16 Temmuz 2013, Salı 23:00:43

DHMİ VE HAVALİMANI İŞLETMECİLERİ CENAZEYE KOŞTU

Geçtiğimiz gün ani ölümüyle DHMİ camiasına ve sevenlerine büyük üzüntü veren Fazlı Şal, bugün memleketi Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki Gümüşlü Köyü'nde göz yaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine başta DHMİ yönetimi olmak üzere özel sektör temsilcileri de katıldı.
  • Bu dünyanın fani olduğunu bilen her fırsatta dile getiren ve verdiği her kararda bunu hatırına getiren vijdan muhasebesinden geçirmediği hiç bir uygulamaya tamam demeyen kişilik sahibi düzgün bir insandı Alla (cc) onun ve onun gibi olanların makamını cennet eylesin, yiğit gitti namı kaldı Allah rahmet etsin.
  • Sevgili kardeşim.. Ailenin gururla bahsedecegi bir hayat yaşadın ve tertemiz Rahmet i Rahman'a intisap ettin.Her zaman ,rahmetle anacağız.Mekanın cennet olsun...
  • sevgili devrem.mekanın cennet olsun inşallah.sen oraya yakışırsın.dualarım seninle,yakında bende yanında olacağım.görüşmek üzere arkadaşım.
  • Topragi bol,Mekani cennet olsun
  • Trabzonumuzun yetiştirdiği önemli değerlerden bir tanesiydi. Hiçbir zaman kötü bahseden veya icraatlarını eleştiren birilerini görmedim. Bulunduğu makamı her zaman hak eden nadir yönetici olduğunu personelden defalarca duydum. Yeni mekanın cennet olsun , Allah arkasında kalanlara sabırlar versin!!!
  • Başkanım, Mekanın cennet olsun
  • Değerli Müdürüm ve Başkanım Allah (cc) mekanını cennet bahçesi Peygamberimize komşu etsin, ruhun şad olsun. seni ne ben nede SAMSUN HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ personeli unutacak. Geride kalan ailene rabbim sabır niyaz etsin.
  • Allah rahmet eylesin , tanıdığım en dürüst ,çalışkan, yürekli insanlardan biriydin yattığın yer cennet olsun Fazlı Başkan .Kurman ADİLOĞLU
  • Dayim yoklugun cok cabuk hissedildi allah rahmet deryalarini uzerine bosaltsin
  • ölünün arkasından iyi söylenir bizim kültürde bizde kötü söz söylemeyceğiz giden merhuma tanımam etmem vatandaşı yöneticiymiş idareciymiş yaşarken umarım kimsenin kul hakkı adaletsizliği ile gitmemiştir inanan adam için cennet varsa cehennemde vardır unutulmasın tanrı - günahlarını affetsin rahmet eylesin

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nün yapmış olduğu milyar dolarlık ihalelerde komisyon üyeliği yapan ve çalışma hayatında doğruluktan asla taviz vermeyen DHMİ İşletme Daire Başkanı Fazlı Şal, amansız kanser hastalığına teşhis konulmasının üzerinden iki  ay gibi bir süre geçmeden dün hayata veda etmişti.
Fazlı Şal için bugün memleketi Trabzon'un Akçaabat ilçesinin Gümüşlü Köyü'nde yüzlerce kişinin katıldığı bir cenaze töreni düzenlendi. Köy meydanını dolduran sevenleri Fazlı Şal'ın arkasından gözyaşı dökerken dudaklarından da dua eksik olmadı.

Fazlı Şal'ın 18 yaşında başlayan DHMİ hayatı dün hüzünlü bir şekilde son bulurken çalışma arkadaşları da onu son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Başta DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal olmak üzere genel müdür yardımcıları Mehmet Ateş, Celal Özuğur, Merzifon Meydan Müdürü, Çorlu Meydan Müdürü, Antalya Havalimanı Başmüdür Osman Serdar ve Trabzon Havalimanı Başmüdürü olmak üzere çok sayıda DHMİ çalışanı da cenazeye iştirak etti.

