21 Ağustos 2009, Cuma 11:32:08

Gazipaşa geri sayımda...

Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, Alanya'daki toplantıların ardından Gazipaşa'ya gelerek havaalanında incelemeler yaptı...
  • Habire geri sayiyoruz Gazipasa havaalaninda. Ne zaman ucaklar inecek?
  • Belli oldu. Bir kaç yıl sonranın Antalya milletvekili olacaksın. Yatırıma devam.
  • Hadi en kısa sürede açın da Alanya halkıda size müteşekkür olsun..

Havaalanında inceleme yapan Vali Yüksel, daha sonra TAV Havalimanları İşletmeler Direktörü Murat Örnekol'dan bilgi aldı.

Örnekol, "Uluslararası bir havaalanında olması gereken tüm statüler, şuanda Gazipaşa Havaalanı'nda mevcut. Büyük uçakların rahat bir şekilde inebilmesi için pistin 2 bin 500 metreye çıkarılması gerekiyor. İhaleden sonra yapılan havaalanı harcamalarını şirket olarak biz yaptık. Burayı tam teşekküllü çalışır bir havaalanı haline getireceğiz. Terminal binamızın yıllık yolcu kapasitesi 500 bini bulunuyor." dedi.

Havaalanı projesini de kağıt üzerinde inceleyen Vali Yüksel, buranın hizmete geçmesi için üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını; havaalanının en kısa zamanda tam teşekküllü olarak hizmete açılmasını gerektiğini bildirdi.

Belediye Başkanı Cemburak Özgenç'e esprili bir dille takılan Vali Yüksel, "Gazipaşa'nın tek eksiği, Belediye Başkanı Cemburak Özgenç'in bekar olması. Kendisine 3 Aralık'a kadar süre verdim, zaten konuyla ilgili bilgisi var." diyerek gülümsedi.

Vali Yüksel, ayrıca, bölgede yatırım yapacak kişilere de seslenerek, "Her türlü meyve ve sebze burada yetişiyor. İnsanları da mükemmel, özellikle eğitim alanında. Hemen bu ilçeyi gelip, görün. Beş yıl sonra geç kalmış olabilirsiniz." dedi.

Vali Yüksel, Cumhuriyet Meydanı'nda bir pastanede vatandaşlarla birlikte çay içti. Yaşlı bir kişi ile sohbet eden Yüksel, 2 çocuğa da futbol topu hediye ederek ilçeden ayrıldı.

Vali yardımcıları ve Alanyalı heyetle birlikte ilçeye gelen Vali Yüksel'i, Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk, Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ve beraberindeki heyet karşıladı.

Gazipaşa geri sayımda...

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
Habire geri sayiyoruz Gazipasa havaalaninda. Ne zaman ucaklar inecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Belli oldu. Bir kaç yıl sonranın Antalya milletvekili olacaksın. Yatırıma devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hadi en kısa sürede açın da Alanya halkıda size müteşekkür olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000