24 Ocak 2013, Perşembe 13:21:09

GAZETECİLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amiri Ali Bakoğlu ev sahiplğinde havalimanı yönetim kadrosu ve TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü'nün de katıldığı bir toplantı yapılarak basın mensuplarının sorunları dinlendi.
  • Sayın Mehmet Büyükkaytan sizi fotoğrafta da olsa görmek ben çok mutlu etti.Siz çok saygıdeğer bir insansınız.Başarılar.
  • TRAFİK VE PARK GERÇEKTEN BÜYÜK SORUN PRESTİJİMİZE BÜYÜK DARBE VURMAKTA ANCAK AHL İÇİNDE YOLCULARA MUSALLAT OLAN ÖZELLİKLE DE TERMİNALLERİ BAĞLAYAN KÖPRÜYÜ MESKEN TUTAN TİPİ,KILIĞI,KONUŞMASI BOZUK KİMİ APRON KARTLI TİPLERİN DE BİR AN ÖNCE TEMİZLENMESİ LAZIM YOLCULAR MAĞDUR OLUYORLAR REZİL OLUYORUZ DÜNYAYA !!!
  • AHL de sadece gazetecilerin sorunları yok sayın vali yardımcım...AHL deki trafik ve park rezaleti için ne yapacaksınız? taa e5 den havalimanına gelen yol kenarları,B kapısı yanyolu,Dünya Ticaret Merkezinden gelen yol,THY genel müdürlük önüne kadar heryer açık otopark olmuş millet yol kenarında arabasını yıkıyor,termostan çayını içiyor,tuvaletini yapıyor türlü türlü abukluklar yaşanıyor..Bu rezalete ve bu rezaleti görüp de umursamayan sorumsuz sorumlulara bir dur demeyecek misiniz???

Atatürk Havalimanı idari kadrosu bu sabah havalimanı gazeticilerini ağırladı. Mülki İdare Amiri Ali Bakoğlu, DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur ve TAV İstanbul Genel Müdürü Kemal Ünlü'nün ev sahipliği yaptığı toplantıda gazetecilerin sorunları dinlenerek çözüm yolları arandı.

Gazeticilik mesleğinin son derece hassas ve önemli olduğunu ifade eden Mülki İdare Amiri Bakoğlu, habercinin ne şartta olursa olsun mesleğini icra etmek zorunda olduğunun altını çizdi. Bu nedenle habercinin refleksini anlayışla karşıladıklarını belirterek mesleğe saygı duyduklarını ifade etti.

DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürü Celal Özuğur da gazetecilerin son dönemde yaşadıkları problemlerin farkında olduklarını ve karşılıklı görüş alışverişiyle çözüme kavuşturulacağını ifade ederek, gerekli anlayışın gösterileceğini sözlerine ekledi.

Gazetecilerin de sorunları ve ortaya çıkan zorlukları belirttiği toplantı neticesinde Atatürk Havalimanı'nın son 10 yıl yaşadığı büyüme ile ilgili slayt sunumuyla toplantı sona erdi.

Atatürk Havalimanı'nın özellikle son 10 yılda yolcu sayısında yüzde 395 oranında artış yaşandığının ifade edildiği sunumu görmek için tıklayınız.

GAZETECİLERİN SORUNLARI MASAYA YATIRILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

misafir ~ 11 yıl önce
Sayın Mehmet Büyükkaytan sizi fotoğrafta da olsa görmek ben çok mutlu etti.Siz çok saygıdeğer bir insansınız.Başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
neye göre?? ~ 11 yıl önce
neye göre çok saygıdeğer birisi?? torpille önce müdür sonra başkan olan biri nasıl saygıdeğer oluyor??? başkanlığı devam etsin diye hacca o mu gitti yoksa sen mi???
AYAKÇILAR ~ 11 yıl önce
TRAFİK VE PARK GERÇEKTEN BÜYÜK SORUN PRESTİJİMİZE BÜYÜK DARBE VURMAKTA ANCAK AHL İÇİNDE YOLCULARA MUSALLAT OLAN ÖZELLİKLE DE TERMİNALLERİ BAĞLAYAN KÖPRÜYÜ MESKEN TUTAN TİPİ,KILIĞI,KONUŞMASI BOZUK KİMİ APRON KARTLI TİPLERİN DE BİR AN ÖNCE TEMİZLENMESİ LAZIM YOLCULAR MAĞDUR OLUYORLAR REZİL OLUYORUZ DÜNYAYA !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya trafik ve park?? ~ 11 yıl önce
AHL de sadece gazetecilerin sorunları yok sayın vali yardımcım...AHL deki trafik ve park rezaleti için ne yapacaksınız? taa e5 den havalimanına gelen yol kenarları,B kapısı yanyolu,Dünya Ticaret Merkezinden gelen yol,THY genel müdürlük önüne kadar heryer açık otopark olmuş millet yol kenarında arabasını yıkıyor,termostan çayını içiyor,tuvaletini yapıyor türlü türlü abukluklar yaşanıyor..Bu rezalete ve bu rezaleti görüp de umursamayan sorumsuz sorumlulara bir dur demeyecek misiniz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bölge ~ 11 yıl önce
Bahsettiğininz alanlar Atatürk Hava Meydanı mücavir alanı içinde kalmıyor.
kısmen.. ~ 11 yıl önce
oralar kalmıyor diyelim veya kısmen kalıyor diyelim ya ahl iç ve dış hatların önü?? tam bir rezalet..ancak kısmen kalması veya kalmaması da bana ne deyip de umursamazlık içinde olmalarını da gerektirmiyor..sonuçta oradan sorumlu en yüksek mevkideki kişi o ve orası da ülkemizin en büyük çıkış kapısı yani ülke prestiji söz konusu.. tabii umursayıp,anlayana..alana gelen yollardaki bu rezillikler de onu ilgilendirir zira alana 10 km mesafede olmuyor bunlar burnunun dibinde oluyor..gerçi prestij diyoruz da geçen sene taksiciler dış hatlar gelişe baskın yapıp cam çerçeve kırmışlardı ne oldu sonuç? hiç...herkes serbest..bunu çözemeyenler prestijimi düşünecek??? böyle bir ülkede normal böyle şeyler artık maalesef !!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000