22 Haziran 2009, Pazartesi 07:41:19

Gazipaşa için 2. kamulaştırma dönemi

Gazipaşa Havaalanı için 2. kamulaştırma süreci başladı.
  • Gazipasa ismine layik bir Havaalani olsun ki Antalya'da rahatlasin.Hele Yöreye severek gelen turistlere de böyle bir jeste ihtiyac vardir.Icel Ilimizin batisida bundan faydalanacak.Insallah kisa zamanda bu is biter.Davalar acilip ipe un serilmez.

Gazipaşa Havaalanı çevresinde bulunan arazilerin kamulaştırma işlemleri için 30 Haziran ve 1, 2 ve 3 Temmuz 2009 tarihlerinde Gazipaşa Havaalanı toplantı salonunda arazi sahipleri ile bilgilendirme toplantısı ve kıymet takdirleme işlemleri yapılacak.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yetkilendirilen TAV Yapım ve İşletme A.Ş tarafından yapılan açıklamaya göre, kamulaştırma işlemleri 30 Haziran 2009 günü saat 11.00’de, 1, 2 ve 3 Temmuz 2009 günleri ise saat 10.00’da Gazipaşa Havaalanı toplantı salonunda yapılacak. Havaalanı için yapılacak olan kamulaştırmanın kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Kamulaştırma çalışmalarının tamamlanması ile büyütülecek olan havaalanı pistine büyük yolcu uçakları rahatlıkla inip kalkabilecek.

Gazipaşa için 2. kamulaştırma dönemi

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Gazipasa ismine layik bir Havaalani olsun ki Antalya'da rahatlasin.Hele Yöreye severek gelen turistlere de böyle bir jeste ihtiyac vardir.Icel Ilimizin batisida bundan faydalanacak.Insallah kisa zamanda bu is biter.Davalar acilip ipe un serilmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000