17 Haziran 2010, Perşembe 08:15:40

Gazipaşa'ya uçak indi... Peki, uçak kime ait?

Yapımına 1991 yılında başlanan ve son yıllarda yapılan tartışmalar nedeniyle yolcu uçaklarının ne zaman ineceği büyük merak konusu olan Gazipaşa Havaalanı'nın 3C kategorisine resmen kabul edildiği ve uçuşların başlaması için gerekli olan NOTAM yayınının da 10 gün içerisinde yapılacağı bildirildi.
  • bakan bey son sözü söylemişti gerisi boş anca ayda bir küçük uçak iner birde model uçaklar..! alanyalı uyanıp sandıkta ceza vermedikçe bakan değişmedikçe oraya anca oyuncak uçak iner

Gazipaşa'da heyecanlı bekleyiş devam ederken, işletmeciliğini TAV Gazipaşa Yatırım Yapı ve İşletme A.Ş. şirketinin yaptığı hava alanına, saat 09.30 sıralarında Lübnan Beyrut'tan havalanan Cessna 510 tipi bir uçak iniş yaptı. Gazipaşa Havaalanı'nda gümrük ve pasaport işlemlerini yaptıran Hassan Haidar, Savaş Ayas isimli yolcuları alan uçak, 09:55 sıralarında yeniden havalanarak geldiği Lübnan Beyrut yönüne sorunsuz bir şekilde hareket etti.

Edinilen bilgilere göre Türkiye'ye özel yatıyla geldiği ve bir süredir Alanya Yat Limanı'nda konaklayan yolcu Hassan Haidar'ın bugün beraberinde 20 kişilik bir grupla yeniden Gazipaşa Havaalanı'na ineceği öğrenildi.

Gazipaşa'ya uçak indi... Peki, uçak kime ait?

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
bakan bey son sözü söylemişti gerisi boş anca ayda bir küçük uçak iner birde model uçaklar..! alanyalı uyanıp sandıkta ceza vermedikçe bakan değişmedikçe oraya anca oyuncak uçak iner

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000