20 Mayıs 2012, Pazar 15:08:05

FAALİYET RAPORU HAZIR...

Geçen yıl finansallarını dansla buluşturup New York’tan dünya birinciliğiyle dönen TAV Havalimanları Holding, çalışanlarının resimlediği 2011 Faaliyet Raporu’nu yayınladı...
  • Tepe grubu ulkemizdeki en yoz sirketlerinden olusuyor malesef. Haklarinda belkide yuzlerce dava vardir. Bir isi alirken siyasi baglanti ile aliyorlar. Parayida alip isi yapmiyorlar. Sonra baskalari yapiyor. Yada taserona yaptirip taseronu parasini odemeyip batiyorlar adami. Berbat bir sirket. Tepe'ye mal yada hizmet veren sirketler asla odeme alamazlar. Bir arkadasimin sirketinden insaatta kullanmak uzere supurgelik istemisler arkadas parayi pesin istemis "Yahu biz koskoca Tepe'yiz" demisler. Bizim arkadasta "EE ondan vermiyoruz zaten" demis :)))

Havalimanı işletmesinin her alanında entegre hizmet sunan TAV Havalimanları “hizmet sanatı” sloganıyla her yıl sanatın bir dalını finansallarla buluşturmaya devam ediyor.

Havalimanı işletmeciliğinde küresel bir marka olan TAV Havalimanları, 2011 Faaliyet Raporu’nu çalışanlarının gözünden renkli karelerle oluşturdu. TAV Resim Atölyesi’ne katılımcılarının ressam Köksal Çiftçi yönetiminde gerçekleştirdiği üç aylık çalışmanın sonucunda TAV Havalimanları’nı başarıya ulaştıran faaliyet alanları tuvale aktarıldı.

TAV Havalimanları Yatırımcı İlişkileri Koordinatörü Nursel İlgen “Yatırımcı İlişkileri olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin tümünde yenilikçi ve dinamik bir bakış açısını benimsiyor ve geri bildirimlere büyük önem veriyoruz. Bu yaklaşım ile halka arzdan bu yana faaliyet raporu konusunda da daima daha iyisi ve daha yenisi nasıl olabilir diye çalışıyoruz. Bu yıl, geçtiğimiz yıllardan farklı bir yapılandırmaya giderek faaliyet raporunu 2011 yılı faaliyetlerinin anlatıldığı bölüm, sürdürülebilirlik ve kurumsal yönetim ile finansal tablolar olmak üzere birbirinden bağımısız üç ayrı kitap olarak tasarladık ve tüm paydaşlarımızın beğenisine sunduk. Ayrıca rapor içindeki metinleri geçen senelere göre çok kısalttık ve daha görsel bir anlatım tarzını benimsedik. Böylece sadece finans piyasası katılımcılarına hitap etmeyen, tüm paydaşlarımızın son derece kolay bir şekilde anlayacağı ve okuyacağı bir raporumuz oldu” dedi.

TAV Havalimanları Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül “Küresel bir marka haline gelirken TAV’ın en önemli başarısı farklı düşünebilmeyi ve sahip olduğu yaratıcı kapasiteyi hayata geçirebilmesi oldu. Başlangıçtan bu yana kültür ve sanata verdiğimiz destekten hareketle, geleneksel faaliyet raporu formatını dönüştürdük ve çalışanlarımızın katılımıyla finansallarımızı sanatla buluşturduk. ‘Hizmet sanatı’ felsefemizi edebiyat, müzik ve dansın ardından bu kez de resimle aktardık. İki yıldır beş farklı dalda 500’e yakın çalışanımızı sanatla buluşturduğumuz TAV Atölye’de ortaya çıkan birikimi faaliyet raporuna aktararak güçlü bir sinerji yarattık. Bu yıl da güçlü ve yaratıcı bir fikir, bunu gerçekleştirme cesareti ve katılımcı bir süreçle yeni ve keyifli bir çalışma ortaya çıkartmanın gururunu yaşıyoruz” dedi.

TAV Havalimanları, 2010’da ünlü balet Tan Sağtürk’ün koreografisiyle çalışanlarının dans figürleri eşliğinde ortaya çıkarttığı faaliyet raporuyla New York’ta düzenlenen ARC’de “dünyanın en iyisi” seçilmişti. 2007 Faaliyet Raporu’nda Buket Uzuner’in “İstanbullular” romanından esinlenerek havalimanlarını resmetmiş, 2008’de Kerem Görsev ile caz müziğin esintilerini havalimanları ile buluşturmuş, 2009’da ise Mimar Sinan Üniversitesi Fotoğrafçılık Bölümü ile ortaklaşa gerçekleştirilen projede, TAV çalışanlarının çocuklarının fotoğraflarını faaliyet raporuna taşımıştı.

TAV Havalimanları temalı 2007, 2008, 2009 ve 2010 Faaliyet Raporları ile 26 farklı dalda uluslararası ödüle layık görüldü.

TAV Havalimanları Holding Faaliyet Raporları Ödülleri:

• TAV Havalimanları Holding 2007 Faaliyet Raporu -Geleneksel Yaratıcılık Ödülleri Yarışması, “Gümüş” ödül

• TAV Havalimanları Holding 2007 Faaliyet Raporu-Türkiye Grafikerler Meslek Kuruluşu tarafından düzenlenen “Grafik Ürünler Sergisi” çerçevesinde “Yılın En İyi Tasarlanmış Faaliyet Raporu” ödülü.

