24 Mart 2013, Pazar 14:06:10

GAZİPAŞA İLK DIŞ HAT SEFERİ GERÇEKLEŞTİ

İskandinav havayolu şirketi Scandinavian Airlines System (SAS), Oslo’dan Antalya Gazipaşa Havalimanı'na yılın ilk seferini gerçekleştirdi. SAS’ın düzenlemeye başladığı uçuşlarla Antalya Gazipaşa Havalimanı yılın ilk dış hat seferine ev sahipliği yaptı.
  • Hayirli Olsun Ama Gazipasa Ucus Icin Cok Tehlikeli Bir Meydan.Demedi Demeyin
  • Resimdeki uçak 737-700. En büyük farkı 737NG serisi içinde en kısa mesafeye iniş yapabilen uçak. Hayırlı olsun, inşallah nice firmalar gelir. Bir ara THY de simülasyonu tamamladığı ve sertifikasyon aşamasında olduğu yazıyordu. Acaba son durum nedir?
  • sanırım 738 ile indi, a320 nin sertifikası yok daha.. Pist uzatılabilse çok iyi olur, hayırlı olsun
  • Akdeniz bölgesine yatırım büyümeli, Özellikle antalya'ya HANGAR ve Yeni pist yatırımı zounluluk artık. Isparta iş yapmayacak... Antalya'da güzel bi Bakım Merkezi, kışın sektör şirketlerinin uğrak yeri olmasına sebep olabilir.
  • fiyatlarıda gayet iyi internet sitesinden şimdi baktım.
  • SAS'ın kabin ekibinin üniforma tasarımı da bahçıvan modeliymiş. yada işçi tulumu

TAV Havalimanları tarafından işletilen Antalya Gazipaşa Havalimanı, 23 Mart tarihinde Norveç’in başkenti Oslo’dan gelen SAS yolcularını karşıladı. Alanya'nın turizm kapasitesinin yaklaşık yüzde 20'sini karşılaması beklenen İskandinav turistleri taşıyan SAS’ın uçuş ekibi, TAV Gazipaşa çalışanları tarafından çiçeklerle karşılandı.

TAV Gazipaşa Genel Müdürü Cengiz Aşıklı, “2012 yılında Oslo’dan Antalya Gazipaşa Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren SAS havayolu şirketi 2013 yılının ilk seferini 23 Mart saat 14:25 itibariyle gerçekleştirdi. SAS, 27 ve 30 Mart tarihlerinde de Oslo-Gazipaşa seferlerini sürdürecek. SAS yolcularının gelişiyle sezonun ilk dış hat uçuşunu karşılamaktan memnuniyet duyuyoruz. İskandinav turistlerin bölgeye gelmesiyle Alanya’nın turizm potansiyeline de önemli ölçüde bir katkı sağlanmış olacak” dedi.

Gazipaşa Havalimanı’na tarifeli ve charter seferleri ile uçuş yapacak İskandinav havayolu şirketi SAS, Oslo’dan Antalya Gazipaşa Havalimanı’na 138 yolcusu ile 14:25’te indi. Gelen uçak 58 yolcu ile 15:10’da Oslo’ya hareket etti. İskandinav havayolu şirketi SAS, Gazipaşa seferlerini haftada 3 gün olarak gerçekleştirecek.



GAZİPAŞA İLK DIŞ HAT SEFERİ GERÇEKLEŞTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

SKY AIRLINES ~ 11 yıl önce
Hayirli Olsun Ama Gazipasa Ucus Icin Cok Tehlikeli Bir Meydan.Demedi Demeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airman ~ 11 yıl önce
Resimdeki uçak 737-700. En büyük farkı 737NG serisi içinde en kısa mesafeye iniş yapabilen uçak. Hayırlı olsun, inşallah nice firmalar gelir. Bir ara THY de simülasyonu tamamladığı ve sertifikasyon aşamasında olduğu yazıyordu. Acaba son durum nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinirli Adam ~ 11 yıl önce
Tahmin edilen son durumu bence bu dur: bölgesel siyaset. Bunu sorun: THY'nun Ataturkten GZP'ye ucmamasi kim icin faydalidir? Antalya havalimani yönetimi icindir.
a320 ~ 11 yıl önce
sanırım 738 ile indi, a320 nin sertifikası yok daha.. Pist uzatılabilse çok iyi olur, hayırlı olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKDENİZ ~ 11 yıl önce
Akdeniz bölgesine yatırım büyümeli, Özellikle antalya'ya HANGAR ve Yeni pist yatırımı zounluluk artık. Isparta iş yapmayacak... Antalya'da güzel bi Bakım Merkezi, kışın sektör şirketlerinin uğrak yeri olmasına sebep olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 11 yıl önce
fiyatlarıda gayet iyi internet sitesinden şimdi baktım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
üniforma ~ 11 yıl önce
SAS'ın kabin ekibinin üniforma tasarımı da bahçıvan modeliymiş. yada işçi tulumu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne alaka ~ 11 yıl önce
haberle yorumunuz ne alaka? Zihniyetinize göre yanlış yerde ve yanlış sektördesiniz..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000