12 Mart 2014, Çarşamba 09:50:22

ESENBOĞA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bulunan kültür-sanat platformu TAV Galeri Ankara, ressam Haluk Evitan’nın sergisine ev sahipliği yapıyor.
  • Esenboğa keşke yeni dış hat uçuşlarına evsahipliği haberleri ile de gündeme gelse.

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bulunan kültür-sanat platformu TAV Galeri Ankara, ressam Haluk Evitan’nın sergisine ev sahipliği yapıyor.

Havalimanı işletmeciliğinde Türkiye’nin dünyadaki lider markası TAV Havalimanları tarafından işletilen Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bulunan TAV Galeri Ankara, yapıtlarında genellikle insanın iç dünyasının sembolik ifadesini tuvallerine yansıtan Haluk Evitan’ın yağlı boya sergisini yolcuların beğenisine sundu. Bugüne kadar 41 kişisel sergi açan ve sayısız karma sergide yer alan sanatçı, yağlı boya yapıtlarında daha çok soyut yaklaşımlara yer veriyor. Zengin ve çarpıcı kompozisyonlardan oluşan serginin açılış kokteyline, Bilkent Sanat Sokağı ve RC Art Galeri Kurucusu Rahmi Çöğendez ile TAV Esenboğa yetkilileri katıldı. 

Bilkent Sanat Sokağı ve RC Art Galeri Kurucusu Rahmi Çöğendez serginin açılış konuşmasında “Başkentimizin geçiş kapısı konumunda, günde 10 binlerce yolcu ağırlayan Esenboğa Havalimanı’nda yer alan TAV Galeri Ankara’da Bilkent Sanat Sokağı olarak bulunmaktan ve gerçekleştirdiğimiz işbirliğimizden ötürü çok mutluyuz. Bugün dünya çapında bir sanatçı olan Haluk Evitan’ın eserleri ile biraraya getiriyoruz siz sanat severleri. Dünyaca ünlü ressamları konuk eden “International Watercolor Society” kitabının bu sene yer verdiği sanatçının tüm eserleri bugün TAV Galeri Ankara’da yer almaktadır” dedi.

TAV Esenboğa Kurumsal İletişim Müdürü Cemal Kabadayı, “Bugün Esenboğa Havalimanı TAV Galeri Ankara’da değerli ressamımız Haluk Evitan’ın kişisel sergisine ev sahipliği yapıyoruz. Kültür ve sanatı birleştirerek kurulduğu günden bugüne Esenboğa Havalimanı’na yeni bir soluk getiren TAV Galeri Ankara’da, Haluk Evitan’ın yağlı ve sulu boya eserlerinin yolcularımız tarafından büyük beğeni toplayacağından eminim” dedi.

TAV Galeri Ankara ve Bilkent Sanat Sokağı işbirliği ile yolcuların beğenisine sunulan yağlı boya sergi 31 Mart’a kadar ziyaret edilebilecek.







 

ESENBOĞA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Yorumlar

ESB ~ 10 yıl önce
Esenboğa keşke yeni dış hat uçuşlarına evsahipliği haberleri ile de gündeme gelse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000