• TAV Havalimanları 2008 Faaliyet Raporu-Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Vizyon Ödülleri Yarışması “İletişimcilerin Seçimi” kategorisinde “Platin” ödül,

• TAV Havalimanları 2008 Faaliyet Raporu-Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Yarışması dünya çapında belirlenen “İletişimcilerin Seçimi” kategorisinde “Altın” ödül.

• TAV Havalimanları 2008 Faaliyet Raporu-Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Yarışması, bir önceki yıla göre, kurumunun faaliyet raporunun geliştirilmesinde sektöründe gösterdiği mükemmellikten dolayı “Gümüş” ödül

• TAV Havalimanları 2008 Faaliyet Raporu-Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Yarışması’nda, puanlamada 2008 yılının “Mükemmellik”  kategorisine giren ilk 100 Faaliyet Raporu arasında yer aldığı için de ödüllendirildi.

• TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu- Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından Baskı, Video & Web İletişim’i alanında düzenlenen 2009 Spotlight Ödülleri, bir önceki yıla göre, kurumunun faaliyet raporunun geliştirilmesinde yönünde sektöründe gösterdiği mükemmellikten dolayı “Gümüş” ödül.

• TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu- GALAKSİ Ödülleri’nde de “Sıradışılık/Dizayn” ve “Faaliyet Raporları / Havalimanı İşletmeciliği Sektörü” dallarında “Altın” ödül.

• TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu-Amerika Birleşik Devletleri’nin Kentucky Eyaleti’nde bu yıl 39.’su düzenlenen Geleneksel Yaratıcılık Ödülleri Yarışması “Faaliyet Raporları” kategorisinde “Gümüş” ödül.

• TAV Havalimanları Holding 2009 Faaliyet Raporu- Mercomm tarafından düzenlenen 24. Uluslararası Mercury Ödülleri’nde Faaliyet Raporları/ Genel Sunum kategorisinde içerik ve tasarımıyla “Gümüş” ödül.

• TAV Havalimanları Holding 2009 Faaliyet Raporu - LACP tarafından düzenlenen 2009/2010 “Vizyon Ödülleri”nde “Ulaştırma ve Lojistik” kategorisinde birincilik ödülü olan Platium ödül.

• TAV Havalimanları Holding 2009 Faaliyet Raporu - LACP tarafından düzenlenen 2009/2010 “Vizyon Ödülleri”nde “En iyi 50 sıralaması”nda 10. sırada yer almıştır.

• TAV Havalimanları Holding 2010 Faaliyet Raporu - Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından “Ulaşım ve Lojistik” kategorisinde Altın Ödül’le ödüllendirilirken, Avrupa-Ortadoğu-Afrika bölgesinde ilk 50, Türkiye’de de ilk 10 rapor arasında yer aldı.TAV Havalimanları Holding 2010 Faaliyet Raporu - 25. kez düzenlenen bu alanın “Oscar”ı kabul edilen Uluslararası Faaliyet Raporları Yarışması ARC’de (International Annual Reports Competition), “Dünyanın En İyisi” seçildi. Rapor aynı yarışmada “Türkiye’nin En İyisi”, “En İyi Kapak Tasarımı” ödüllerini de aldı. Ayrıca, “Geleneksel Dışı Faaliyet Raporu”, “Kapak Fotoğrafı/Tasarımı” ve “Fotoğraf” dallarında kategorisinin en iyisi seçilerek Altın Ödül alırken “CEO’nun Mesajı” kategorisinde Gümüş Ödül; “Metin” kategorisinde de bronz ödülün sahibi oldu.

• TAV Havalimanları Holding 2010 Faaliyet Raporu - ABD’de düzenlenen “Galaxy Awards” yarışmasında “Havalimanı İşletmeciliği” kategorisinde Altın Ödül’e layık görüldü.

• TAV Havalimanları Holding 2010 Faaliyet Raporu - Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi (LACP) tarafından düzenlenen “Küresel İletişim Yarışması 2011 Spotlight Ödülleri”nde “Altyapı ve Ulaşım” kategorisinde jüriden 100 üzerinden 99 puan alarak Platin Ödül’e layık görüldü.







FAALİYET RAPORU HAZIR...

Yorumlar

Tepe Grubu ~ 12 yıl önce
Tepe grubu ulkemizdeki en yoz sirketlerinden olusuyor malesef. Haklarinda belkide yuzlerce dava vardir. Bir isi alirken siyasi baglanti ile aliyorlar. Parayida alip isi yapmiyorlar. Sonra baskalari yapiyor. Yada taserona yaptirip taseronu parasini odemeyip batiyorlar adami. Berbat bir sirket. Tepe'ye mal yada hizmet veren sirketler asla odeme alamazlar. Bir arkadasimin sirketinden insaatta kullanmak uzere supurgelik istemisler arkadas parayi pesin istemis "Yahu biz koskoca Tepe'yiz" demisler. Bizim arkadasta "EE ondan vermiyoruz zaten" demis :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000