19 Aralık 2008, Cuma 08:14:19

Hamdi Akın'dan ilginç sözler

TAV tarafından inşa edilen Kahire Havaalanı 3. terminali, Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek tarafından dün açıldı. Açılışta TAV Havalimanları Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ile Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek arasındaki diyalog dikkat çekti.
  • diyecek evet, o ülke ve komşularda bi şeyh edası bi ezilmişlik hakim bu lafla kaç havalimanı bağlamıtır )) Tav'ın havalimanlarına kimse kötü diyemez, orada düşüklük yapan o Mübarek daha kendi yaptırdığı havalimanıyla kıyasladığı havalimanının farkını yapan firmanın yetkilisine soracak kadar aciz bir adama Akın doğru olanı demiş bence.
  • Yahu adamlar tüccar, nasıl işine geliyorsa öyle ifade decek tabiki..

Havaalanının açılış töreninde TAV'ın ortaklarından Hamdi Akın'la sohbet eden Mübarek, yeni havaalanının Ankara Havaalanı ile aynı olup olmadığını sordu.

Akın, Mübarek'le aralarında ilginç bir diyalog yaşandığını belirterek, "Sayın Mübarek teşekkürden sonra Kahire Havaalanı'nın Ankara Havaalanı ile aynı olup olmadığını sordu. Ben de Kahire Havaalanı'nın çok daha büyük ve güzel olduğunu söyledim" diye konuştu.

Akın, Mübarek'e Mısır'da yeni iş tekliflerine açık olduklarını söylediğini de belirtti.

Hamdi Akın'dan ilginç sözler

Yorumlar

Death Grind ~ 15 yıl önce
diyecek evet, o ülke ve komşularda bi şeyh edası bi ezilmişlik hakim bu lafla kaç havalimanı bağlamıtır )) Tav'ın havalimanlarına kimse kötü diyemez, orada düşüklük yapan o Mübarek daha kendi yaptırdığı havalimanıyla kıyasladığı havalimanının farkını yapan firmanın yetkilisine soracak kadar aciz bir adama Akın doğru olanı demiş bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cengaver ~ 15 yıl önce
Yahu adamlar tüccar, nasıl işine geliyorsa öyle ifade decek tabiki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000