19 Aralık 2011, Pazartesi 07:30:23

ESENBOĞA YENİ YILA HAZIR

Esenboğa Havalimanı yeni yıl için süslenip ışıklandırıldı...
Havalimanın yolcu geliş ve gidiş koridorları, restoranlar, bilet satış ofisleri, sergi alanı ve daha birçok yer ışıklandırılırken, havuzun ortasına da bir çam ağacı yerleştirilerek süslendi. 
 
TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, "Ankara Esenboğa Havalimanı'ndan hergün geçen yaklaşık bine yakın iç ve dış hat yolcularımızı, seyahat heyecanı ve stresinden bir süre olsun uzaklaştırmayı amaçladık. 2012 yılına sayılı günler kala iyi dileklerimizi, Esenboğa Havalimanı içerisinde uyguladığımız yeni yıl süslemeleri ile yolcularımıza ve ziyaretçilerimize yansıtmak istedik" diye konuştu. 
 
Bu arada BTA yiyecek içecek firması da havalimanındaki Greenport, North Shield ve SKY Restaurant'ta yılbaşına özel mönü hazırlandığını açıkladı. 
 
BTA Halkla İlişkiler Uzmanı Ceren Akbaş da adı geçen restoranlar ile TAV Havalimanları Holding'e bağlı diğer havalimanlarındaki restoranlarda "Yılbaşı Menüsü" olarak yolculara, Hindi Tandır, Kestaneli İç Pilav ile bir kadeh şarap ve tatlı olarak da Opera Pasta sunulacağını söyledi. 
 
Akbaş, yılbaşı mönüsünün 26 Aralık - 1 Ocak tarihleri arasında servis edileceğini de belirtti.

(Son Dakika)
ESENBOĞA YENİ YILA HAZIR

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000