24 Haziran 2010, Perşembe 14:22:24

"Geleceğimizden Kareler" sergisi açıldı

TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen İstanbul Atatürk Havalimanı’nda bulunan kültür ve sanat platformu TAV Galeri, 2009 Faaliyet Raporu’nun teması “Geleceğimizden Kareler” projesine ev sahipliği yapıyor.
  • 06/24 ÜN HÜSRANINI ,KAZIĞINI BU MİLLETE ATTIKTAN SONRA BİRDE ŞİRİNLİK YAPALIM DEMİŞLER GALİBA!!! ALAN MEMNUNNNN SATAN MEMNUNN!! SANKİ ZARARLAR CEPLERİNDEN ÇIKTI!! NASIL OLSA MAAŞLARINI TIKIRRR TIKIRR ALIYORLAR UMURUNDAMI DÜNYA!!

Sergi kapsamında TAV Havalimanları çalışanlarının çocuklarının, havalimanlarına ilişkin izlenimleri ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

TAV Havalimanları Holding, 2009 Faaliyet Raporu’nun teması olan ve çalışanların çocuklarının objektifine yansıyan havalimanı karelerinden oluşan “Geleceğimizden Kareler” fotoğraflarını sanat platformu TAV Galeri’ye taşıdı. Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü ile ortaklaşa geliştirilen ve çocukların gözüyle havalimanlarını anlatan “Geleceğimizden Kareler” projesinin fotoğrafları TAV Galeri’de ziyarete açıldı. “Geleceğimizden Kareler” sergisinin açılışını, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal ve TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener yaptı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Orhan Birdal, “Havalimanı işletmeciliğinde Türk Firmaları artık uluslararası bir kimliğe kavuştular. Sürekli gelişen, yenilikçi ve yaratıcı anlayışı ile gerçekleştirdiği projelerde büyük başarılara imza atan TAV Havalimanları, “Geleceğimizden Kareler” projesi ile yine farklı bir perspektiften bir pencere açmış. Bu projede emeği geçen TAV çalışanlarının çocuklarının, yani yarınların sivil havacılığa katkı sağlayacak büyüklerini yürekten kutluyorum” dedi.

TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener ise, “TAV Havalimanları Holding olarak, 3 kıta ve 10 farklı ülkede işletmesini yürüttüğümüz havalimanlarıyla bir dünya devi haline gelmenin yanı sıra, kültürel ve sosyal etkinliklere verdiğimiz önem doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz projelerle de sayısız başarıya imza attık. Kuruluşumuzun 10. yılını kutladığımız 2010 yılında, başarımızın kaynağı çalışanlarımızın çocuklarının bakış açısı ile fotoğraf karelerine yansıyan havalimanlarımızı “Geleceğimizden Kareler” projesi ile önce şirketimizin finansal verilerinin bulunduğu Faaliyet Raporu’muza, ardından da TAV Galeri’ye taşımanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

Faaliyet Raporları’nda her yıl farklı bir sanat dalını tema olarak benimseyen TAV Havalimanları edebiyat ve müzikten sonra 2009 Faaliyet Raporu için fotoğrafı seçti. Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü ile ortaklaşa gerçekleştirilen projede, yaşları 7 ile 12 arasında değişen TAV Çalışanları’nın çocukları, Türkiye’de İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, İzmir Adnan Menderes, Antalya Gazipaşa, Tunus’ta Enfidha, Monastır ve Makedonya’da Üsküp ve Ohrid havalimanlarında fotoğraf çekimi gerçekleştirdi. Havalimanı görsellerinin yanında havalimanındaki servis şirketlerini de anlatan kareler, 22 Haziran’dan itibaren, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı ile eş zamanlı olarak, İstanbul Atatürk Havalimanı TAV Galeri’de, 1 ay boyunca ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

TAV Havalimanları, 2007 Faaliyet Raporu’nda Buket Uzuner’in “İstanbullular” romanından esinlenerek havalimanlarını resmetmiş, 2008’de ise Kerem Görsev ile caz müziğin esintilerini havalimanları ile buluşturmuştu. TAV Havalimanları temalı 2007 ve 2008 Faaliyet Raporları ile 14 farklı dalda uluslararası ödüle layık görüldü. 



 

"Geleceğimizden Kareler" sergisi açıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
06/24 ÜN HÜSRANINI ,KAZIĞINI BU MİLLETE ATTIKTAN SONRA BİRDE ŞİRİNLİK YAPALIM DEMİŞLER GALİBA!!! ALAN MEMNUNNNN SATAN MEMNUNN!! SANKİ ZARARLAR CEPLERİNDEN ÇIKTI!! NASIL OLSA MAAŞLARINI TIKIRRR TIKIRR ALIYORLAR UMURUNDAMI DÜNYA!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000