16 Kasım 2016, Çarşamba 10:20:42

Hakan Öker en güçlüler arasında...

TAV Havalimanları İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Öker, “En güçlü 50 CHRO” arasında gösterildi.
  • Gerçekten merak ettim..Nasıl en güçlü CHRO olunuyormuş..oylarla mı belirlenmiş, yaptıkları ile mi? TAV Hakan Öker geldiğinden bu yana neyi değiştirmiş, ne yapmış? İşten atılan insanlar, 2 yıl sonrasında kariyer olanağı olamayan bir personel varken mi bu başarı? Uzman sayılabilecek kapasitedeki insanların müdür yapılarak, Holding'te uzman sayısından çok müdür ve üstü kadro verilince mi başarılı olunuyor? Bu insanlar 2 yıl sonra sektörde aynı işleri bulabilecekler mi?
  • Nerede thy, tgs veya pegasus ik cıları. Demek ki hakikaten yazıldığı kadar iyi değillermiş. Bir tek tav var.

TAV Havalimanları İnsan Kaynakları’ndan Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Öker, “En güçlü 50 CHRO” arasında gösterildi.

Fortune Türkiye Dergisi’nin Data Expert ile beraber hazırladığı “Türkiye’nin En Etkin İnsan Kaynakları Liderleri 2016” araştırması kapsamında, Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin İK yöneticileri belirlendi.

Öker’e ödülü, dün Swissotel’de gerçekleşen “CHRO Summit” sırasında takdim edildi.

"İnsan kaynakları fonksiyonunun Bugünü ve Geleceği" üst başlığıyla düzenlenen zirvede Öker “Yetenek Savaşlarında Yeni Dönem: Yetenek Kazanımı, Yetenek Yönetimi, Şirket Bağlılığı Sağlama ve Yetenek Geliştirme” konulu panelde konuşmacı olarak yer aldı.
Günümüzde kurumların rekabetçi kalabilmesi için yetenek yönetiminin önem kazandığını vurgulayan Öker, TAV Havalimanları’nda çalışanların kişisel ve profesyonel gelişimine yönelik kapsamlı programlar uyguladıklarını aktardı.

Panelde Öker’in yanı sıra Akbank CHRO’su Burcu Civelek Yüce, Migros CHRO’su Demir Aytaç, Kibar Holding CHRO’su Eşber Çekiç ile Hürriyet CHRO’su ve İcra Kurulu Üyesi Tuba Köseoğlu Okçu yer aldı.

Hakan Öker en güçlüler arasında...

Yorumlar

merak ~ 7 yıl önce
Gerçekten merak ettim..Nasıl en güçlü CHRO olunuyormuş..oylarla mı belirlenmiş, yaptıkları ile mi? TAV Hakan Öker geldiğinden bu yana neyi değiştirmiş, ne yapmış? İşten atılan insanlar, 2 yıl sonrasında kariyer olanağı olamayan bir personel varken mi bu başarı? Uzman sayılabilecek kapasitedeki insanların müdür yapılarak, Holding'te uzman sayısından çok müdür ve üstü kadro verilince mi başarılı olunuyor? Bu insanlar 2 yıl sonra sektörde aynı işleri bulabilecekler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nerede ~ 7 yıl önce
Nerede thy, tgs veya pegasus ik cıları. Demek ki hakikaten yazıldığı kadar iyi değillermiş. Bir tek tav var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 7 yıl önce
Ne olur şu havaşın tecrübesiz insan kaynaklarını da halledin. Havaş feci durumda

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000