilmezler tamamen işin başındalar artık ya onlar gibi olmak lazım yada sezon sonuna kalmadan postalanırız.....
sss ~ 9 yıl önce
ATM YDA fark etmez.Bu şirkette İK değişmedikten sonra bişey değişmez.Burda departman müdürleri ne isterse İK onu yapıyor.Eskiden patronumuz burayı bilmiyor deyip şirketimizi savunuyorduk.Şimdi bildiğini de biliyoruz.Burdan hayır gelmez artık.
misafir ~ 10 yıl önce
Bence de Allah yardım etsin Atm çalışanlarına.Umarım Patronları asıl emeği veren personelin haklarını da korur.Madem bu kadar inaçlılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ss ~ 10 yıl önce
Katılıyorum.Ezilen hep personel. sonuna kadar maaşlarımızı hak ediyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Çakır ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun,tebrik ediyorum , daha da ileriye ,başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Cani gönülden tebrikler diliyorum allah yolunuzu açık etsin utandırmasın inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Fo habuzla neyi kastediyorsunuz. Başka kapıya gidin. Burası çocuğumuz diyen insan çocuğuna sahip olmak için onur savaşı vermiştir. Çocuğuna sahip çıkarken ticari hesabınız olmaz İşte bu ruh bu ihaleyi kazanmıştır. 8.000 çalışanı olan bir gurup medyada olmadı hiç Hep çalıştı Alkışlamak lazım başarıyo T.A

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat dd ~ 10 yıl önce
Allah atm çalışanlarına yardım etsin bundan sonra :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.s ~ 10 yıl önce
Beğenmeyen gitsin...
dd.a ~ 10 yıl önce
Beğenmeyen gitsin diyen arkadaş sanırım sende yönetici sıfatındasın.Zira ATM deki zihniyet bu.Ama bizlerin sayesinde para kazandıkları nı unutuyorlar.
normal ~ 10 yıl önce
demekki iyi kazanıyorki bu kadar parayı vermeye çekinmiyorlar bu firmalar bu işe girmeden kuruşuna kadar işi muhasebeleştiriliyorlar ve kar marjlarını hesap ediyorlar -bütün ticaret işlerinde olduğu gibi- yani fiyat çok iyi demek biraz mantıksız babasının hayrına vermiyor bu parayı ha bir kriz çıkarsa ne olur 2040 uzun süre acaba dhmi yolcu garantisi vermişmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 10 yıl önce
Burdan havuza nekadar para gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
48 ~ 10 yıl önce
Artık değişim zamanı olmalı 9 yıl sonunda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 9 yıl önce
görünen köy kılavuz istemez onun için boşverin orda hiç birşey değişmedi değişmez....

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000