Fazlı Şal'ın cenazesine Atatürk Havalimanı'ndan TAV Genel Müdürü Kemal Ünlü, Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Müdürü Gökhan Buğday, Antalya Havalimanı ICF Genel Müdürü Ersel Göral, ICF Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş, ICF'in ticaretten sorumlu genel müdür yardımcısı Serhat Soğukpınar da katıldı. HAVAŞ Ankara Başmüdürü Ergün Karaoğlu'da cenazede hazır bulunanlar arasında idi.

Cenaze töreninde bir konuşma yapan Orhan Birdal, Fazlı Şal'ın çok çalışkan ve dürüst bir kişiliğe sahip olduğunu belirterek "Çok zorlu işleri beraber başardık. Ani ölümü hepimizi çok üzdü. Ama yaradan onu bizden çok seviyor ki bu hayırlı ayın ilk haftasında onu yanına aldı. Bir gün hepimiz ölümü tadacağız. Biz DHMİ çalışanları olarak kendisine tüm haklarımızı helal ettik. Umarız o da bizlere hakkını helal etmiştir. Sayın bakanımız da acılarınızı paylaşıyor" dedi.

Konuşmanın ardından kılınan cenaze namazına müteakip Fazlı Şal'ın naaşı bir süre arkadaşlarının ve sevenlerinin omzunda taşınarak köy mezarlığına getirildi. Şal'ın cenazesi daha sonra dualarla defnedildi.
































©Airporthaber.com

DHMİ VE HAVALİMANI İŞLETMECİLERİ CENAZEYE KOŞTU

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

lütfi ~ 11 yıl önce
Bu dünyanın fani olduğunu bilen her fırsatta dile getiren ve verdiği her kararda bunu hatırına getiren vijdan muhasebesinden geçirmediği hiç bir uygulamaya tamam demeyen kişilik sahibi düzgün bir insandı Alla (cc) onun ve onun gibi olanların makamını cennet eylesin, yiğit gitti namı kaldı Allah rahmet etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ..... ~ 11 yıl önce
Sevgili kardeşim.. Ailenin gururla bahsedecegi bir hayat yaşadın ve tertemiz Rahmet i Rahman'a intisap ettin.Her zaman ,rahmetle anacağız.Mekanın cennet olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yener ~ 11 yıl önce
sevgili devrem.mekanın cennet olsun inşallah.sen oraya yakışırsın.dualarım seninle,yakında bende yanında olacağım.görüşmek üzere arkadaşım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TRABZON ARFF ~ 11 yıl önce
Topragi bol,Mekani cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz YILMAZ ~ 11 yıl önce
Trabzonumuzun yetiştirdiği önemli değerlerden bir tanesiydi. Hiçbir zaman kötü bahseden veya icraatlarını eleştiren birilerini görmedim. Bulunduğu makamı her zaman hak eden nadir yönetici olduğunu personelden defalarca duydum. Yeni mekanın cennet olsun , Allah arkasında kalanlara sabırlar versin!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedat ŞİMŞEK ~ 11 yıl önce
Başkanım, Mekanın cennet olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cengiz atalay ~ 11 yıl önce
Değerli Müdürüm ve Başkanım Allah (cc) mekanını cennet bahçesi Peygamberimize komşu etsin, ruhun şad olsun. seni ne ben nede SAMSUN HAVALİMANI MÜDÜRLÜĞÜ personeli unutacak. Geride kalan ailene rabbim sabır niyaz etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fazlı ŞAL ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin , tanıdığım en dürüst ,çalışkan, yürekli insanlardan biriydin yattığın yer cennet olsun Fazlı Başkan .Kurman ADİLOĞLU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 11 yıl önce
Dayim yoklugun cok cabuk hissedildi allah rahmet deryalarini uzerine bosaltsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KUL HAKKI ~ 11 yıl önce
ölünün arkasından iyi söylenir bizim kültürde bizde kötü söz söylemeyceğiz giden merhuma tanımam etmem vatandaşı yöneticiymiş idareciymiş yaşarken umarım kimsenin kul hakkı adaletsizliği ile gitmemiştir inanan adam için cennet varsa cehennemde vardır unutulmasın tanrı - günahlarını affetsin rahmet eylesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000