15 Ocak 2011, Cumartesi 16:38:36

DEVRİK BAŞKANIN İZLERİ SİLİNİYOR

Tunus’taki halk ayaklanması sonrası ülkeyi terk eden Devlet Başkanı Zine El Abidine Ben Ali’nin adını taşıyan havaalanında tabelalar söküldü.
  • türkiyede secimlerde hile olmazsa hersey daha demokratik olur
  • Tunus la Türkiye yi karşılaştıranlar var.6 ay sonra seçim var.seçmezsiniz olur biter.tabi yerine kimi istiyorsunuz o da ayrı bir soru.
  • Her dikta rejiminin gün gelir sonu mutlaka gelir. Tunuslular iyi insanlar, defalarca gidip gördüm. Türkler' i muazzam derecede severler. Bayrakları bile bunun kanıtı. Defalarca gittiğimde gördüğüm, o boyalı saçlı ihtiyarın ve yandaşı asalakların elinde ne derece sıkıntı çektikleri idi. Dilerim artık hak ettikleri gibi yaşarlar... Hayırlı uğurlu olsun.
  • TAV heryerde yaaa :)) Tunusda bile var. Limak nerde acaba görünmüyor hiç :)
  • ey türk milleti, siz de sesinizi çıkartın artık. dünyanın en pahalı benzinini kullandırtanlara gerekli cevabı verin. yolları tıkayın ortalığı ayağa kaldırın...
  • Helal olsun demekten başka bir şey söylenemez herhalde, "eğitimli koyun" olmadıklarını ispatlamışlar. Darısı bizim eğitimli işsizlerin başına.
Tunus’ta geçen ay üniversite mezunu bir gencin intiharıyla başlayan “eğitimli işsiz” isyanı öğrencilerin ve sendikaların da desteğiyle büyüyerek ülkeyi 23 yıldır demir yumrukla yöneten Cumhurbaşkanı Zeynelabidin Bin Ali’nin iktidarını çökertti.

Devlet Başkanı Bin Ali, dün ülkesini terketti. Görevi Başbakan Muhammed Gannuşi devralırken Devlet Başkanı Bin Ali’nin izleri de ülkeden silinmeye başladı.

Türk şirketi TAV tarafından işletilen Enfidha Zine El Abidine Bin Ali Havaalanı’nın girişindeki tabelalar da söküldü.

İşte itfaiye erleri tarafından Enfidha Zine El Abidine Bin Ali Havaalanı’ndaki tabelanın sökülme anı:
 


DEVRİK BAŞKANIN İZLERİ SİLİNİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 13 yıl önce
türkiyede secimlerde hile olmazsa hersey daha demokratik olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Tunus la Türkiye yi karşılaştıranlar var.6 ay sonra seçim var.seçmezsiniz olur biter.tabi yerine kimi istiyorsunuz o da ayrı bir soru.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her dikta rejiminin gün gelir sonu mutlaka gelir. Tunuslular iyi insanlar, defalarca gidip gördüm. Türkler' i muazzam derecede severler. Bayrakları bile bunun kanıtı. Defalarca gittiğimde gördüğüm, o boyalı saçlı ihtiyarın ve yandaşı asalakların elinde ne derece sıkıntı çektikleri idi. Dilerim artık hak ettikleri gibi yaşarlar... Hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TAV heryerde yaaa :)) Tunusda bile var. Limak nerde acaba görünmüyor hiç :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ey türk milleti, siz de sesinizi çıkartın artık. dünyanın en pahalı benzinini kullandırtanlara gerekli cevabı verin. yolları tıkayın ortalığı ayağa kaldırın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun demekten başka bir şey söylenemez herhalde, "eğitimli koyun" olmadıklarını ispatlamışlar. Darısı bizim eğitimli işsizlerin başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000