28 Haziran 2008, Cumartesi 07:55:59

Esenboğa’da sirk günleri

Esenboğa Havalimanı’nda, Büyükşehir Belediyesi "Kent Orkestrası" ile "Moskova Çocuk Sirki" gösterileri büyük beğeni topladı.
TAV Havalimanları Holding tarafından işletilen Esenboğa Havalimanı, Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Moskova Çocuk Sirki Topluluğu’nun gerçekleştirdiği gösterilere ev sahipliği yaptı. Esenboğa Havalimanı’nın İç ve Dış Hatlar Terminalleri arasına kurulan platformda topluluk, klasik, jazz ve alaturkadan oluşan repertuvarlarını seslendirdi. Konserin ardından sahne alan Moskova Çocuk Sirki’nin sergilediği gösteriler yolcular tarafından büyük beğeni topladı.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, Türkiye’de ilk defa bir havalimanında sirk gösterilerinin gerçekleştiğini söyledi. Demirer, "TAV Havalimanları olarak Türkiye’nin başkentine kazandırdığımız modern Esenboğa Havalimanı’nda kültürel ve sosyal etkinliklerle yolcularımıza soluklanma alanı da yaratmayı amaçlıyoruz. Bu kapsamda, terminalimizde performanslarını sergileyen Kent Orkestrası’na ve Moskova Çocuk Sirki’nin hazırlamış olduğu dans gösterilerine ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz" dedi.
Esenboğa’da sirk günleri

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000