23 Mayıs 2008, Cuma 08:15:26

Gazipaşa'ya ilk uçak 29 Ekim'de iniyor!

TAV firması tarafından yap-işlet-devret modeliyle 25 yıllığına işletilecek olan Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki Gazipaşa Havaalanı beş ay sonra hizmete girecek.
  • Yorumunuz... Gazipaşa havalanı yılan hikayesine döndü. Yıllardır açıldı açılacak. Umarım bu sefer bir aksilik olmaz ve 29 ekimde açılır.
  • Özelleştirilsin..Bakın o zaman uçak inermi inmezmi. Ne siyaset, ne başka oyunlar işin içine girer. Denilecek çok şey var ama karar verecek olan bizler değiliz...
  • Bu kadar tartışmanın sonucu nasıl bir final olacak çok merak ediyorum..
  • DHMİ'ye parasını peşin ödeyen IC sayesinde pist uzatılamadan acılmak zorunda bırakılacak 737lerin bile inemediği bir alanı nası kullanırsanız kullanın !..
  • kandırmacadan başka birsey değil değil uçak yamaç parasütü bile zor iner hem arkadaki dağ hemde bölgede esen sert rüzgar bu havalimanını kullanılmaz hala getirir hem ki alanya merkeze 45 km olan bu yer hiç bir işe yaramaz hiçbir acentada uçak indirmezz
  • Gazipasa Havaalani Antalya Havaalanlarinin yükünü hafifletecek. Almanya´dan kalkan ucaklarin %50si Gazipasa´ya inecek. Felaket tellalligi yapanlar, ileriyi göremeyen insanlardir. Bu projeyi baslatan, gerceklestiren ve yürüten tüm insanlara sonsuz tesekkürler. Inanin ki ülkemiz tüm engellere ragmen cok ama cok gelismekte, ülkemle gurur duyuyorum.
  • TAV önce kendi jetini indirsin,sonra karar versin
  • Sn Molar, Atıl kalsa yine iyi, siz asıl o fotoğrafın arkasını yani dağ tarafını görseniz,aprona yanaşacak uçak bile olmayacağını anlarsınız. Sanırım dünyanın en emniyetli meydanı olacak,çünkü hiç airline inemeyecek.
  • YİNE ATIL KALACAK BİR HAVALİMANI,EĞER İŞLEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORLARSA NEDEN ADAM GİBİ BİR LİMAN KURMUYORLAR FOTOĞRAFTAN DA BELLİ İKİ UÇAK AYNI ANDA APRONA BİLE YANAŞAMAYACAK,YAZIK OY UĞRUNA VERGİLERİN BU ŞEKİLDE HARCANMASINA.YA DOĞRU DÜRÜST YAPARSIN YADA HİÇ YAPMAZSIN.

TAV firması tarafından yap-işlet-devret modeliyle 25 yıllığına işletilecek olan Antalya'nın Gazipaşa ilçesindeki Gazipaşa Havaalanı beş ay sonra hizmete girecek. AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, "Havaalanı için gerekli adımların atıldığından kimsenin şüphesi olmasın " dedi. Gazipaşa Havaalanındaki çalışmaları yerinde inceleyen AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, İşletme Müdürü Kemal Yenen'den bilgi aldı. Mevlüt Çavuşoğlu, Gazipaşa Havaalanı'na ilk uçağın 29 Ekim'de ineceğini bildirdi.

Gazipaşa'ya ilk uçak 29 Ekim'de iniyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

angora28 ~ 16 yıl önce
Yorumunuz... Gazipaşa havalanı yılan hikayesine döndü. Yıllardır açıldı açılacak. Umarım bu sefer bir aksilik olmaz ve 29 ekimde açılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 16 yıl önce
Özelleştirilsin..Bakın o zaman uçak inermi inmezmi. Ne siyaset, ne başka oyunlar işin içine girer. Denilecek çok şey var ama karar verecek olan bizler değiliz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SkY ~ 16 yıl önce
Bu kadar tartışmanın sonucu nasıl bir final olacak çok merak ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
passenger ~ 16 yıl önce
DHMİ'ye parasını peşin ödeyen IC sayesinde pist uzatılamadan acılmak zorunda bırakılacak 737lerin bile inemediği bir alanı nası kullanırsanız kullanın !..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
astediot ~ 16 yıl önce
kandırmacadan başka birsey değil değil uçak yamaç parasütü bile zor iner hem arkadaki dağ hemde bölgede esen sert rüzgar bu havalimanını kullanılmaz hala getirir hem ki alanya merkeze 45 km olan bu yer hiç bir işe yaramaz hiçbir acentada uçak indirmezz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metin ~ 16 yıl önce
Gazipasa Havaalani Antalya Havaalanlarinin yükünü hafifletecek. Almanya´dan kalkan ucaklarin %50si Gazipasa´ya inecek. Felaket tellalligi yapanlar, ileriyi göremeyen insanlardir. Bu projeyi baslatan, gerceklestiren ve yürüten tüm insanlara sonsuz tesekkürler. Inanin ki ülkemiz tüm engellere ragmen cok ama cok gelismekte, ülkemle gurur duyuyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 16 yıl önce
TAV önce kendi jetini indirsin,sonra karar versin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sivil havacı ~ 16 yıl önce
Sn Molar, Atıl kalsa yine iyi, siz asıl o fotoğrafın arkasını yani dağ tarafını görseniz,aprona yanaşacak uçak bile olmayacağını anlarsınız. Sanırım dünyanın en emniyetli meydanı olacak,çünkü hiç airline inemeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MOLAR ~ 16 yıl önce
YİNE ATIL KALACAK BİR HAVALİMANI,EĞER İŞLEYECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORLARSA NEDEN ADAM GİBİ BİR LİMAN KURMUYORLAR FOTOĞRAFTAN DA BELLİ İKİ UÇAK AYNI ANDA APRONA BİLE YANAŞAMAYACAK,YAZIK OY UĞRUNA VERGİLERİN BU ŞEKİLDE HARCANMASINA.YA DOĞRU DÜRÜST YAPARSIN YADA HİÇ YAPMAZSIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000