10 Aralık 2011, Cumartesi 08:19:35

GAZİPAŞA TARTIŞMALARI BİTMİYOR

AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, Belediye Başkanı Özgenç'e seslenerek, "Sen havalimanını bırak, önce kendi işini yap. Bizim halen yürüyebileceğimiz bir yolumuz yok, caddemiz yok" dedi.
  • BİR ZAMANLAR GAZİPAŞA HAVAALANI İNEK ÇİFTLİĞİ OLARAK DÜŞÜNÜLDÜ. BUGÜN İSE YURTİÇİ VE YURTDIŞI HAVA TRAFİĞİNE AÇILDI.ELBETTE GAZİPAŞA HAK ETTİĞİ KONUMA GELECEKTİR. GAZİPAŞA HAVAALANINA SAHİP ÇIKTI,ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR.
  • tek ihtihaç buyuk uçaklar için iniş kalkıs şartlarına uygun pist vs (ozellikle EMG şartlar için) yoksa bakın inebilen var mı? ( a320-321-b737ng-b757 vs) Şartlar sağlasın herkes uçar
  • sayın akşit bu konuda olaya halen siyasi bakmakta ne acı ki.. burda siyasetten, pistin uzalıp kısalmasından başka daha önemli noktalar var. borjet firması tekel olduğu için ve inanılmaz kötü bir yönetimi olduğu için asıl onlar gazipaşayı kullanamıyorlar. kaldıki gazipaşa hem yaz aylarında hemde kış aylarında kullanılabilecek potansiyele sahip. ben bizzat borajete defalarca şikayet maili yazdım, gelen cevap 1 cümleydi her seferinde: "Elimizden geleni yapacağız".. eğer akşit bir şey yapmayı istiyorsanız oturun firmalarla önce orta yolu "siz" ayarlamaya çalışın bari.. madem belediye başkanı bu konuda beceriksiz sizin yeteneğinizi görelim...
AK Parti İlçe Başkanı Bahattin Akşit, yönetim kurulu toplantısı öncesi basın mensuplarına açıklama yaptı.

Başkan Akşit, dün saat 11.30’da düzenlenen toplantıda, Gazipaşa Havalimanı ile ilgili gelişmeleri değerlendirerek, Belediye Başkanı Cemburak Özgenç’i eleştirdi.

Havalimanıyla ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getiren Başkan Akşit, “Bildiğiniz gibi, geçtiğimiz Mart ayında Gazipaşa’ya, Devlet Hava Meydanları İşletmesi(DHMİ) Genel Müdürü ile beraber TAV'ın CEO'su Sani Bey geldi. Bir basın toplantısı yaptılar ve tüm gerçekleri ortaya koydular. Bu söylenenlerin üzerine başka bir şey dememizin anlamı yok. Bize açıkça, ‘Siz yolcuyu bulun, havalimanınız işlesin’ diyorlar. Dedikleri gibi, havalimanı gerçek manada işlemeye başladığı zaman, zaten burası kendiliğinden büyüyecek. İhtiyaç hasıl oldukça, onun karşılığı mutlaka verilecek. Yolcu yokken ne yapacaksın sen 4 bin metrelik havalimanını. Alanya’ya büyük görev düşüyor bu konuda. Havalimanı kesinlikle mazeret değil" diye konuştu.

Akşit sözlerine şöyle devam etti "Borajet’in fiyat politikası ve uçuş saatleri gibi bir takım yanlışlar olabilir fakat düzelir. Antalya Havaalanı neredeydi, nereye geldi, bunu insanlar çok iyi biliyor. Gazipaşa’da biz daha koşmaya başlamadan, çok büyük hedefler istiyoruz. Antalya hava trafiğinin yüzde kaçını alabildik, önce bu gerçeklere bir bakalım. Biz havalimanı bu şekilde yeterli demiyoruz. İhtiyaç oldukça biz bu ihtiyaçları takip edeceğiz. Etmeye de devam ediyoruz. Geçenlerde il başkanımız kongremizde söyledi, ben de söyledim. İnek çiftliği yapılması düşünülen bir alanı tuttuk biz ihalesini yaptırdık. Gazipaşa Havalimanı için Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve Devlet Hava Meydanları Genel Müdürlüğü, gerekli girişimlerde bulundu ve yönetmelik değiştirdiler. Bununla ilgili de Gazipaşa Havalimanı’nın ihalesini yaptılar. TAV gibi güçlü bir firma ihaleyi aldı, çalıştırmaya başladı. Bakıyoruz şimdi bir hayli yolcu sayısı var. Verilere bakıyoruz, en çok bu havalimanını Anamurlular kullanmış. Gazipaşa da kullanmamış, Alanya da kullanmamış. Alanya halen, servisle gidip Antalya Havalimanı’nı kullanıyor” dedi.
GAZİPAŞA TARTIŞMALARI BİTMİYOR

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
BİR ZAMANLAR GAZİPAŞA HAVAALANI İNEK ÇİFTLİĞİ OLARAK DÜŞÜNÜLDÜ. BUGÜN İSE YURTİÇİ VE YURTDIŞI HAVA TRAFİĞİNE AÇILDI.ELBETTE GAZİPAŞA HAK ETTİĞİ KONUMA GELECEKTİR. GAZİPAŞA HAVAALANINA SAHİP ÇIKTI,ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tek ihtihaç buyuk uçaklar için iniş kalkıs şartlarına uygun pist vs (ozellikle EMG şartlar için) yoksa bakın inebilen var mı? ( a320-321-b737ng-b757 vs) Şartlar sağlasın herkes uçar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
sayın akşit bu konuda olaya halen siyasi bakmakta ne acı ki.. burda siyasetten, pistin uzalıp kısalmasından başka daha önemli noktalar var. borjet firması tekel olduğu için ve inanılmaz kötü bir yönetimi olduğu için asıl onlar gazipaşayı kullanamıyorlar. kaldıki gazipaşa hem yaz aylarında hemde kış aylarında kullanılabilecek potansiyele sahip. ben bizzat borajete defalarca şikayet maili yazdım, gelen cevap 1 cümleydi her seferinde: "Elimizden geleni yapacağız".. eğer akşit bir şey yapmayı istiyorsanız oturun firmalarla önce orta yolu "siz" ayarlamaya çalışın bari.. madem belediye başkanı bu konuda beceriksiz sizin yeteneğinizi görelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000